Полисорб Plus порошок для приготовления суспензии флакон 12г (75693)

код товара: 75693
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 75693
Цена
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 75693
Цена
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендІнститут хімії поверхні ім.О.О.Чуйка
ПроизводительІнститут хімії поверхні ім.О.О.Чуйка
Форма выпускаПорошок для приготовления суспензии, по 12,0 г порошка во флаконе емкостью 75 мл.
Действующее веществоКРЕМНИЯ ДИОКСИД
Торговое названиеПолисорб
Обновлено:
05.10.2023
Проверено

Описание

Потужний ентеросорбент, який у порівнянні з іншими подібними препаратами має значно вищу адсорбційну ємність до токсинів різної етіології завдяки інноваційній технології гідроущільнення модифікованих кремнеземів, що дає добре розгалужену структуру в 3 рази більшу за

сорбційною місткістю.

Препарат створений вченими Інституту хімії поверхні імені А.а. Чуйко Національної академії наук України і дозволений до застосування Міністерством охорони здоров'я України.


Фармакологічна дія: Полісорб plus - це ентеросорбент, що володіє унікальним комплексом сорбциионной активності і по відношенню до білків, мікроорганізмів, мікробних екзо - і ендотоксинів, токсинів ендогенного походження і екзотоксинів, що забезпечує потужну дезінтоксикаційну дію і володіє:

•протиалергійний;

•ранозагоювальну дію.

Инструкция - Полисорб Plus порошок для приготовления суспензии флакон 12г

Производитель

Інститут хімії поверхні ім.О.О.Чуйка

Страна происхождения

Украина

Форма выпуска

Порошок для приготовления суспензии, по 12,0 г порошка во флаконе емкостью 75 мл.

Лекарственная форма

Порошок

Действующее вещество

КРЕМНИЯ ДИОКСИД

Показания

Гострі кишкові інфекції, включаючи харчові токсикоінфекції, що супроводжуються діарейним синдромом, вірусного гепатиту, А також при алкогольній та наркотичній інтоксикації.

Противопоказания

Непрохідність кишечника;

виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки в стадії загострення;

індивідуальна підвищена чутливість до кремнію діоксиду.

Способы применения

Для внутрішнього застосування Полісорб plus завжди приймається у вигляді водної суспензії, для чого необхідно флакон з порошком відкрити, додати 50 мл води (1/4 склянки) і перемішати до утворення однорідної суспензії. Добова доза залежить від маси тіла і від показань для застосування. Приготовлену суспензію приймати за 1-1, 5 години перед їжею та іншими лікарськими препаратами 2-3 рази на день. Рекомендоване добове дозування для дітей від 1 до 7 років добова доза становить 150-200 мг на 1 кг маси тіла для дорослих і дітей від 7 років становить 12 грам, а при необхідності добову дозу збільшують до 24 год при гострих харчових отруєннях доза порошку для приготування суспензії може бути збільшена до 10-12 г протягом години.

Кишкові інфекції, харчові токсикоінфекції та інші захворювань, що супроводжуються діарейним синдромом. Препарат застосовують для лікування дітей від 7 років і дорослих як зазначено вище. До початку лікування для досягнення швидкого ефекту застосовують «ударну» дозу препарату (5-6 г) одноразово. Курс лікування - 3 дні. Курс лікування гепатиту залежить від тяжкості захворювання і становить 10-15 діб. При гострих кишкових захворюваннях курс лікування становить 3-5 днів, а у важких випадках - може бути продовжений до 10-15 днів. При похмільному синдромі добавку приймати по 2-4 г в першу добу 5 разів на день через годину, другу добу - 4 рази на день через годину. При профілактиці похмілля приймати по 2 г до застілля, перед сном після застілля вранці.

Місцеве зовнішнє застосування дозволяється у вигляді порошку. Після попередньої обробки рани на її поверхню наносять порошок шаром 4-5 мм.При подальших змінах пов'язок порошок легко видаляється. Перев'язки здійснюються щодоби до зникнення гнійного ексудату.

Особые условия хранения

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

Как только товар появится в наличии Вы будете оповещены на почту

08004 08004