Шприц 50мл без иглы катетер №50 (71740)

код товара: 71740
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительПрАТ "По виробництву інсулінів "Індар"
Форма выпускаПо 50 шт. в упаковке
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Одноразовий шприц 50 мл призначений для промивання внутрішніх порожнин і введення спеціальних розчинів. Для введення поживних речовин або лікарських препаратів.

Шприц 50 мл дозволяє виконати плевральний дренаж, аспірації рідин з порожнин організму. Він складається з циліндра, поршня і плунжера.

Кожен виріб складається з поліпропілену, і стерильно упаковано. Завдяки 3 компоненту плунжеру процедура стає безболісної, завдяки створенню ефекту ковзання.

Стопорне кільце необхідно для забезпечення герметичності, щоб рідина не була пролита, а залишалася повністю в шприці. Прозорий циліндр і розмітка на ньому, дозволяють регулювати кількість препаратів. Всі компоненти шприца доповнюють одне одного і забезпечують герметичність виробу.

Шприц 50 мл має катетерний тип з'єднання, при якому конус циліндра має подовжену форму, пристосовану для з'єднання з насадками катетерів. Синтетичні гіпоалергенні матеріали, з яких складається шприц не викликають алергічних реакцій і побічних ефектів після його застосування.

Инструкция - Шприц 50мл без иглы катетер №50

Производитель

ПрАТ "По виробництву інсулінів "Індар"

Страна происхождения

Италия

Форма выпуска

По 50 шт. в упаковке

Лекарственная форма

Шприц

Показания

Для промивання внутрішніх порожнин і введення спеціальних розчинів

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004