Шовный материал хирургический нерассасывающийся Optilene USP 6/0(0.7) 75см 2 колющие иглы 3/8(13мм) сердечно-сосудистый упаковка RCP (85797)

код товара: 85797
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительБ.Браун Медікал Україна ТОВ
Форма выпуска75 см нити и 2 иглы в упаковке.
Обновлено:
18.08.2022
Проверено

Описание

Optilene це стерильний, шовний хірургічний монофіламентний матеріал, що не розсмоктується, який складається з поліпропілену і поліетилену.

Для кращої видимості під час роботи, Optilene® забарвлений в синій колір за допомогою фталоціаніну міді (фталоціанін(2-)мідь).

Optilene® відповідає всім вимогам Європейської Фармакопеї та Фармакопеї США щодо стерильного шовного матеріалу, що не розсмоктується.

Фармакологічна дія
Застосування шовного матеріалу Optilene® викликає незначну гостру запальну реакцію в тканині з подальшою інкапсуляцією шва в грубоволокнисту сполучну тканину. Шовний матеріал Optilene® не розсмоктується у організмі людини і не повідомлялось про випадки втрати значної первинної міцності нитки після її імплантації.

Розмір нитки: USP 6/0
Довжина нитки: 75 см
Тип голки: 2 колющі голки (13 мм)

Инструкция - Шовный материал хирургический нерассасывающийся Optilene USP 6/0(0.7) 75см 2 колющие иглы 3/8(13мм) сердечно-сосудистый упаковка RCP

Производитель

Б.Браун Медікал Україна ТОВ

Страна происхождения

Испания

Состав

Поліпропілен і поліетилен

Лекарственная форма

Шовний матеріал

Форма выпуска

75 см нити и 2 иглы в упаковке.

Показания

Optilene® показаний для зшивання м'яких тканин та/або накладення лігатури, коли хірургічна практика потребує використання шовного матеріалу, що не розсмоктується.

Шовний матеріал Optilene® також показаний для використання в серцево-судинній хірургії і нейрохірургії, де низькі тромбогенні властивості поліпропілену позитивно впливають на загоєння ран.

Інші показання включають ушивання шкіри, мікрохірургію та офтальмологію.

Прокладки-опори Premipatch® PTFE призначені для використання в якості прокладок між швом і поверхнею тканини для розподілу навантаження шва на більшу площу тканини.

Противопоказания

Використання даного шовного матеріалу протипоказане пацієнтам із відомою чутливістю або алергією на його компоненти (поліпропілен, поліетилен та фталоціанін міді).

Способы применения

Шовні матеріали повинні обиратись, виходячи із тканини, яка буде зашиватись, конкретного терміну, необхідного для догляду за раною, розміру рани, стану пацієнта та техніки накладення швів.

Побочные действия

Як і у випадку із будь-якими іншими шовними матеріалами, тривалий контакт зі сольовими розчинами, такими як сеча чи жовч, може призвести до літіазу (каменеутворення).

Використання шовного матеріалу Optilene® може стати причиною виникнення наступних побічних реакцій: короткочасне подразнення місця операції, тимчасова запальна реакція на чужорідне тіло, підвищена сприйнятливість до бактеріальної інфекції, розкриття і грануляція ран, шовний синус, біль, вузол шовного матеріалу, який пальпується та/або подразнюється, крововиливи, погіршений косметичний результат, гострий живіт, післяопераційна грижа.

Особые условия

Optilene® та комплекти, куди він входить, заборонено повторно стерилізувати. Відкрита невикористана упаковка підлягає утилізації. Повторно не використовувати: при повторному використанні існує небезпека інфекції для пацієнтів та/або користувачів і функціональна несправність виробу. Зараження і/або функціональна несправність може стати причиною травмування, захворювання і навіть смерті.

Запобіжні заходи
- Optilene® дозволено застосовувати підготовленим спеціалістам та хірургам, які повинні бути знайомі з хірургічною технікою та характеристиками даного медичного виробу.
- Забруднені чи інфіковані рани повинні оброблятися згідно належної хірургічної практики.
- Optilene® необхідно використовувати за методикою стандартного хірургічного накладення швів і формування вузлів (плоский і квадратний вузли) відповідно до досвіду хірурга. Слід дотримуватися обережності при правильному розміщенні та безпечній фіксації вузлів. Відповідно до обставин під час операції можуть бути доцільними додаткові вузли.
- При роботі з шовним матеріалом Optilene® слід приділяти увагу попередженню будь-якого механічного пошкодження чи прищіпування моноволокна такими інструментами, як пінцети чи голкотримачі.
- Особливу увагу слід приділяти тому, щоб при використанні шовного матеріалу голка не зламалася. Для цього необхідно завжди захоплювати голку на відстані однієї третьої (1/3) - однієї другої (1/2) від місця з'єднання голки з ниткою до вістря голки. Не утримуйте голку за місце приєднання до неї нитки або за її вістря.
- Слід уникати спроб відновлення зміненої форми голки, тому що це призводить до зменшення її міцності до зламу і вигину.
- Утилізувати голки слід у спеціальний контейнер для гострих відходів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004