Салюпрост капсулы №60 (23431)

код товара: 23431
в наличии
Срок годности до 01.01.2026
Цена:
886.50грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 23431
Срок годности до 01.01.2026
Цена:
886.50грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФОП Єфименко С.В.
Форма выпускаКапсула 500 мг. Каждая упаковка "Салюпроста" содержит 60 капсул.
Действующее веществоЭКСТРАКТ ПЛОДОВ ПАЛЬМЫ САБАЛЯ, ЛАКТАТ ЦИНКА
Обновлено:
07.03.2024
Проверено

Инструкция - Салюпрост капсулы №60

Производитель

ФОП Єфименко С.В.

Страна происхождения

Украина

Состав

До складу однієї капсули 500 мг входять (мг):

• екстракт плодів Пальметто Сереноа (Сабаль дрібнопильчастий) - 150 мг;

• лактат цинку (аспарагінат) - 1,8 мг;

• селен (органічна форма у вигляді збагачених селеном дріжджів) - 33,0 мкг;

• індол-3-карбінол - 30,0 мг;

• вітамін Е - 2,8 мг;

• екстракт зеленого чаю - 20,0 мг.

Форма выпуска

Капсула 500 мг. Каждая упаковка "Салюпроста" содержит 60 капсул.

Лекарственная форма

Капсули.

Действующее вещество

ЭКСТРАКТ ПЛОДОВ ПАЛЬМЫ САБАЛЯ, ЛАКТАТ ЦИНКА

Фармакодинамика

Властивості компонентів «Салюпрост»

Екстракт плодів Пальметто Сереноа (Extr. Serenoa repens, він же Сабаль дрібнопильчастий)
Екстракт карликової пальми належить до лідерів серед рослинних засобів, що пригнічують розвиток набряку, запалення в простаті і зменшують розміри передміхурової залози.
Антипроліферативний ефект зумовлений пригніченням активності ферментів 5?- редуктази і ароматази, що сприяють перетворенню тестостерону в дигідротестостерон, тобто усуненням провідної причини розвитку доброякісної аденоми передміхурової залози (ДГПЗ).
Численні клінічні дослідження екстракту Сабаль в Німеччині, Англії, США та інших країнах показали його високу ефективність при ДГПЗ і хронічному простатиті. Відсутність небажаних дій дозволяє застосовувати екстракт карликової пальми протягом тривалого часу, не побоюючись шкідливих для організму наслідків.
Крім того, екстракт пальми Сабаль сприятливо впливає на стан шкіри і волосся, блокуючи 5-альфаредуктазу 2 типу, яка є ключовою ланкою в розвитку андрогенної алопеції (облисіння) і вугрового висипання.

Цинк (Zn)
Є активованою молочнокислою формою цинку, найбільш легко засвоюваною в травному тракті.
Цинк - життєво важливий мікроелемент, який можна виявити практично в будь-яких тканинах організму. Цинк абсолютно необхідний для клітинного дихання, утилізації кисню, відтворення генетичного матеріалу (ДНК і РНК), підтримання цілості клітинних стінок і знешкодження вільних радикалів.
Цинк - один з найбільш важливих мікроелементів для нормального функціонування чоловічої репродуктивної системи. В організмі людини цинк концентрується в яєчках, придатках яєчок, в передміхуровій залозі і спермі.
Дефіцит цинку відіграє важливу роль у виникненні цілого ряду серйозних захворювань і станів, в тому числі у розвитку пухлинних і запальних захворювань простати. Виведення цинку з організму посилюється під впливом стресів, електромагнітного випромінювання (при роботі за комп'ютером, тривалому перебуванні поруч з включеним телевізором і т. п.), а також під впливом отруйних речовин, важких металів, пестицидів та інших забруднень навколишнього середовища, що призводить до дефіциту цього мікроелемента навіть при нормальному надходженні з їжею. Всмоктування цинку з їжею знижується з віком, що, як правило, призводить до його дефіциту. Тому в осіб старшої вікової групи застосування легкозасвоюваної молочнокислої форми цинку є особливо бажаним і необхідним.
Достатнє забезпечення організму цинком сприяє пригніченню активності ферменту 5?-редуктази, завдяки чому допомагає усувати провідну причину розвитку ДГПЗ.

Селен (Se)
Селен займає провідне місце серед життєво важливих мікроелементів, беручи участь в життєвому циклі організму від зачаття до старіння, підтримує активність гуморального і клітинного імунітету, впливає на репродуктивні функції. Дефіцит селену призводить до виникнення великої кількості захворювань. Селен рекомендований для підвищення імунітету і посилення процесів саморегуляції організму при запальних захворюваннях, а також для запобігання онкологічних процесів, у тому числі в передміхуровій залозі.
У препараті «Салюпрост», селен представлений в органічній формі, у вигляді збагаченого селеном автолізата пивних дріжджів, що забезпечує високу біодоступність. Комбінація цих елементів визнана антиоксидантом нового покоління, в своєму складі містить:

• 18 амінокислот (в тому числі 8 з них - незамінних); • вітаміни групи В (В1, В2, В3, В5, В6, холін), провітамін D; • селен в органічній формі; • інші мікро - і макроелементи (кальцій, фосфор, магній, калій, натрій, залізо, марганець, цинк).

