Рихтер ЦиклоБаланс порошок саше №30 (69576)

код товара: 69576
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительСигмар Италия С.п.А.
Форма выпускаПо 30 саше в упаковке
Действующее веществоМИО-ИНОЗИТОЛ, МАЛЬТОДЕКСТРИН
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Ріхтер ЦиклоБаланс - це клінічно встановлена комбінація діючих речовин, яка дозволяє регулювати менструальний цикл та рівні гормонів, що є ключовими для вагітності. Він сприяє правильному функціонуванню яєчників.

Ріхтер ЦиклоБаланс може бути корисним для жінок із синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ), що є частою причиною труднощів із настанням вагітності.

Застосування дієтичної добавки Ріхтер ЦиклоБаланс може бути корисним:

- якщо в жінки є нерегулярні менструальні цикли та/або проблеми із зачаттям дитини;

- для жінок із СПКЯ;

- якщо жінка бажає знизити резистентність до інсуліну та покращити чутливість до інсуліну на фоні СПКЯ;

- якщо жінка проходить програму екстракорпорального запліднення, оскільки це може покращити якість її яйцеклітини для полегшення зачаття дитини.



Инструкция - Рихтер ЦиклоБаланс порошок саше №30

Производитель

Сигмар Италия С.п.А.

Страна происхождения

Италия

Форма выпуска

По 30 саше в упаковке

Лекарственная форма

Порошок

Действующее вещество

МИО-ИНОЗИТОЛ, МАЛЬТОДЕКСТРИН

Показания

Діючі речовини Ріхтер ЦиклоБаланс Міо-інозитол у природному вигляді міститься у різноманітних продуктах харчування. Їжа, що містить міо-інозитол у найвищих концентраціях, включає фрукти (головним чином грейпфрут), боби, зернові культури, горіхи (мигдаль та волоські горіхи) та листові овочі. Він виробляється в людському організмі до 4-5 г/добу, проте в окремих групах можливі нижча концентрація інозитолу в плазмі крові та вищий кліренс інозитолу з сечею. Міо-інозитол природним шляхом регулює менструальний цикл та гормони, які є ключовими для вагітності.

Міо-інозитол також сприяє правильному функціонуванню яєчників. Жінкам, які застосовують інозитол та інші добавки, рекомендується проконсультуватися зі своїм лікарем. Фолієва кислота, вітамін B9, є одним із найважливіших вітамінів, що міститься у сирих зелених овочах, печінці, цитрусових фруктах, м'яких сирах, вівсяній крупі та паростках пшениці. Споживання фолієвої кислоти в якості добавки підвищує вміст фолату в організмі жінки. Низький рівень фолату в організмі жінки є фактором ризику розвитку вад спінальної трубки у плода, що розвивається. Збільшення вмісту фолату в організмі жінки сприяє зниженню ризику виникнення вад нервової трубки. Для отримання вказаного ефекту рекомендується щоденно споживати 400 мкг фолату в якості добавки протягом принаймні 1 міс до зачаття та до 3 міс після зачаття.

Фолат також відіграє роль у процесі поділу клітин. Оскільки організм не виробляє фолієву кислоту, її рекомендується отримувати з їжі або харчових добавок. Кількість фолієвої кислоти в нормі важлива для людей будь-якого віку, проте особливо вона важлива для вагітних.

Способы применения

Рекомендоване добове споживання становить 1 саше, що розчиняють у склянці води. Порошок також можна висипати безпосередньо у рот. Його можна споживати натще або після прийому їжі. Не є лікарським засобом.

Особые условия

Не є лікарським засобом. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.

Тримати у непомітному та недоступному для дітей місці. У разі алергії на будь-який з інших інгредієнтів не вживати цей продукт.

Особые условия хранения

Зберігати оригінальній упаковці для захисту від впливу світла, вологи та тепла.

Зберігати при кімнатній температурі.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004