Повязка ранозаживляющая гидрогелевая Арма-гель+ 5смх6см с бентонитом конверт №1 (75715)

код товара: 75715
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительУКРТЕХМЕД ІННОВЕЙШН ТОВ
Форма выпускаУПАКОВКА в картонном конверте или картонной коробке ПОВЯЗКА ГИДРОГЕЛЕВАЯ МЕДИЦИНСКАЯ СТЕРИЛЬНАЯ "АРМА-ГЕЛЬ+"® С БЕНТОНИТОВОЙ ГЛИНОЙ в двойной удобной и компактной стерильной упаковке в форме полупрозрачного прямоугольного листа шириной 5 см, длиной 6 см и толщиной от 2 до 4 мм - 1 штука;
Торговое названиеПовязка ранозаживляющая
Обновлено:
11.07.2022
Проверено

Описание

ПОВ'ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА «АРМА-ГЕЛЬ+»® З БЕНТОНІТОВОЮ ГЛИНОЮ, яка входить до набору ПОВ`ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА «АРМА-ГЕЛЬ+»® «РАНОЗАГОЮВАЛЬНА» № 1 - це стерильне ранове покриття з мінерально-органічним продуктом на основі бентонітової глини в якості допоміжної речовини, яке забезпечує закриття та захист ран від забруднення, інфікування та іншого негативного зовнішнього впливу, має охолоджувальний, знеболювальний, протизапальний, антисептичний та ранозагоювальний ефекти.

ПОВ`ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА «АРМА-ГЕЛЬ+»® З БЕНТОНІТОВОЮ ГЛИНОЮ (далі - ПОВ'ЯЗКА) є водною композицією біосумісних синтетичних полімерів-акриламідів, армованих поліпропіленовою основою, що дозволяє використовувати їх для захисту поверхні ран, що піддаються інтенсивним фізичним навантаженням (тертя, стиснення та інше), простих і складних ран з великою кількістю ексудату, а також, завдяки ГІДРОГЕЛЮ, на сухих ранах.

Инструкция - Повязка ранозаживляющая гидрогелевая Арма-гель+ 5смх6см с бентонитом конверт №1

Производитель

УКРТЕХМЕД ІННОВЕЙШН ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

В складі ГІДРОГЕЛЮ в мінімальній концентрації присутній біоцид (полігексаметіленгуанідін гідрохлорид) широкого спектру дії, який запобігає розвитку бактеріального середовища в товщі гелю при довгостроковому застосуванні ПОВ'ЯЗКИ на рані та сприяє зменшенню запальних та гнійних ускладнень в рані.

ПОВ`ЯЗКА містить допоміжну композицію із натурального мінерально-органічного продукту на основі бентонітової глини. Бентонітова глина, за рахунок мінерального й мікроелементного складу, має протизапальну, гіпосенсибілізуючу, розсмоктувальну, трофічну та регенераторну дію, знімає подразнення та свербіння, сприяючи протизапальному, аналгетичному, антисептичному та ранозагоювальному ефектам ПОВ'ЯЗКИ, активує формування дерми та екзодерми (поверхневих шарів шкіри), сприяє прискоренню загоєння ран різного походження.
Вологе середовище, створене ГІДРОГЕЛЕМ, та властивості наноглини сприяють природному аутолізу некротизованих тканин, запобігають висиханню нервових закінчень і цим сприяють зниженню болю.

Лекарственная форма

ПОВ`ЯЗКА

Форма выпуска

УПАКОВКА в картонном конверте или картонной коробке ПОВЯЗКА ГИДРОГЕЛЕВАЯ МЕДИЦИНСКАЯ СТЕРИЛЬНАЯ "АРМА-ГЕЛЬ+"® С БЕНТОНИТОВОЙ ГЛИНОЙ в двойной удобной и компактной стерильной упаковке в форме полупрозрачного прямоугольного листа шириной 5 см, длиной 6 см и толщиной от 2 до 4 мм - 1 штука;

Показания

Застосовується зовнішньо як засіб першої допомоги при різних типах побутових ран.

Рекомендований виробником термін тримання ПОВ`ЯЗКИ на рані - 24 години. Необхідність застосування та максимальний термін тримання на рані ПОВ`ЯЗКИ визначає лікар в залежності від стану рани та фази ранового процесу.

