Турбиотик кожа капсулы №10 (46893)

код товара: 46893
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительSensilab Polska Sp.z o.o-S.K.A.
Форма выпускаКапсулы в блистере № 10, упакованные в картонную коробку.
Действующее веществоLACTOBACILLUS RHAMNOSUS GG
Обновлено:
15.02.2022
Проверено

Описание

Турбиотик кожа рекомендуется как диетическая добавка к рациону питания у взрослых и детей в возрасте от 2 мес с целью восстановления микрофлоры кишечника и кишечного барьера, защищающего от проникновения аллергенов и токсинов в кровь; для нормализации общего иммунитета организма и местного иммунитета кожи; в комплексной терапии острых и хронических дерматитов и дерматозов, в том числе аллергического дерматита, атопического дерматита, угревой болезни, экземы, нейродермита, себорейного дерматита и др.

Турбиотик кожа способствует устранению пускового механизма развития дерматитов и дерматозов за счет восстановления барьерной функции кишечника и нормализации его иммунной функции. Lactobacillus rhamnosus GG представляют собой иммунобиотик; большое их количество выживает и вызывает транзиторную колонизацию в ЖКТ, основанную на способности прикрепляться к слизистой оболочке кишечника. Результатом этого является блокада попадания аллергенов и токсинов в кровь, стимулирование пролиферации плазмоцитов в пейеровых бляшках, тем самым они способствуют повышению синтеза защитных IgA, что обеспечивает нормализацию местного иммунитета кожи. Lactobacillus rhamnosus GG тормозят адгезивные свойства E. coli, подавляют развитие в кишечнике патогенных микроорганизмов, в частности бактерий рода Clostridium, Enterobacteriaceae, Pseudomonas, Staphylococcus (некоторые из этих бактерий играют важную роль в развитии многих хронических заболеваний кожи, в частности угревой болезни (акне)).

Пребиотик инулин является идеальным питательным субстратом для роста и размножения индивидуальной микрофлоры кишечника человека, способствует восстановлению кишечного барьера и нормализации иммунной функции кожи.

Инструкция - Турбиотик кожа капсулы №10

Производитель

Sensilab Polska Sp.z o.o-S.K.A.

Страна происхождения

Польша

Состав

До складу ТУРБІОТИК Шкіраа входять найбільш вивчені лактобактерії - Lactobacillus rhamnosus GG.

Lactobacillus rhamnosus GG являє собою імунобіотик, висока кількість якого виживає та має транзиторну колонізацію в шлунково-кишковому тракті, яка ґрунтується на здатності прикріплюватися до слизової оболонки кишківника. В результаті чого блокується потрапляння алергенів і токсинів у кров, стимулюється проліферація плазмоцитів в пеєрових бляшках, що сприяє підвищенню синтезу захисних IgА, i нормалізації місцевого імунітету шкіри. Lactobacillus rhamnosus GG гальмують адгезивні властивості E.coli, пригнічують розвиток у кишківнику патогенних мікроорганізмів, зокрема бактерій роду Clostridium, Enterobacteriaceae, Pseudomonas, Staphilococcus (деякі з цих бактерій відіграють значну роль у розвитку багатьох хронічних захворювань шкіри, зокрема, вугрової хвороби (акне)).

Пребіотик інулін є ідеальним живильним субстратом для росту та розмноження індивідуальної мікрофлори кишківника людини, що сприяє відновленню кишкового бар'єру та нормалізації імунної функції шкіри.

Форма выпуска

Капсулы в блистере № 10, упакованные в картонную коробку.

Лекарственная форма

Капсули

Действующее вещество

LACTOBACILLUS RHAMNOSUS GG

Показания

Рекомендований в якості дієтичної добавки до раціону харчування дорослим та дітям від двох місяців з метою відновлення мікрофлори кишківника і кишкового бар'єру, що захищає від проникнення алергенів і токсинів у кров; для нормалізації загального імунітету організму і місцевого імунітету шкіри; в комплексній терапії гострих і хронічних дерматитів і дерматозів, в тому числі алергічного дерматиту, атопічного дерматиту, вугрової хвороби, екземи, нейродерміту, себорейного дерматиту та ін.

ТУРБІОТИК® шкіра сприяє усуненню пускового механізму розвитку дерматитів і дерматозів за рахунок відновлення бар'єрної функції кишківника і нормалізації його імунної функції.

До складу ТУРБІОТИК® шкіра входять найбільш вивчені лактобактерії - Lactobacillus rhamnosus GG. Lactobacillus rhamnosus GG являє собою іммунобіотик, висока кількість якого виживає та має транзиторну колонізацію в шлунково-кишковому тракті, яка ґрунтується на здатності прикріплюватися до слизової оболонки кишківника. В результаті чого блокує потрапляння алергенів і токсинів у кров, стимулює проліферацію плазмоцитів в пеєрових бляшках, тим самим сприяє підвищенню синтезу захисних IgА, що сприяє нормалізації місцевого імунітету шкіри. Lactobacillus rhamnosus GG гальмують адгезивні властивості E.coli, прігнічують розвиток у кишківнику патогенних мікроорганізмів, зокрема бактерій роду Clostridium, Enterobacteriaceae, Pseudomonas, Staphilococcus (деякі з цих бактерій відіграють значну роль у розвитку багатьох хронічних захворювань шкіри, зокрема, вугрової хвороби (акне)).

Пребіотик інулін - є ідеальним живильним субстратом для росту і розмноження індивідуальної мікрофлори кишківника людини, що сприяє відновленню кишкового бар'єру та нормалізації імунної функції шкіри.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів.

Не є лікарським засобом.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Перед початком вживання та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря.

Способы применения

Турбіотик шкіра за рекомендацією лікаря вживати дорослим (в тому числі вагітним та жінкам, що годують грудьми) та дітям віком старше 3 років по 1 капсулі на добу незалежно від прийому їжі вранці та/або ввечері; для дітей грудного (від 2 міс до 1 року) й раннього віку (1-3 роки) вміст 1 капсули розчинити в 50-100 мл грудного молока або молочної дитячої суміші чи охолодженої кип'яченої питної води.

За рекомендацією лікаря вживати: дорослим (в т.ч. вагітним та жінкам, що годують груддю) та дітям віком від 3-х років по 1 капсулі на добу незалежно від прийому їжі вранці та/або ввечері; для грудних дітей (від 2 місяців до року) та дітей раннього віку (від 1 до 3 років) вміст однієї капсули розчинити в 50-100 мл грудного молока або молочної дитячої суміші, або охолодженої кип'яченої питної води.

Для максимальної ефективності інтервал між прийомами ТУРБІОТИК® шкіра та антибіотиків має становити не менше 3 годин.

Особые условия

Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування.

Перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря.

Особые условия хранения

Термін придатності 24 місяці.

Зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 °C у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004