Шовный материал хирургический рассасывающийся Novosyn фиолетовый USP 1(4) 250см ARO упаковка DDP (85733)

код товара: 85733
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительБ.Браун Медікал Україна ТОВ
Форма выпуска250 см нити в упаковке.
Обновлено:
18.08.2022
Проверено

Описание

Novosyn® - це стерильний, хірургічний шовний матеріал, що розсмоктується, який виробляється із сополімера, що на 90% складається з гліколату і на 10% - з L-лактату.

Для кращої видимості під час роботи шовний матеріал Novosyn® пофарбований у фіолетовий колір барвником D&C Violet № 2 (індекс кольору 60725), також доступний незабарвлений варіант натурального бежевого кольору.

Плетені нитки мають синтетичне покриття, що розсмоктується, яке складається з сополімера, до складу якого входять гліколат, L-лактат і стеарат кальцію в рівних частинах, завдяки чому забезпечується легке ковзання нитки і відсутність ефекту «пилки».

Матеріал відповідає вимогам чинних версій Європейської та Американської Фармакопей щодо стерильних синтетичних шовних матеріалів, що розсмоктуються (за винятком незначного збільшення товщини/діаметру деяких видів ниток).

Структура: мультіфіламент, плетений

Особливості

- 50% втрата міцності нитки в вузлі після 21-го дня.
- Повна абсорбція - від 56-ти до 70-ти днів.
- Високі маніпуляційні властивості.
- Легке ковзання вузла по нитці.
- Точність позиціонування вузла.
- Високий ступінь стабільності вузла.
- Мінімальна запальна реакція.

Инструкция - Шовный материал хирургический рассасывающийся Novosyn фиолетовый USP 1(4) 250см ARO упаковка DDP

Производитель

Б.Браун Медікал Україна ТОВ

Страна происхождения

Испания

Состав

Поліглактід 90/10

Лекарственная форма

Шовний матеріал

Форма выпуска

250 см нити в упаковке.

Показания

Шовний матеріал Novosyn® показаний до застосування при хірургічних втручаннях, що вимагають використання синтетичних плетених шовних матеріалів, що розсмоктуються, особливо на шлунково-кишковому тракті, в гінекології та урології, а також для накладення лігатур. Novosyn® також показаний до застосування в офтальмології і в мікрохірургії, де бажане застосування шовного матеріалу, який розсмоктується.

Противопоказания

Шовний матеріал Nonosyn® протипоказаний для застосування, коли необхідне утримування країв рани протягом тривалого часу. Застосування цього матеріалу протипоказано пацієнтам з відомою чутливістю або алергією на його компоненти.

Способы применения

Шовний матеріал підбирають залежно від тканини, яка підлягає ушиванню, конкретної тривалості необхідної підтримки рани, розміру рани, стану пацієнта та конкретної техніки накладання швів.
Nonosyn® призначений для широкого кола пацієнтів, як дорослих, так і дітей (навіть новонароджених) незалежно від статі, які не мають жодних протипоказань.
Якщо використовується голка, яка знімається, після завершення операції надійно утримуйте її за кінець нитки і тримайте голку в голкотримачі, підтягуючи нитку, затягуючи її, тільки тоді, перетягуючи прямо голку голкотримачем, відпустіть та видаліть її.

Побочные действия

Як і у випадку із будь-якими іншими шовними матеріалами, тривалий контакт зі сольовими розчинами, такими як сеча чи жовч, може призвести до літіазу (каменеутворення). будь-який шовний матеріал, що розсмоктується, може негативно впливати на вже існуючу інфекцію.
Розсмоктування шва також може бути дещо прискореним залежно від стану пацієнта та тяжкості інфекції.

З використанням цього виробу можуть бути пов'язані такі побічні ефекти як біль, гранульома, серома, гематома, відторгнення тканин, посилена бактеріальна інфекційність, розходження країв рани, анастомотичний витік та крововилив.

Особые условия

Novosyn® заборонено повторно стерилізувати. Відкриті невикористані та пошкоджені упаковки підлягають утилізації. Не застосовувати виріб після закінчення терміну придатності.

Повторно не використовувати: при повторному використанні існує небезпека інфекції для пацієнтів та/або користувачів і функціональна несправність виробу. Зараження і/або функціональна несправність може стати причиною травмування, захворювання і навіть смерті.

Не потрібні спеціальні умови для зберігання. Голки, які знімаються, не слід використовувати для накладання швів у ендоскопії.

Особые условия хранения

Стерильність
Шовний матеріал Novosyn стерилізований етиленоксидом.

Умови зберігання
Novosyn не потребує спеціальних умов зберігання.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004