ПОВ'ЯЗКА з допоміжною композицією із натурального мінерально-органічного продукту на основі бентонітової глини (далі по тексту - ПОВ'ЯЗКА) має наступний принцип взаємодії з рановою поверхнею:

- завдяки ГІДРОГЕЛЮ створюється та підтримується постійне вологе та оптимальне температурне середовище в рані, прискорюється розчинення некротичних тканин, посилюється процес утворення грануляцій та епітелізації;

- завдяки пористості ГІДРОГЕЛЮ відбувається дифузія кисню до рани та створюються умови для прискорення загоєння ран різного походження;

- завдяки водному середовищу гідрогелю ПОВ'ЯЗКА діє атравматично, не прилипає до рани, не травмує ранову поверхню при перев'язці, зменшуючи ризик кровотечі та пошкодження нижче розміщених тканин;

- завдяки дренажним та сорбційним властивостям ГІДРОГЕЛЮ, пов'язка швидко абсорбує рановий ексудат, мікроорганізми та бактеріальні токсини, розм'якшує некротичні утворення, сприяє видаленню фібринового нальоту;

- завдяки охолоджувальному ефекту пов'язка зменшує гіпертермію рани, а насичення ГІДРОГЕЛЮ допоміжною композицією із натурального мінерально-органічного продукту на основі бентонітової глини сприяє поверхневому місцевому знеболюванню рани;

- завдяки приєднанню ГІДРОГЕЛЮ до поліпропіленової основи ПОВ'ЯЗКА міцна та може сорбувати велику кількість ексудату не руйнуючись;

- ПОВ'ЯЗКА запобігає утворенню рубців, в окремих випадках рубці не утворюються взагалі;

- є еластичною;

- добре моделюється в рані;

- є напівпрозорою або димчатою, що дозволяє спостерігати за станом рани, не знімаючи ПОВ'ЯЗКИ;

- слугує ефективною перешкодою для потрапляння бактерій та мікрочасток ззовні;

- одночасно з цим допоміжна композиція із натурального мінерально-органічного продукту на основі бентонітової глини, яка знаходиться в гідрогелі ПОВ'ЯЗКИ, сприяє загоєнню рани.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів бентонітових глин та компонентів ГІДРОГЕЛЮ.

Способы применения

1. Візуально перевірити цілісність пакування, термін придатності.

2. Розкрити зовнішнє пакування. Внутрішнє пакування рекомендовано розкривати (ножицями) безпосередньо перед накладанням на рану.

3. Накласти ПОВ'ЯЗКУ на рану поверхнею, насиченою бентонітовою глиною, без плівки та обов'язково зняти захисну плівку з іншої сторони ПОВ'ЯЗКИ.

4. При поверхневих ранах ПОВ'ЯЗКА повинна повністю закривати рану і дещо виступати за її краї, при глибоких ранах - повністю заповнювати дно і стінки ран.

5. Зафіксувати ПОВ'ЯЗКУ пластиром на шкіру. Пластир не повинен перекривати ПОВ'ЯЗКУ. Не накривати ПОВ'ЯЗКУ поліетиленовою або іншою плівкою.

ПОВ'ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА «АРМА-ГЕЛЬ+»® З БЕНТОНІТОВОЮ ГЛИНОЮ стерилізована газовим способом (окисом етилену) або радіаційним способом, що вказано на етикетці виробу. Не підлягає повторній стерилізації.

Побочные действия

Можливі алергічні реакції, подразнення шкіри (почервоніння, свербіж та нетривале печіння шкіри), шкірні висипання.

Особые условия

- У зв'язку з виникненням небезпеки інфікування пацієнтів та медичного персоналу забороняється повторне використання;

- забороняється використання після закінчення терміну придатності;

- забороняється використовувати медичний виріб, якщо виявлено його пошкодження;

- не допускається використання, транспортування та зберігання при пошкодженому або відкритому пакуванні;

- забороняється застосовувати нестерильним;

- не допускається контакт стерильного виробу з нестерильною поверхнею;

- не допускається порушення умов зберігання;

- вироби не підлягають повторній стерилізації;

- ПОВ'ЯЗКА призначена тільки для зовнішнього застосування;

- безконтрольне використання ПОВ'ЯЗКИ може призвести до розвитку непередбачуваних ускладнень.

Особые условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ
В пакуванні виробника при температурі від плюс 5 до плюс 25°С, вологості не вище 65%, якнайдалі від джерел тепла, в захищеному від вологи та прямих сонячних променів місці. Допускається короткочасне перебування при температурі плюс 35°С при транспортуванні.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
Термін придатності зазначений на пакуванні та не перевищує 5 років з дати виготовлення.

УТИЛІЗАЦІЯ
Використаний НАБІР ПОВ`ЯЗОК ГІДРОГЕЛЕВИХ МЕДИЧНИХ СТЕРИЛЬНИХ «АРМА-ГЕЛЬ+»® «РАНОЗАГОЮВАЛЬНА» № 1 відноситься до медичних відходів. Заклади охорони здоров'я повинні забезпечити збирання, зберігання та утилізацію медичних відходів згідно «Державних санітарно-протиепідемічних правил і норм щодо поводження з медичними відходами» (Наказ МОЗ № 325 від 08.06.2015).

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004