Саффрон капсулы №30 (84682)

код товара: 84682
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендSensilab
ПроизводительSensilab Polska Sp.z o.o-S.K.A.
Форма выпускаПо 30 капсул в упаковке.
Действующее веществоЭКСТРАКТ КУРКУМЫ, ЭКСТРАКТ ШАФРАНА
Обновлено:
10.02.2022
Проверено

Описание

Саффрон рекомендований в якості дієтичної добавки до раціону харчування, як додаткове джерело магнію, вітаміну В6, біологічно активних речовин шафрану і куркуми.

Ефективне поєднання складових підтримує нормальний функціональний стан нервової і серцево-судинної систем, підсилює стійкість до психічного і стресового напруження, сприяє розумовій рівновазі і балансу настрою.

Шафран (Crocus sativus)-південно-західне азіатське рослина, яке відноситься до сімейства Iridaceae.

Шафран - є найдорожчою спецією і барвником в світі. Крім цінності, як харчової добавки і барвника, шафран також є ефективним лікарською рослиною. Дія активних компонентів шафрану пов'язана з механізмами інгібування зворотного захоплення серотоніну, дофаміну і норадреналіну, що в клінічних проявах виражається в поліпшенні настрою, знятті нервового збудження, зменшенні тривоги і роздратування. Складові шафрану сприяють підтримці нормальної роботи нервової системи під час підвищених психічних і розумових навантажень. Він показав кілька корисних фізіологічних ефектів, таких як протисудомний, протизапальний, а також робить позитивний вплив на здатність до навчання і поліпшення пам'яті та ін.за рахунок підвищення активності серотоніну в організмі. Шафран діє як агоніст рецепторів ГАМК, забезпечуючи седативну дію, сприяє нормалізації глибини і якості сну.

Куркумін (куркуміноїди Південноазіатська Спеція куркума, яка є представником сімейства імбирних (Zingiberaceae).

Куркуміноїди-це природні поліфеноли, які відповідають за жовтий колір куркуми, мають потужні антиоксидантні властивості. Куркумін сприяє підтримці нормальної когнітивної функції, зниженню рівня ліпідів в крові, балансу настрою, покращуючи Управління стресом

Магній є одним з найважливіших елементів в організмі людини і бере участь у ряді біохімічних процесів, що мають вирішальне значення для роботи нервової, серцево-судинної, травної, ендокринної та опорно-рухової систем. Магній знижує збудливість нейронів і нейром'язову передачу, він бере участь у багатьох ферментативних процесах, має величезне значення для виробництва енергії та обміну речовин.

Вітамін В6 (піридоксин) є коензимом ряду ферментів, які відіграють важливу роль у загальному метаболізмі амінокислот. Через декарбоксилювання вони беруть участь в утворенні фізіологічно активних амінів (адреналіну, гістаміну, серотоніну, дофаміну, тираміну), через трансамінування - до анаболічних і катаболічних процесів обміну. Піридоксин (Вітамін B6), необхідний для метаболізму різних нейротрансмітерів, які вважаються важливими для підтримки належного функціонування нервової системи. Вітамін В6 відіграє важливу роль у метаболізмі триптофану.

Инструкция - Саффрон капсулы №30

Бренд

Производитель

Sensilab Polska Sp.z o.o-S.K.A.

Страна происхождения

Польша

Состав

Екстракт кореня куркуми (Curcuma Longa), стандартизований до 95% куркуміну; магній у формі карбонату магнію; екстракт шафрану (Crocus sativus), вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) мальтодекстрин, антиспікаючі агенти: діоксид кремнію, стеарат магнію; капсула: желатин; барвники (діоксид титану; заліза оксиди і гідроксиди).

Форма выпуска

По 30 капсул в упаковке.

Лекарственная форма

Капсули

Действующее вещество

ЭКСТРАКТ КУРКУМЫ, ЭКСТРАКТ ШАФРАНА

Показания

Саффрон може бути рекомендований в якості дієтичної добавки до раціону харчування, як додаткове джерело магнію, вітаміну В6, біологічно активних речовин шафрану і куркуми.

Ефективне поєднання складових підтримує нормальний функціональний стан нервової і серцево-судинної систем, підсилює стійкість до психічного і стресового напруження, сприяє розумовій рівновазі і балансу настрою.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Способы применения

Дорослим по 1 капсулі на добу з невеликою кількістю рідини. Приймати незалежно від прийому їжі.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004