Веромистин раствор для наружного применения 0.1мг/мл флакон 100мл (80201)

код товара: 80201
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця"
Форма выпускаФлакон 100 мл
Торговое названиеВеромистин
Обновлено:
28.01.2022
Проверено

Описание

Веромістин-антисептичний і дезінфікуючий засіб.

Вагітна
Оскільки резорбція лікарського засобу майже відсутня, дозволяється застосовувати Веромістин ® у період вагітності або годування груддю.

Діти
Оскільки немає достатнього досвіду застосування розчину мірамістину для лікування дітей, його не слід застосовувати в педіатричній практиці.

Водій
Веромістин ® не впливає на здатність керувати автотранспортом та займатися іншими потенційно небезпечними видами діяльності, що потребують підвищеної концентрації уваги та швидкості психомоторних реакцій.

Инструкция - Веромистин раствор для наружного применения 0.1мг/мл флакон 100мл

Производитель

ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця"

Страна происхождения

Украина

Состав

Діюча речовина:
1 мл розчину містить мірамістину 0,1 мг;

допоміжні речовини:
вода для ін'єкцій.

Форма выпуска

Флакон 100 мл

Лекарственная форма

Розчин

Показания

- оториноларингологія комплексне лікування гострого та хронічного отиту, гаймориту, тонзиліту;
- стоматологія: лікування та профілактика інфекційно-запальних захворювань порожнини рота: стоматиту, гінгівіту, пародонтиту, періодонтиту. гігієнічна обробка знімних протезів;
- хірургія, травматологія: лікування гнійно-запальних процесів опорно-рухового апарату;
- комбустіологія: лікування поверхневих і глибоких опіків II і III а ступеня;
- дерматологія: лікування і профілактика піодермії і дерматомікозу, кандидозу шкіри і слизових оболонок, мікозу стоп.

Противопоказания

Чутливість до мірамістину.

Способы применения

Розчин готовий до застосування. Застосовувати місцево дорослим.

Хірургія, Травматологія, Комбустіологія.
З профілактичною та лікувальною метою Веромістином ® зрошувати поверхню ран та опіків, Рихло тампонувати рану та свищові ходи, фіксувати марлеві тампони, змочені антисептиком. Лікувальну процедуру повторювати 2-3 рази на добу протягом 3-5 днів. Ефективним є метод активного дренування ран і порожнин з добовою витратою до 1 л препарату.

Акушерство та гінекологія.
З метою профілактики післяпологової інфекції застосовувати у вигляді вагінальних зрошень до пологів (5-7 днів), під час пологів після кожного вагінального дослідження та у післяпологовому періоді у вигляді внутрішньовологалищних тампонів, змочених 50 мл лікарського засобу з експозицією 2:00 протягом 5 днів.

При пологах жінок шляхом кесаревого розтину, безпосередньо перед операцією обробляють піхву, під час операції - порожнину матки і розріз на ній, а в післяопераційному періоді вводять тампони, змочені лікарським засобом, в піхву з експозицією 2:00 протягом 7 днів. Лікування запальних захворювань жіночих статевих органів проводити курсом протягом 2 тижнів, шляхом внутрівлагаліщного введення тампонів з лікарським засобом, обробки шкіри зовнішніх статевих органів, а також за допомогою електрофорезу.

Дерматологія.
Лікування кандидомікозу шкіри і слизових оболонок, мікозу стоп і великих складок здійснювати шляхом аплікацій 2-4 рази на добу.

Оториноларингологія.
При гнійних гайморитах під час пункції верхньощелепну пазуху промивати достатньою кількістю препарату. При лікуванні тонзиліту, фарингіту та ларингіту проводити полоскання горла розчином Веромістину ® 3-4 рази на добу. Кількість лікарського засобу на одне полоскання становить 10-15 мл При отитах тампон, змочений лікарським засобом, вводити у зовнішній слуховий прохід 4-6 разів на добу протягом 10-14 днів.

Стоматологія.
При лікуванні пародонтитів розчин мірамістину вводять в пародонтальні кишені на турундах з подальшими аплікаціями на ясна протягом 15 хвилин. При загостреннях проводити промивання Веромістином ® пародонтальних кишень за допомогою шприца та вводити в порожнину абсцесу турунди з лікарським засобом. Після проведення вестибулопластики і френулектомії лікарський засіб застосовувати у вигляді ванночок в амбулаторних умовах. При стоматиті, гінгівіті рекомендується полоскання ротової порожнини 10-15 мл лікарського засобу 3-4 рази на добу. З метою гігієнічної обробки знімних протезів залишати їх на ніч в розчині мірамістину, перед використанням протези ретельно промивати проточною водою.

Урологія.
У комплексному лікуванні уретриту і уретропростатиту проводять уприскування в уретру 2-3 мл препарату 1-2 рази на день, курс - 10 днів.

Побочные действия

В окремих випадках можливе короткочасне відчуття печіння, що зникає самостійно через 15-20 секунд і не потребує відміни препарату.

Реакції гіперчутливості, зокрема явища місцевого подразнення шкіри: свербіж, гіперемія, печіння, сухість шкіри.

Особые условия хранения

Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Не заморожувати.

Синоним

1%, ЦЕЛИСТА, МИРАМИСТИН*, АЭРОЗОЛЬ МИРАМИСТИНА, ДЕЗМИСТИН® 0, ЛОРМИСТИН, МИРАМИДЕЗ®, МИРАМИСТИН, МИРАМИСТИН®, МИРАМИСТИН®-ДАРНИЦА, ОКОМИСТИН, ОКОМИСТИН®, ОФТАМИРИН, ТАМИСТОЛ®, ЭРОМИСТИН, АТОНЗИЛ®, КОНТРАПИЛ®, ОФТАКЛИН, ЭРОПОЛ®

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004