Доведена здатність зменшувати руйнівну дію іонізуючого, низькоенергетичного і ультрафіолетового випромінювання високочастотних коливань, екологічних та психологічних стресів, знижує рівень алергічності організму, уповільнює процес старіння, покращує самопочуття, підвищує працездатність.

Індол-3-карбінол (Indole-3-carbinol)
Індол-3-Карбінол міститься в овочах сімейства хрестоцвітних (броколі, капуста качанна, цвітна, брюссельська). Є потужним антиоксидантом і онкопротектором, тобто запобігає розвитку пухлин (прицільно «визначає» змінені клітини із «зламаною» генною програмою (ракові клітини), перешкоджає їх поділу та викликає їх «самогубство», не зачіпаючи при цьому здорові клітини організму). Крім того, індол-3-Карбінол:

• Зменшує надлишкове розростання тканин простати за рахунок регуляції метаболізму (блокує фермент ароматазу) і пригнічення факторів росту фібробластів;
• Має виражену протинабрякову та протизапальну дію при простатиті;
• Завдяки антиоксидантному ефекту, захищає клітини простати від пошкоджуючих факторів при запаленні;
• Нормалізує тонус м'язів сечового міхура і сечовипускального каналу, усуваючи порушення сечовипускання;
• Володіє знеболюючим ефектом;
• Запобігає розвитку мастопатії, зменшує її прояв;
• Сприяє повному видаленню вірусу папіломи людини з організму;
• Допомагає відновити втрачаєму при раку простати нормальну взаємодію між статевими гормонами, опосередковану через Ah-рецептори;
• Здатний збільшувати активність детоксикуючих ферментів печінки, що розщеплюють різні токсини і канцерогени;
• Захищає організм від впливу діоксину (одного з поширених несприятливих факторів навколишнього середовища).

Експериментально доведена здатність індол-3-карбінолу знижувати частоту формування раку передміхурової залози і аденоми простати, зменшувати прояви простатиту.

Вітамін Е (токоферол)
Вітамін Е бере участь у тканинному диханні, обміні жирів, білків, вуглеводів. Впливає на функцію статевих та інших ендокринних залоз. Є важливим елементом антиоксидантної системи: запобігає пошкодженню клітинних стінок, нейтралізуючи пероксид водню та інші активні форми кисню; необхідний для росту нових клітин, для нормального функціонування імунної системи, а також уповільнює процес старіння. Гальмує проліферацію (розмноження) патологічних клітин, при постійному застосуванні - запобігає або сповільнює розвиток раку передміхурової залози, особливо у курців. Достатнє надходження вітаміну Е в організм обов'язково для нормальної роботи репродуктивної системи. Доведено, що прийом вітаміну Е знижує тяжкість окисного стресу в тканині простати при запаленні, захищаючи клітини від пошкоджень. Вітамін Е є синергістом селену.

Екстракт зеленого чаю
Має високий ступінь очищення і високу концентрацію корисного компоненту (не менше 40 % епігаллокатехін галлата, в той час як в сухих листках зеленого чаю - лише 5 %).
Епігаллокатехін галлат (ЕГКГ) володіє високою біологічною активністю:

• забезпечує потужний антиоксидантний захист, рятуючи клітини від ушкодження вільними радикалами кисню;
• виявляє антипроліферативну дію (за рахунок блокування ароматази та Na/К-АТФ-ази);
• благотворно впливає на обмін речовин, нормалізуючи регуляцію рівня цукру в крові;
• має протизапальну дію.

Численні клінічні дослідження довели, що ЕГКГ здатний знижувати ризик розвитку різних хронічних захворювань (серцево-судинних, шлунково-кишкових, неврологічних).
За рахунок дії активного компоненту (ЕГКГ) зменшується розростання і набряк тканин передміхурової залози, що дозволяє нормалізувати сечовипускання і зменшити вираженість запальних змін простати, а також (при курсовому прийомі) запобігає розвитку аденоми й раку передміхурової залози.

Показания

«Салюпрост» може застосовуватися при порушеннях роботи передміхурової залози:

• простатит;

• хронічний простатит;

• гострий простатит;

• калькульозний простатит;

• доброякісна гіперплазія передміхурової залози;

• гіперплазія передміхурової залози.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів. Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.

Способы применения

Дорослим приймати по 2 капсули в день під час прийому їжі, запити склянкою води.

Курс прийому. Тривалість прийому може складати від 1 до 3 місяців.

Побочные действия

При індивідуальній непереносимості компонентів препарату можливі алергічні реакції.

Особые условия

«Салюпрост» призначається дорослим чоловікам.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.
Препарат «Салюпрост» не впливає або має не значний вплив на здатність керувати автотранспортом і механізмами.

Не перевищувати добову дозу.

Особые условия хранения

Зберігаи в сухому місці, при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Категорія відпуску. «Салюпрост» відпускається без рецепту.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004