Турбиотик дисбактериоз капсулы №15 (46890)

код товара: 46890
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительSensilab Polska Sp.z o.o-S.K.A.
ФормаКапсулы
Форма выпускаВ упаковке капсулы 15 штук
Действующее веществоЦИНК, LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, BIFIDOBACTERIUM ANIMALS
Обновлено:
15.02.2022
Проверено

Описание

ТУРБИОТИК Дисбактериоз - уничтожает вредные бактерии в кишечнике
Молочнокислые бактерии, которые присутствуют в Турбиотик Дисбактериоз, продуцируют особое вещество - молочную кислоту, которая уничтожает вредные для человека микроорганизмы.

ТУРБИОТИК Дисбактериоз - помогает иммунной системе организма
В составе Турбиотик Дисбактериоз входит ЦИНК - один из важнейших компонентов иммунной системы организма. Цинк отвечает за работу более чем 300 ферментов, способствует образованию иммунных клеток. Также он нужен для синтеза гормонов тимуса - главной железы отвечающей за иммунитет1.

ТУРБИОТИК Дисбактериоз - защищает от вредных микроорганизмов
Цинк - является незаменимым для иммунитета компонентом, а его дефицит негативно влияет на способность клеток иммунной системы выполнять свою работу. Цинк потенцирует собственные защитные силы организма по отношению к вирусам. Цинк может способствовать уменьшению продолжительности и тяжести простудных заболеваний.

Инструкция - Турбиотик дисбактериоз капсулы №15

Производитель

Sensilab Polska Sp.z o.o-S.K.A.

Страна происхождения

Польша

Состав

? Lactobacillus acidophilus LA02 4?109 КУО,
? Bifidobacterium animalis ssp. lactis LMG - 1?109 КОЕ,
? Цинк - 10 mg (мг)


Lactobacillus acidophilus
Виробляє молочну кислоту, яка створює несприятливі умови для життєдіяльності патогенних і умовно-патогенних бактерій (стафілококи, протеї, ентеропатогенні кишкові палички).

Bifidobacterium lactis
Краще за інші штами переносять дію кислотного середовища шлунку, а також жовчних кислот і солей, які у високих концентраціях присутні в тонкому кишечнику. Іншою особливістю є здатність ефективно закріплюватися на слизовій оболонці кишечника, в тому числі після ротавірусної інфекції.

Цинк - є незамінним для імунітету компонентом, а його дефіцит негативно впливає на здатність клітин імунної системи виконувати свою роботу. Цинк потенціює власні захисні сили організму по відношенню до вірусів. Цинк може сприяти зменшенню тривалості та тяжкості простудних захворювань.

Форма выпуска

В упаковке капсулы 15 штук

Действующее вещество

ЦИНК, LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS, BIFIDOBACTERIUM ANIMALS

Показания

Застосовувати в якості дієтичної добавки для дорослих та дітей від 3 років як додаткове джерело життєздатних бактерій до раціону харчування з метою підтримки і регуляції рівноваги мікрофлори кишківника та підвищення місцевого та загального імунітету.

Способы применения

Вживати дорослим та дітям від 3 років по 1 капсулі 1 раз на добу. Якщо дитина не може проковтнути капсулу, рекомендовано розкрити її та змішати вміст в об'ємі чайної ложки охолодженої до кімнатної температури рідини (чай, підсолоджена вода, інше).

Термін споживання узгоджувати з лікарем. Подальші курси та періодичність повторних курсів визначає лікар індивідуально.

Дозволено до застосування жінкам під час вагітності та в період лактації.

Турбіотик дисбактеріоз дитячий перед вживанням необхідно добре збовтати. Вживати за рекомендацією лікаря дітям від народження і старше, дорослим по 5 крапель на добу незалежно від прийому їжі, розчиняючи в теплій воді, дитячій суміші або молоці, можна додавати до продуктів дитячого харчування. Для найбільшої ефективності інтервал між вживанням дієтичної добавки Турбіотик дисбактеріоз дитячий та прийомом антибіотиків повинен становити 3 год.

Не додавати до гарячого. Не змінює смак напоїв та їжі.

Неприпустиме використання води з колодязів і каптажних джерел. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Рекомендований термін вживання: 1 міс. Подальше використання узгоджується з лікарем.

Особые условия

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів обов'язкова консультація лікаря.

Дозволено до вживання під час вагітності та в період годування грудьми.

Особые условия хранения

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004