Повязка обезболивающая гидрогелевая Арма-гель+ 5смх6см с новокаином №1 (75718)

код товара: 75718
в наличии
Срок годности до 01.10.2025
Цена:
78.70грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 75718
Срок годности до 01.10.2025
Цена:
78.70грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительУКРТЕХМЕД ІННОВЕЙШН ТОВ
Форма выпускаПОВЯЗКА ГИДРОГЕЛЕВАЯ МЕДИЦИНСКАЯ СТЕРИЛЬНАЯ "АРМА-ГЕЛЬ+"® С НОВОКАИНОМ в двойной удобной и компактной стерильной упаковке в форме полупрозрачного прямоугольного листа шириной 5 см, длиной 6 см и толщиной от 2 до 4 мм - 1 штука. УПАКОВКА в картонном конверте или картонной коробке
Торговое названиеПовязка
Обновлено:
03.01.2024
Проверено

Описание

Повязка гидрогелевая медицинская стерильная "АРМА-ГЕЛЬ +" ® с новокаином, которая входит в набор повязка гидрогелевая медицинская стерильная «АРМА-ГЕЛЬ+»® «обезболивающая» № 1 - это стерильное раневое покрытие, которое обеспечивает закрытие и защиту ран от загрязнения, инфицирования и другого негативного внешнего воздействия, имеет охлаждающий, обезболивающий, противовоспалительный, антисептический и ранозаживляющий эффекты. повязка гидрогелевая медицинская стерильная "АРМА-ГЕЛЬ +" ® с новокаином (далее-повязка) является водной композицией биосовместимых синтетических полимеров-акриламидов, армированных полипропиленовой основой, что позволяет использовать их для защиты поверхности ран, подвергающихся интенсивным физическим нагрузкам (трение, сжатие и прочее), простых и сложных ран с большим количеством экссудата, а также, благодаря гидрогелю, на сухих ранах. В составе гидрогеля в минимальной концентрации присутствует биоцид (полигексаметиленгуанидин гидрохлорид) широкого спектра действия, который предотвращает развитие бактериальной среды в толще геля при долгосрочном применении повязки на ране и способствует уменьшению воспалительных и гнойных осложнений на раневой поверхности.

Инструкция - Повязка обезболивающая гидрогелевая Арма-гель+ 5смх6см с новокаином №1

Производитель

УКРТЕХМЕД ІННОВЕЙШН ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

ПОВ`ЯЗКА містить допоміжну діючу речовину НОВОКАЇН (ПРОКАЇНУ ГІДРОХЛОРИД) - місцево анестезійний засіб помірної активності з великою широтою терапевтичної дії. Механізм анестезійної дії пов'язаний з блокадою натрієвих каналів, гальмуванням калієвого току, конкуренцією з кальцієм, зниженням поверхневого натягу фосфоліпідного шару мембран, пригніченням окисно-відновних процесів та генерації імпульсів. При надходженні у кров зменшує утворення ацетилхоліну, знижує збудливість периферичних холінореактивних систем, проявляє блокуючу дію на вегетативні ганглії, зменшує спазми гладкої мускулатури.
Концентрація НОВОКАЇНУ в ПОВ`ЯЗЦІ дорівнює 1% та не чинить системної дії на організм. Кількість діючої речовини в ПОВ'ЯЗЦІ 13 см x 30 cм дорівнює 1,6 г.

Лекарственная форма

ПОВ`ЯЗКА

Форма выпуска

ПОВЯЗКА ГИДРОГЕЛЕВАЯ МЕДИЦИНСКАЯ СТЕРИЛЬНАЯ "АРМА-ГЕЛЬ+"® С НОВОКАИНОМ в двойной удобной и компактной стерильной упаковке в форме полупрозрачного прямоугольного листа шириной 5 см, длиной 6 см и толщиной от 2 до 4 мм - 1 штука. УПАКОВКА в картонном конверте или картонной коробке

Показания

Застосовується зовнішньо як засіб першої допомоги при різних типах побутових ран з допоміжною знеболювальною дією.

Рекомендований виробником термін тримання ПОВ`ЯЗКИ на рані - 2 години 1 раз на добу. Необхідність застосування та максимальний термін тримання на рані ПОВ`ЯЗКИ визначає лікар в залежності від стану рани та фази ранового процесу.

ПОВ'ЯЗКА має наступний принцип взаємодії з рановою поверхнею:

- завдяки ГІДРОГЕЛЮ створюється та підтримується постійне вологе та оптимальне температурне середовище в рані, прискорюється розчинення некротичних тканин, посилюється процес утворення грануляцій та епітелізації;

- завдяки пористості ГІДРОГЕЛЮ відбувається дифузія кисню до рани та створюються умови для прискорення загоєння ран різного походження;

- завдяки водному середовищу гідрогелю ПОВ'ЯЗКА діє атравматично, не прилипає до рани, не травмує ранову поверхню при перев'язці, зменшуючи ризик кровотечі та пошкодження нижче розміщених тканин;

- завдяки дренажним та сорбційним властивостям ГІДРОГЕЛЮ, пов'язка швидко абсорбує рановий ексудат, мікроорганізми та бактеріальні токсини, розм'якшує некротичні утворення, сприяє видаленню фібринового нальоту;

