Простактив таблетки 0.85г №60 (76747)

код товара: 76747
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФитоаптека Чистякова ЧП
ФормаТаблетки
Форма выпускаПо 10 таблеток в блистере, 6 блистеров в картонной пачке.
Действующее веществоКРАПИВА, КОРЕНЬ ИМБИРЯ, КОРЕНЬ СЕЛЬДЕРЕЯ
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Простактив складається з 12 лікарських рослин з високою біологічною активністю, дія яких спрямована на поліпшення функції чоловічої статевої системи і, в особливості, передміхурової залози, нормалізацію гормонального статусу, функції передміхурової залози, поліпшення сечовипускання і підвищення загального тонусу організму.

Комплекс БАВ (глікозиди - родиолозид, стероли, глициризин, флавоноїди, вуглеводи - трітіцін, сапоніни, органічні кислоти та інші), мінеральні солі калію, вітаміни А і В, що містяться у даних рослинах, специфічно впливають на чоловічий організм, нормалізуючи його роботу. Лікарські рослини у складі ПРОСТАКТИВ мають протизапальну, спазмолітичну, протимікробну, тонізуючим, протинабрякову, поліпшує обмін речовин властивостями. Компоненти фітопрепарату містять: вітаміни/провітаміни: Е, C, B3, B1, B2, B4, B6, B9, P, каротин, макро - та мікроелементи: Ag, I, Ca, Mg, K, Fe, Ti, Mn, Cu, Zn, Mo, Se, B, Co, Cd, Cr, Al, V, Ba, Ni.

Коріння кропиви містять фітостероли ? ?-ситостерол і ?-ситостеролглюкозид, стигмастерол, дубильні речовини, лігнани і вільні амінокислоти. Надають дія на кілька чинників: зменшують сироваткову концентрацію стероидсвязывающих білків; інгібують фермент ароматазу, що каталізує метаболізм тестостерону при його перетворенні в 17-естрадіол, який відповідає за розростання тканини передміхурової залози; інгібують активність мембранної Na/КАТФ, в результаті чого сповільнюється обмін речовин у клітинах передміхурової залози і разом з цим її зростання; мають протизапальну та імуностимулюючу дія.

Коріння селери містять вітаміни А, Е, С, К, групи В, фолієву і щавлеву кислоти, необхідні організму мікроелементи. Застосовують при захворюваннях нирок (нефрити, нефролітіаз), запаленні передміхурової залози та імпотенції. При регулярному вживанні селери поліпшується кровопостачання передміхурової залози і якість сперми. Корінь імбиру містить повний комплекс вітамінів групи В, кальцій, магній, фосфор і цинк, ефірні масла. Ефективно інгібують ЦОГ-2, а також активність 5- ЛОГ - другого ферменту, який бере участь у формуванні запалення. Таким чином, за рахунок зниження вироблення PGE2 і LTB4 проявляється потужну протизапальну дія. Імбир володіє вираженими антиоксидантними властивостями і порівняємо по ефективності з синтетичними антиоксидантами. Є природним афродизіаком.
Крім того, імбир містить у собі всі незамінні амінокислоти, включаючи триптофан, треонін, метіонін, феніланіну, валін.

Коріння солодки містять вуглеводи, в тому числі моно - і полісахариди (глюкоза, фруктоза, мальтоза, крохмаль і целюлоза), органічні кислоти, в тому числі фумаровую, яблучну, лимонну, винну, бурштинову. Надають спазмолітичну дію на гладку мускулатуру, володіють вираженою протизапальною, протимікробну, антиалергічну і знеболюючою дією. Застосовуються при запальних захворюваннях сечостатевої системи, аденомі простати. Трава містить алкалоїди чистотілу, смолисті речовини, гіркоти. Надає виражену бактерицидну, знеболюючу, заспокійливу, спазмолітичну дія.

Кореневища пирію містять полісахарид трітіцін, жирне і ефірне масла, каротин, аскорбінову кислоту, сапоніни, крохмаль, камедь, цукор, маніт, кремнієву кислоту, залізо, амінокислоти, мікроелементи (натрій, кальцій). Діють як сечогінний, протизапальний, знеболювальний, кровоочисний засіб, а також покращують обмін речовин. Застосовують всередину при жовчо - і сечокам'яної хвороби, циститі, простатиті, для підвищення потенції.

