Шовный материал хирургический рассасывающийся Novosyn фиолетовый USP 3/0(2) 70см колющая игла 1/2(26мм) упаковка DDP (97117)

код товара: 97117
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительБ.Браун Медікал Україна ТОВ
Форма выпуска70 см нити и 1 игла в упаковке.
Обновлено:
18.08.2022
Проверено

Описание

Novosyn Quick - це стерильний, мультифіламентний хірургічний шовний матеріал, що розсмоктується, на основі комплексної оплетеної нитки.

Він виготовлений з сополімера, який складається на 90% з гліколізу і на 10% з L-лактиду. Завдяки спеціальній обробці цей полімер має меншу молекулярну вагу, ніж той, який використовується для виробництва звичайного Novosyn®, що дозволяє Novosyn® Quick швидше втрачати свою міцність.

Пропонується виключно незабарвленим. Плетені нитки мають синтетичне покриття, що розсмоктується, яке складається із суміші рівних частин поглинаючого синтетичного сополімеру, до складу якого входять гліколід, L-лактид і стеарат кальцію. Покриття має антиалергічні та антипірогенні властивості.

Фармакологічна дія
Шовні матеріали використовуються головним чином для зіставлення країв рани і для підтримання цілісності рани в процесі загоєння. При використанні Novosyn® Quick можлива незначна запальна реакція, що є типовою ендогенною реакцією на чужорідне тіло. З часом з'єднувальна тканина обволікає шовний матеріал. Novosyn® Quick гідролізується до гліколієвої кислоти і молочної кислоти, після чого метаболізується в організмі, не викликаючи змін в області рани. Процес розсмоктування починається, коли рівень натягу і маса знижуються. Дослідження в лабораторних умовах показують, що після 5 днів зберігається приблизно 50 % від початкового рівня натягу. Цілковита відсутність натягу відбувається на 10-14 день після накладення шва. Матеріал Novosyn® Quick розсмоктується приблизно протягом 42 днів.

Розмір нитки: USP 3
Довжина нитки: 70 см
Тип голки: 1 колюща голка (26 мм)

Инструкция - Шовный материал хирургический рассасывающийся Novosyn фиолетовый USP 3/0(2) 70см колющая игла 1/2(26мм) упаковка DDP

Производитель

Б.Браун Медікал Україна ТОВ

Страна происхождения

Испания

Состав

Сополімер, (90% гліколізу і 10% L-лактиду).

Лекарственная форма

Шовний матеріал

Форма выпуска

70 см нити и 1 игла в упаковке.

Показания

Novosyn Quick показаний для зшивання м'яких тканин в тих випадках, коли необхідно здійснити тимчасову фіксацію рани, а також, коли має значення швидкість розсмоктування шовного матеріалу. Завдяки швидкому розсмоктуванню Novosyn® Quick зручно використовувати при накладенні шва на шкіру, особливо в дитячій хірургії, при епізіотомії, циркумцизії або накладенні шва на слизову оболонку порожнини рота.

Противопоказания

Використання Novosyn® Quick протипоказано для тих тканин, де необхідна постійна підтримка країв рани, а також для ушивання тканин, які знаходяться під постійною напругою. Також протипоказано застосування на тканинах серця і на нервових тканинах.

Способы применения

Відповідно до хірургічних вимог. Як правило, в зніманні шовного матеріалу Novosyn Quick необхідності немає.

Побочные действия

Як і у випадку із будь-якими іншими шовними матеріалами, тривалий контакт зі сольовими розчинами, такими як сеча чи жовч, може призвести до літіазу (каменеутворення). В окремих випадках після ушивання рани ниткою може спостерігатись легке запалення, тимчасове почервоніння і інфекція, що викликані реакцією на чужорідне тіло в місці проведення втручання, а також понижена опірність інфекціям. У деяких випадках не виключене розходження країв рани і грануляція.

Особые условия

Novosyn Quick заборонено повторно стерилізувати. Відкриті невикористані та пошкоджені упаковки підлягають утилізації. Не застосовувати після закінчення терміну придатності.
Повторно не використовувати: при повторному використанні існує небезпека інфекції для пацієнтів та/або користувачів і функціональна несправність виробу. Зараження і/або функціональна несправність може стати причиною травмування, захворювання і навіть смерті.

Заходи безпеки
Перед використанням матеріалу Novosyn Quick спеціалісти повинні бути знайомі з технікою накладання хірургічних швів при використанні шовних матеріалів, що розсмоктуються, оскільки ризик розходження країв рани може залежати від місця накладання шва та виду шовного матеріалу. При роботі із забрудненими чи інфікованим ранами слід дотримуватись належної хірургічної методики.

Шовні матеріали для ушивання шкіри, що залишаються на рані довше 7 днів, можуть стати причиною місцевої запальної реакції, тому згідно показань повинні бути видалені. Слід розглянути доцільність використання шовних матеріалів, що розсмоктуються, на тканинах з погіршеним кровопостачанням, оскільки їх використання може призвести до відторгнення чи уповільненого розсмоктування нитки. Підшкірні шви мають знаходитись якомога глибше для мінімізації еритеми та індурації, які зазвичай пов'язані з процесом розсмоктування шовного матеріалу.
Novosyn® Quick не рекомендується застосовувати у пацієнтів похилого віку або ослаблених чи виснажених пацієнтів, тобто у осіб із хворобою чи станом, які можуть подовжувати терміни загоєння ран
.
При роботі з шовним матеріалом особливу увагу необхідно приділяти хірургічним інструментам, таким як пінцети або голкотримачі, які використовуються, для виключення небезпеки пошкодження чи згинання шовного матеріалу.

Для забезпечення адекватної фіксації надійного вузла з шовного матеріалу Novosyn® Quick з покриттям, яке покращує експлуатаційні характеристики, застосовується стандартна хірургічна методика накладення плоского шва або шва у вигляді квадрату з додатковими вузлами, беручи до уваги хірургічну картину і досвід хірурга.

При використанні шовного матеріалу уважно слідкуйте, щоб не пошкодити голку. Для цього необхідно завжди утримувати голку на відстані однієї третьої (1/3) - однієї другої (1/2) від місця приєднання нитки до голки та до вістря голки. Захоплення голки в області вістря може негативно вплинути на її проникну здатність, а також призвести до обламування кінчика (вістря) голки. Захоплення голки в місці приєднання нитки може призвести до її вигину або зламу. Слід уникати спроб відновлення зміненої форми голки, тому що це призводить до зменшення її міцності до зламу і вигину. Використовувати хірургічну голку слід обережно, щоб уникнути випадкових уколів. Використані голки слід утилізувати в спеціальний контейнер для гострих відходів.

Особые условия хранения

Стерильність
Незабарвлений шовний матеріал Novosyn® Quick піддається стерилізації методом гамма-опромінення.


Зберігання
Novosyn® Quick не потребує спеціальних умов зберігання. Тримати подалі від дії вологи і прямого тепла. Не піддавати дії високих температур протягом тривалого часу.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004