Уривак капсулы №30 (26065)

код товара: 26065
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Адамовка
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительBioveta,a.s.,Medical Department
Форма выпускаКапсулы массой 250 мг, по 10 капсул в блистере, 3 блистера в картонной коробке.
Действующее веществоKLEBSIELLA PNEUMONIAE, PROPIONIBACTERIUM ACNES
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

"Уривак" (Urivac®) - это новое поколение европейских специалистов в области нефрологии, урологии и микробиологии.

Инструкция - Уривак капсулы №30

Производитель

Bioveta,a.s.,Medical Department

Страна происхождения

Чехия

Состав

1 капсула (250 мг) содержит активные ингредиенты: инактивированные микроорганизмы в виде замороженных лиофилизированных форм - 5 мг, включает: Propionibacterium acnes lysatum cryodessicatum (ССМ 7083) - 1,66 мг, Klebsiella pneumoniae lysatum cryodessicatum (ССМ 7589) - 0,67 мг, Pseudomonas aeruginosa lysatum cryodessicatum ССМ (7590) - 0,67 мг, Enterococcus faecalis lysatum cryodessicatum (ССМ7591) - 0,67 мг, Escherichia coli lysatum cryodessicatum (ССМ 7593) - 0,67 мг, Proteus mirabilis lysatum cryodessicatum (ССМ 7592) - 0,67 мг вспомогательные вещества: картофельный крахмал, лактоза, диоксид кремния. оболочка капсулы: желатин, титана диоксид, вода очищенная.

ССМ - Catalog of Сultures of Microorganisms (Каталог культур микроорганизмов)

Содержит лактозу! Диетическая добавка.

Форма выпуска

Капсулы массой 250 мг, по 10 капсул в блистере, 3 блистера в картонной коробке.

Лекарственная форма

Капсулы.

Действующее вещество

KLEBSIELLA PNEUMONIAE, PROPIONIBACTERIUM ACNES

Фармакодинамика

URIVAC® виробляється з використанням сучасних біотехнологій та методів очищення. Він містить комбінацію очищених лізатів (високоочищені інактивовані мікроорганізми) із шести оригінальних запатентованих виробником бактеріальних штамів типових збудників, що викликають урологічні запалення. Тим самим URIVAC® активує специфічну та неспецифічну, клітинну та гуморальну імунну відповідь до урологічних захворювань, збудниками яких є вищезгадані мікроорганізми. Після рекомендованої дози імунна відповідь організму на збудників зберігається тривалий час.

У доклінічних та клінічних дослідженнях URIVAC® продемонстрував таку дію:

- Стимулює захисну активність макрофагів;

- Збільшує кількість популяції Т-лімфоцитів (CD4)

- підвищує концентрацію секреторного IgA на поверхні слизових сечовивідних шляхів;

- Стимулює утворення захисних адгезивних молекул.

Показания

Вживати як додаткове джерело інактивованих мікроорганізмів, що викликають гострі та хронічні запальні захворювання сечовивідної системи, сприяє підвищенню резистентності (опірності) організму до цих збудників.

Способы применения

Дорослим та дітям з 7 років по 1 капсулі на день, натще. Повний курс становить 3 курси по 10 днів із перервами між ними по 20 днів.

Подальше споживання та можливість повторного курсу узгоджується з лікарем. Продукт не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування!

Особые условия

Застереження.

Гіперчутливість до активної речовини або до будь-якої допоміжної речовини, що входить до складу препарату. У разі розвитку алергічних реакцій чи ознак непереносимості препарату вживання слід негайно припинити. Щодо можливого використання вагітним та жінкам у період лактації необхідно попередньо проконсультуватися з лікарем. Не використовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці. Не перевищувати рекомендовану дозу.

Особые условия хранения

Термін придатності. 60 місяців.

Зберігати у сухому, темному та недоступному для дітей місці при температурі до 25 °C.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004