Подгузники Happy Bella Baby Maxi plus (9-20кг) №62 (76733)

код товара: 76733
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительБелла-Трейд ТОВ
Форма выпускаПо 62 шт в упаковке
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Шкіра у малюків дуже ніжна і потребує особливого захисту, яку їй дають кращі підгузники Bella Baby Happy Maxi! Інноваційна 3D Flexi System забезпечує дитині комфорт, не сковуючи його рухів і одночасно гарантує максимум поглинання.

Підгузки призначені для дітей вагою від 9 до 20 кг, вони дозволяють маленьким першовідкривачам пізнавати навколишній світ. Еластичні застібки-липучки і поясні гумки в Bella Baby Happy Maxi Plus не обмежують свободи рухів малюка. Кольоровий принт на передній смужці приверне увагу навіть найменших і зробить процес зміни підгузника легким і веселим.

Зовнішній шар підгузника являє собою спеціальне покриття, яке забезпечує вільний доступ повітря до шкіри дитини, знижуючи ризик подразнення і попрілості ніжної попки. Тонкий анатомічний вбираючий вкладиш абсорбує всю вологу, а інноваційний нетканий матеріал Magic Green миттєво розподіляє її по всій довжині підгузника.

Також підгузники оснащені багаторазовою застібкою-липучкою, що забезпечує зручність їх використання.

Завдяки високій поглинання, повітропроникності і надійної фіксації ці підгузники ідеально підходять для використання під час активних ігор і довгих прогулянок.

Инструкция - Подгузники Happy Bella Baby Maxi plus (9-20кг) №62

Производитель

Белла-Трейд ТОВ

Страна происхождения

Польша

Форма выпуска

По 62 шт в упаковке

Показания

Для дітей 4+ вагової групи ( вага 9-20 кг).

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004