TTO Thermal (ТТО Термал) Гель для век и ресниц 30г (66772)

код товара: 66772
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендТТО Thermal
ПроизводительТОВ "ТТО Тандем"
Форма выпускаКонтейнер 30 гр.
Обновлено:
27.10.2023
Проверено

Описание

Гель для повік і вій ТТО Thermal - засіб, що застосовується при хронічному блефариті. Основний активний компонент продукту - олія чайного дерева, яка має доведену акаріцидну дію по відношенню до кліща роду Демодекс (Demodexfolliculorum), а також протимікробну ефективність проти грампозитивних, грамнегативних та анаеробних бактерій Також олія чайного дерева має протизапальну, протигрибкову та антивірусну дії. Замість звичайної води у гелі використана збагачена сіркою геотермальна вода, що тонізує, освіжає і має заспокійливу дію на різні чинники подразнення шкіри.

Инструкция - TTO Thermal (ТТО Термал) Гель для век и ресниц 30г

Бренд

Производитель

ТОВ "ТТО Тандем"

Страна происхождения

Турция

Состав

геотермальна вода - 77,2%,олія чайного дерева(терпинен-4-ол) - 7,5%,гліцерин - 7%,бісаболол- 2%,гіалуронова кислота - 0,2%,екстракт ромашки - 2%,олія обліпихи - 2%,олія звіробою - 2%,пантенол - 0,1%,молочна кислота - 0,1%,токоферол - 0,1%.

Гіпоалергенно. Не містить парабенів, силіконів, ароматизаторів, барвників, алкоголю.

Лекарственная форма

Гель

Форма выпуска

Контейнер 30 гр.

Показания

- Гігієна області повік, брів і вій
- Комплексні процедури при офтальмологічному демодекозі, блефариті, хронічному блефариті, синдромі сухого ока, кон'юнктивіті, MRSA, MGD, халязіоні, розацеа і екземі повік.

Способы применения

При відсутності спеціальних призначень з боку лікаря, невелика кількість гелю наноситься на чисті повіки і війний край повік вранці і ввечері і масажується 1-2 хвилини. Немає необхідності в промивання шкіри водою після застосування гелю. Тривалість лікування при офтальмологічному демодекозі зазвичай становить 4-6 тижнів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004