- завдяки охолоджувальному ефекту пов'язка зменшує гіпертермію рани, а насичення ГІДРОГЕЛЮ допоміжним лікарським засобом сприяє поверхневому місцевому знеболюванню рани;

- завдяки приєднанню ГІДРОГЕЛЮ до поліпропіленової основи ПОВ'ЯЗКА міцна та може сорбувати велику кількість ексудату не руйнуючись;

- ПОВ'ЯЗКА запобігає утворенню рубців, в окремих випадках рубці не утворюються взагалі;

- є еластичною;

- добре моделюється в рані;

- є напівпрозорою, що дозволяє спостерігати за станом рани, не знімаючи ПОВ'ЯЗКИ;

- слугує ефективною перешкодою для потрапляння бактерій та мікрочасток ззовні;

- допоміжна дія ПОВ'ЯЗКИ за рахунок допоміжної діючої речовини (НОВОКАЇН (прокаїну гідрохлорид)), який має здатність повільно виділятися на поверхню рани, створюючи пролонгований допоміжний ефект, що сприяє знеболенню рани.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість шкіри до компонентів ГІДРОГЕЛЮ та НОВОКАЇНУ (ПРОКАЇНУ ГІДРОХЛОРИД).

Способы применения

1. Візуально перевірити цілісність пакування, термін придатності.

2. Розкрити зовнішнє пакування. Внутрішнє пакування рекомендовано розкривати (ножицями) безпосередньо перед накладанням на рану.

3. Зняти верхню захисну плівку з однієї сторони ПОВ'ЯЗКИ.

4. Накласти ПОВ`ЯЗКУ на рану поверхнею без плівки та обов'язково зняти захисну плівку з іншої сторони ПОВ`ЯЗКИ.

Примітка: накладати на рану ПОВ'ЯЗКУ можна будь-якою стороною, обов'язково знявши захисну плівку з обох сторін.

5. При поверхневих ранах ПОВ'ЯЗКА повинна повністю закривати рану і дещо виступати за її краї, при глибоких ранах - повністю заповнювати дно і стінки ран.

6. У випадку глибокої рани для кращого заповнення її порожнини ПОВ'ЯЗКУ слід додатково покрити багатошаровою марлевою серветкою з антисептиком або абсорбуючою подушечкою і зафіксувати широким пластиром на шкірі.

7. Зафіксувати ПОВ'ЯЗКУ пластиром на шкірі. Пластир не повинен перекривати ПОВ'ЯЗКУ. Не накривати ПОВ'ЯЗКУ поліетиленовою або іншою плівкою.

Побочные действия

- Алергічні реакції, свербіж, висипання, дерматит, лущення шкіри, інші анафілактичні реакції (у т. ч. ангіоневротичний набряк, анафілактичний шок), кропив'янка (на шкірі і слизових оболонках).

Особые условия

- Перед застосуванням ПОВ'ЯЗКИ ГІДРОГЕЛЕВОЇ МЕДИЧНОЇ СТЕРИЛЬНОЇ «АРМА-ГЕЛЬ+»® «ЗНЕБОЛЮВАЛЬНА» № 1 слід обов'язково ознайомитись з інструкцією;

- у зв'язку з виникненням небезпеки інфікування пацієнтів та медичного персоналу забороняється повторне використання;

- забороняється використання після закінчення терміну придатності;

- забороняється використовувати медичний виріб, якщо виявлено його пошкодження;

- не допускається використання, транспортування та зберігання при пошкодженому або відкритому пакуванні;

- забороняється застосовувати нестерильним;

- не допускається порушення умов зберігання;

- вироби не підлягають повторній стерилізації;

- не допускається контакт стерильного виробу з нестерильною поверхнею;

- ПОВ`ЯЗКА призначена тільки для зовнішнього застосування.

- безконтрольне використання ПОВ`ЯЗКИ може призвести до розвитку непередбачуваних ускладнень.

МЕТОД СТЕРИЛІЗАЦІЇ
ПОВ'ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА «АРМА-ГЕЛЬ+» ® З НОВОКАЇНОМ стерилізована газовим способом (окисом етилену) або радіаційним способом, що вказано на етикетці виробу. Не підлягає повторній стерилізації.

Особые условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ
В пакуванні виробника при температурі від плюс 5 до плюс 25°С, вологості не вище 65%, якнайдалі від джерел тепла, в захищеному від вологи та сонячного світла місці. Допускається короткочасне перебування при температурі плюс 35°С при транспортуванні.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
Термін придатності зазначений на пакуванні та не перевищує 5 років з дати виготовлення.

УТИЛІЗАЦІЯ
Використана ПОВ`ЯЗКА ГІДРОГЕЛЕВА МЕДИЧНА СТЕРИЛЬНА «АРМА-ГЕЛЬ+»® «ЗНЕБОЛЮВАЛЬНА» № 1 відноситься до медичних відходів. Заклади охорони здоров'я повинні забезпечити збирання, зберігання та утилізацію медичних відходів згідно «Державних санітарно-протиепідемічних правил і норм щодо поводження з медичними відходами» (Наказ МОЗ № 325 від 08.06.2015).

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004