Турбиотик молочница саше №10 (43930)

код товара: 43930
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительSensilab Polska Sp.z o.o-S.K.A.
Форма выпускаСаше № 10, упакованные в картонную коробку.
Действующее веществоLACTOBACILLUS RHAMNOSUS, LACTOBACILLUS PLANTARUM, BIFIDOBACTERIUM BREVE
Обновлено:
15.02.2022
Проверено

Описание

Молочница поражает многих женщин, особенно после приема антибиотиков. Антибиотики уничтожают не только болезнетворные микробы, но и представителей нормальной микрофлоры как кишечника, так и влагалища. Вследствие этого повреждения защитного барьера во влагалище размножаются грибы рода Candida (поэтому и другое название молочницы - кандидоз). Уничтожение нормальной флоры кишечника также становится причиной активного размножения нежелательных бактерий и грибков. нарушения микрофлоры влагалища и кишечника могут вновь и вновь приводить к развитию молочницы. Чтобы предотвратить это надо восстановить защитный барьер, а именно - нормализовать микрофлору кишечника и влагалища путем применения ТУРБИОТИК® молочница / TURBIOTIC CANDIDIASIS.
< br > Не является лекарственным средством. Диетическая добавка ТУРБИОТИК ® молочница.

Инструкция - Турбиотик молочница саше №10

Производитель

Sensilab Polska Sp.z o.o-S.K.A.

Страна происхождения

Польша

Состав

Активні інгредієнти:

на 1 саше

Lactobacillus fermentum LMG 6902

0,25 х109 КУО

Lactobacillus gasseri LMG 26661

0,25 х109 КУО

Lactobacillus plantarum LP01

0,5 х109 КУО

Bifidobacterium breve BR03

0,5 х109 КУО

Lactobacillus crispatus LCR01

0,25 х109 КУО

Lactobacillus rhamnosus GG AF ATCC 53103

0,25 х109 КУО

Фруктоолігосахариди

2000 мг

Форма выпуска

Саше № 10, упакованные в картонную коробку.

Действующее вещество

LACTOBACILLUS RHAMNOSUS, LACTOBACILLUS PLANTARUM, BIFIDOBACTERIUM BREVE

Показания

Застосовувати в якості дієтичної добавки для дорослих, зокрема жінок та дівчат як додаткове джерело життєздатних молочнокислих бактерій з метою запобігання розвитку молочниці при прийомі антибіотиків, комплексного лікування молочниці, профілактики повторних епізодів молочниці.

ТУРБІОТИК® МОЛОЧНИЦЯ містить спеціально підібрані штами живих лакто- і біфідобактерій, які здатні досягати кишечнику та інтимної зони і знешкоджувати мікроорганізми та дріжджоподібні грибки, що викликають молочницю:

Lactobacillus fermentum LMG 6902 - продукує молочну кислоту, яка пригнічує ріст грибів роду Candida;
Lactobacillus gasseri LMG 26661 - перешкоджає прикріпленню шкідливої мікрофлори до слизових оболонок кишечника та піхви та продукує бактеріоцини, здатні пригнічувати ріст грибів роду Candida;
Lactobacillus plantarum LP01 - сприяє посиленню імунітету та виявляє протизапальну дію;
Bifidobacterium breve BR03 - пригнічує кишкову паличку E.Coli, відновлює баланс мікрофлори;
Lactobacillus crispatus LCR01 - продукує перекис водню, який знешкоджує патогенну мікрофлору, а також перешкоджає прикріпленню патогенної мікрофлори до слизових оболонок кишечника та піхви
Lactobacillus rhamnosus GG AF ATCC 53103 - нормалізує мікрофлору кишечнику, підвищує іммунітет та бар'єрну функцію кишечника.
Лакто- та біфідобактерії, що містяться в ТУРБІОТИК® МОЛОЧНИЦЯ можуть витісняти патогенні бактерій з кишечнику, і, таким чином, сприяти усуненню джерела грибкової інфекції в ньому.

Фруктоолігосахариди у складі ТУРБІОТИК® МОЛОЧНИЦЯ є харчовим субстратом для росту та розмноження корисних для організму лакто- та біфідобактерій.

Якщо лікар не призначив по-іншому, дотримуйтеся наступних рекомендацій.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Перед початком застосування дієтичної добавки та при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.

Способы применения

За рекомендацією лікаря вживати дорослим (в т.ч. вагітним жінкам та жінкам, які годують груддю) по 1 саше незалежно від прийому їжі 1 раз на добу. Вміст саше можна висипати до рота та проковтнути, змішавши його зі слиною або запити незначною кількістю теплої води. Також можна розчинити вміст саше в 100 мл води.

Для розчинення вмісту саше використовувати питну воду гарантованої безпеки та якості. Не припустиме використання питної води з колодязів та каптажних джерел. Не додавати до гарячого! Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.

Курс споживання - від 10 до 30 діб або під час всього періоду прийому антибіотиків та протягом 10-30 діб після закінчення курсу антибактеріальної терапії. З метою профілактики загострень молочниці приймати протягом 30 діб. Ці курси можна повторювати декілька разів на рік.

Окрім вживання ТУРБІОТИК® МОЛОЧНИЦЯ, варто також враховувати такі фактори життя, як дієта (наприклад, зниження споживання цукру, який може «годувати» шкідливі бактерії та дріжджі), збільшення споживання води та уникнення застосування серветок з хімічною пропиткою, душів та мила в інтимній зоні , що може перешкоджати природному рН піхви.

Особые условия

Застосування у період вагітності і лактації
ТУРБІОТИК® МОЛОЧНИЦЯ можна застосовуватись під час вагітності та в період годування груддю.

Для максимальної ефективності інтервал між прийомами ТУРБІОТИК® МОЛОЧНИЦЯ та антибіотиків має становити не менше трьох годин.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особые условия хранения

Термін придатності 24 місяці.

Зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 ?С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004