Пульсоксиметр Gamma Oxy Scan (74162)

код товара: 74162
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 74162
Цена
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 74162
Цена
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендGamma
ПроизводительМедхауз Свіс ГМБХ ТОВ
Форма выпускаПульсоксиметр, батарейки типа "ААА", 1,5 V, 2 шт., инструкция, ремешок
Обновлено:
06.11.2023
Проверено

Описание

Пульсоксиметр Gamma Oxy Scan-призначений для неінвазивного вимірювання рівня сатурації киснем капілярної крові, моніторингу серцевого пульсу та індексу перфузії. Надійний затиск-ніякого дискомфорту під час використання.

Підходить для будь-якого віку і розмірів пальця. Це високоякісний портативний високотехнологічний пристрій для вимірювання рівня насичення киснем крові (SpO2) і частоти пульсу (PR) через палець, неінвазивним методом вимірювання. Даний прилад рекомендований для застосування людям, що страждають хронічними захворюваннями дихальної та серцево-судинної системи, пацієнтам під час проходження кисневої терапії, а також тим, хто активно займається спортом.

Використовується для оцінки функцій дихальної системи у пацієнтів з респіраторними або легеневими проблемами, людей з серцево-судинними захворюваннями, а також просто в профілактичних цілях. Пульсоксиметр Gamma Oxy Scan відрізняється компактними розмірами, що дозволяє носити його з собою і використовувати в будь-який час.

Прилад необхідний багатьом хворим і широко застосовується в лікарнях і відділеннях швидкої допомоги. Ідеально підходить як для домашнього використання, так і як прилад для вимірювання сатурації у пацієнтів в лікарнях, кабінетах лікарів, спортивних центрах, реабілітаційно-оздоровчих центрах і т.д. він дуже простий в застосуванні і працює від батарейок. Є пакет необхідних документів і сертифікатів.

Инструкция - Пульсоксиметр Gamma Oxy Scan

Бренд

Производитель

Медхауз Свіс ГМБХ ТОВ

Страна происхождения

Китай

Лекарственная форма

Пульсоксиметр

Форма выпуска

Пульсоксиметр, батарейки типа "ААА", 1,5 V, 2 шт., инструкция, ремешок

Показания

Вимірювання пульсу (PR) та рівеня сатурації (SpO2).

Способы применения

Підключіть пульсоксиметр, вставивши в нього батарейки.

Помістіть палець в спеціальний отвір. Потім відпустіть затиск, натисніть кнопку управління і оксиметр перейде в робочий стан.

У пульсоксиметрі Gamma Oxy Scan використовуються передові технології, тому результат досліджень відобразиться на екрані дуже швидко (до 5 секунд очікування).

Горизонтальний екран більш зручний для користувача, спрощує спостереження за відбитими значеннями.

Висока яскравість і контрастність дисплея дозволяє використовувати пристрій навіть літнім людям з ослабленим зором. Зона для пальця оснащена зручними силіконовими подушечками, гладкими і приємними при дотику.

Оксиметр автоматично потрапляє в режим очікування або сну через 10-15 секунд без пальця в ньому.

Особые условия

Вимірювання показників кисню у дітей показує вірно, пульс може показуватися з похибкою.

Чоловікам краще знімати виміри, використовуючи мізинець або безіменний палець, в іншому випадку показники можуть давати похибку.

Якщо у жінок завдано гель-лак, виріб може давати похибку.

Якщо руки холодні, виріб може показати невірні показники або не надати їх зовсім.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

Как только товар появится в наличии Вы будете оповещены на почту

08004 08004