Уродиол (URODIOL) капсулы №30 (98932)

код товара: 98932
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 98932
Цена
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 98932
Цена
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительХарківська ФФ ТОВ
Форма выпускаПо 30 капсул в упаковке.
Действующее веществоРОЗМАРИН, КОРЕНЬ ЛЮБИСТКА, ТРАВА ЗОЛОТОТЫСЯЧНИКА
Обновлено:
18.05.2023
Проверено

Описание

Властивості Уродіола обумовлені фізіологічною активністю біологічно активних речовин, що входять до складу його активних інгредієнтів. Трава золототисячнику містить такі біологічно активні речовини, як: гексазаміщені ксантони; монотерпенові глікозиди: генціопікрин, генціопікрозид, сверціамарин, амарогенцин; ефірні олії; флавоїди: лютеолін, апігенін, скутеляреїн; фенолокислоти (р-кумарова, гідроксифенілоцтова, ферулова, протокатехова); кумарини; жирні кислоти; нікотинамід та інші.

Проявляє антибактеріальні та діуретичні властивості, сприяє виведенню сечових каменів.

Корень любистку містить етерну олію. Головні складники олії фталіди, серед яких ідентифіковані лігусилід,

3-бутилфталід, 3-бутиліденфталід (лактон любистку), седанолід, лактон седанової кислоти. Серед інших складників- ?- і ?-пінен, ?- і ?- феландрен, ?-терпінеол, етери оцтової і валеріанової кислот та вільна оцтова, ізовалеріанова, масляна і бензойна кислоти. Певне фізіологічне значення у сукупному фармакологічному ефекті мають кумарин (вільний кумарин, умбеліферон) і фурокумарини(псорален, бергаптен), лецитин, яблучна і ангелікова кислота, дубильні речовини, макро- і мікроелементи, а також крохмаль, камедь, смоли.

Головний складник етерної олії - лігустилід - проявляє спазмолітичні властивості. Коріння найчастіше використовують при хронічних запальних процесах у нирках і сечовому міхурі, сольових діатезах (впливає на склад сечі в першу чергу на виділення сечовини)

Листя розмарину включені до складу Європейської Фармакопеї. Листя містять ефірну олію, до складу якої входять: борнілацетат, пенін, терпінеол, камфен, борнеол; ароматичні кислоти: розмаринова, хлорогенова і кавова; дитерпенові гіркоти: карнозол, карнозолова кислота, розмаридифенол, розманол; тритерпенові кислоти: олеанолова й урсолова; флавоноїди: апігенін, лютеолін, діосмін, деосметин, генкванін, гіспидулін, непетин, непитрин. Біологічні ричовини, що входять до складу розмарину усувають спазм гладких м'язів сечовивідних шляхів та периферичних кровоносних судин.

Рослинні компоненти, що входять до складу Уродіола, проявляють комплексну активність, що проявляється у протизапальній дії та усуненні спазму сечовивідних шляхів, сечогінному, вазодилятаційному та антибактеріальному ефектах. Під впливом рослиних компонентів посилюється виділення солей сечової кислоти і змінюється кислотність сечі, що попереджує утворення та ріст конкрементів у сечовивідних шляхах і протидіє росту бактерій. Внаслідок дії розмаринової кислоти пригнічується вивільнення медіаторів запалення, що зумовлюяє стійкий протизапальний ефект. Всі рослинні компоненти, що входять до складу Уродіола, містять речовини (фенол карбонові кислоти, ефірні олії та ін.), що зумовлюють широку антимікробну дію. Вплив на канальцеву і клубочкову систему нирок призводить до зниження виділення білка при протеїнурії.

Инструкция - Уродиол (URODIOL) капсулы №30

Производитель

Харківська ФФ ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Діючі речовини:
1 капсула 300 мг містить висушені рослини у вигляді порошку: трави золототисячника 36 мг; кореня любистка 36 мг; листя розмарина 36 мг;

допоміжні речовини:
кремній діоксид (E551), лактоза моногідрат, кальцій стеарат (E470), оболонка капсули: желатин.

Форма выпуска

По 30 капсул в упаковке.

Лекарственная форма

Капсули

Действующее вещество

РОЗМАРИН, КОРЕНЬ ЛЮБИСТКА, ТРАВА ЗОЛОТОТЫСЯЧНИКА

Показания

Рекомендовано застосовувати до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин (гексозаміщені ксантони, монотерпенові глікозиди, флавоноїди, фенолокислоти, ефірні олії, фталіди, дубильні речовини) з метою нормалізації функціонального стану нирок при сечокам'яній хворобі, профілактики утворення сечових каменів (у тому числі й після їх вилучення) у сечовивідних шляхах.

Додаткове джерело при гострих і хронічних інфекціях сечового міхура (цистит) і нирок (пієлонефрит), також при хронічних неінфекційних захворювання нирок (гломерулонефрит, інтерстиціальнийнефрит).

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату.

Способы применения

Дорослим та дітям від 12 років призначають по 1 капсулі 3 рази на добу. Внутрішньо, не розжовувати, після їжі. Капсули слід ковтати цілими, запиваючи невеликою кількістю води.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Тривалість застосування визначає лікар індивідуально. В середньому курс складає 30 днів. За необхідності курс застосування, за рекомендацією лікаря, повторюють.

Не є лікарським засобом.

Особые условия

Не перевищувати рекомендовану добову дозу, не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особые условия хранения

Термін придатності.
2 роки.
Кінцевий термін придатності вказаний на картонній коробці.


Умови зберігання.
В оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 ?С в сухому, захищеному від сонячних промінів і недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

Как только товар появится в наличии Вы будете оповещены на почту

08004 08004