Квітки ромашки лікарської містять ефірну олію, азулен, антемисовую кислоту, глікозиди. Мають протизапальну, антисептичну, болезаспокійливу і спазмолітичну дія.

Кореневища з коренями родіоли рожевої містять глікозиди, сапоніни, цукру, дубильні речовини, ефірна олія, органічні кислоти, жири, віск, флаваноїди. Діють на організм стимулюючу, сприяють відновленню сил, підвищення витривалості, протидіють стресів, посилюють імунітет. Підвищують інтелектуальну і фізичну працездатність за рахунок нормалізації енергетичного обміну, а також стимулюють роботу центральної нервової системи.

Трава споришу містить флавоноїд авікулярин і кверцетин, аскорбінову кислоту ? до 0,9 % на суху масу, вітаміни: K, E, каротин, кремнієву кислоту. Надає антитоксичну дію, зміцнює стінки судин і капілярів, перешкоджає утворенню сечових каменів (дія розчинних сполук кремнієвої кислоти), підвищує діурез. Застосовується при хронічних захворюваннях сечовивідних шляхів, ослаблення фільтраційної функції ниркових клубочків і сечокислому діатезі.

Кореневища аїру містять аскорбінову кислоту, камедь, крохмаль, ефірне масло (камфору), дубильні речовини. Мають спазмолітичну, тонізуючу, знеболюючу, антисептичну та протизапальну дію, підвищують жовчовиділення і діурез. Використовують при запальних захворюваннях сечовивідної системи, а також як засіб, що підсилює статеву активність.

Трава звіробою містить дубильні речовини, вітаміни Е, B3 і З, пігменти, рутин і безліч ефірних масел, кверцитрин, а також кверцетин. Виявляє протинабрякову, антиоксидантну та протизапальну дію. Знімає спазми кровоносних судин, особливо капілярів, покращує венозний кровообіг.

Трава шавлії містить 0,3-0,5 % ефірної олії, компонентами якого є ліналоол, оцтова кислота, ароматичні смоли, пінен, мурашина кислота, флавоноїди а також дубильні речовини. Надає протизапальну, дезинфікуючий, в'яжучий, болезаспокійливу, сечогінну дію.

Инструкция - Простактив таблетки 0.85г №60

Производитель

Фитоаптека Чистякова ЧП

Страна происхождения

Украина

Состав

Діючі речовини:
коріння селери - 127 мг, кореневища імбиру - 127 мг, коріння кропиви - 118 мг, коріння солодки - 60 мг, трава прозорника (чистотілу) - 60 мг, кореневища пирію - 60 мг, квітки ромашки - 51 мг, кореневища з коренями родіоли рожевої - 51 мг, трава споришу - 43 мг, кореневища лепехи - 43 мг, трава звіробою - 43 мг, трава шавлії - 43 мг;

допоміжні речовини:
кальцію стеарат - 8 мг, гідроксипропілметилцелюлоза - 8 мг, лактоза - 8 мг.

Форма выпуска

По 10 таблеток в блистере, 6 блистеров в картонной пачке.

Лекарственная форма

Таблетки

Действующее вещество

КРАПИВА, КОРЕНЬ ИМБИРЯ, КОРЕНЬ СЕЛЬДЕРЕЯ

Показания

Рекомендується застосовувати як джерело біологічно активних речовин, сприяє нормалізації функціонування сечостатевої системи та покращенню психоемоційного стану у чоловіків.

Рекомендується як протизапальну, антимікробну, бактерицидну, спазмолітичну і адаптогенну засіб для профілактики і комплексної терапії гострого та хронічного простатиту, циститу, уретриту, аденоми передміхурової залози, при імпотенції, а також для регулювання роботи статевих залоз.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Способы применения

Чоловікам рекомендується приймати по 2 таблетки 2 рази в день, за 20 хвилин до їжі.

При необхідності добову дозу підвищують до максимальної - 6 таблеток (по 2 таблетки 3 рази на добу).

Курс застосування - 4-6 тижнів.

При необхідності курс можна повторити з перервою в 10 днів.

Перед застосуванням необхідна консультація з лікарем.

Особые условия хранения

Термін придатності
2 роки


Умови зберігання
зберігати в упаковці виробника, в сухому приміщенні при температурі від 5 °С до 25 °С і відносній вологості не більше 75 %,

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004