Плоды шиповника 100г (71509)

код товара: 71509
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЛубныфарм ОАО
ФормаПлоды
Форма выпускаПо 100 г или 150 г в пачках с внутренним пакетом.
Торговое названиеПлоды шиповника
Условия отпускаБез рецепта
Обновлено:
14.07.2023
Проверено

Описание

Средства, действующие на метаболизм и систему пищеварения. Код АТХ А16А Х.

Инструкция - Плоды шиповника 100г

Производитель

Лубныфарм ОАО

Страна происхождения

Украина

Состав

1 пачка містить:

діюча речовина: шипшини плоди (rosae fructus) 100 г або 150 г.

Форма выпуска

По 100 г или 150 г в пачках с внутренним пакетом.

Лекарственная форма

Плоди.

Цільні, очищені від чашолистиків і плодоніжок несправжні плоди різної форми: від кулеподібної, яйцеподібної або овальної до сильно подовженої веретеноподібної; довжина плодів від 0,7 см до 3 см, діаметр від 0,6 см до 1,7 см. На верхівці плода є невеликий круглий отвір або п'ятикутна площадка. Плоди складаються із м'ясистого, при розриванні соковитого квітколожа (гіпантія) і багаточисленних плодиків-горішків, які знаходяться у його порожнині. Стінки висушених плодів тверді, крихкі, зовнішня поверхня блискуча, рідше матова, більш чи менш зморщена. В середині плоди густо вислані довгими, дуже жорсткими щіткоподібними волосками. Горішки дрібні, продовгуваті, зі слабко вираженими гранями.

Колір плодів від оранжево-червоного до бурувато-червоного, горішки світло-жовті, іноді буруваті. Запах відсутній. Смак кислувато-солодкий, злегка в'яжучий.

Фармакодинамика

Біологічно активні речовини плодів чинять антисклеротичну, протизапальну дію; активізують ферментні системи та окисно-відновні процеси в організмі, сприяють усуненню дефіциту вітаміну С, нормалізують вуглеводний обмін, посилюють синтез гормонів і регенерацію тканин, підвищують опірність організму до несприятливих факторів навколишнього середовища, підвищують секрецію жовчі, збільшують діурез, зменшують ламкість і проникність капілярів.

Показания

Загальнозміцнювальний засіб при гострих та хронічних інфекціях, дистрофії, фізичних навантаженнях; геморагічні діатези; кровотечі різної етіології, передозування антикоагулянтами; гострі та хронічні захворювання печінки (хронічний гепатит, холецистит, холангіт); захворювання нирок і сечового міхура (нефрити, нефропатії у вагітних) - у складі комплексної терапії.

Противопоказания

Гіперчутливість до біологічно активних речовин препарату. Тромбофлебіт і схильність до нього, недостатність кровообігу, ендокардит, декомпенсований цукровий діабет, тяжкі захворювання нирок, жовчокам'яна хвороба.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Невідома.

Способы применения

1 столову ложку плодів помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип'яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хв. Охолодити при кімнатній температурі протягом 45-60 хв, процідити, залишок віджати до процідженого відвару. Об'єм відвару довести кип'яченою водою до 200 мл. Приймати у теплому вигляді 2 рази на добу після їди: дорослим та дітям віком від 14 років - по 1/2 склянки, дітям 10-14 років - по 1/3 склянки, 7-10 років - по 2 столові ложки, 3-7 років - по 1 столовій ложці, 1-3 роки - по 1 десертній ложці. Перед застосуванням відвар збовтати.

Тривалість курсу лікування визначає лікар індивідуально, з урахуванням характеру, ступеня тяжкості та особливостей перебігу захворювання, стабільності досягнутого терапевтичного ефекту і переносимості препарату.

Приготовлений відвар зберігати при температурі від 8 до 15 °С не більше 2 діб.



Діти.

Препарат застосовують дітям віком від 1 року.

Передозировка

Cимптоми: поява або посилення алергічних реакцій.

Лікування: терапія симптоматична.

Побочные действия

Можливий розвиток алергічних реакцій (у тому числі гіперемія, висипання, свербіж, набряк шкіри).

Особые условия

Після застосування відвару рекомендується полоскання ротової порожнини теплою водою або слабким розчином соди для попередження пошкодження зубної емалі.



Застосування у період вагітності або годування груддю.

Безпека та ефективність препарату у період вагітності або годування груддю не вивчалися, тому препарати шипшини можна застосовувати після консультації лікаря тільки тоді, коли очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для плода або дитини.



Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.

Не впливає.



Категорія відпуску. Без рецепта.

Особые условия хранения

Термін придатності. 2 роки.


Умови зберігання.

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Синоним

ШИПОВНИК*&, КАРОТОЛИН, МАСЛО ШИПОВНИКА, ПЛОДЫ ШИПОВНИКА, СИРОП ИЗ ПЛОДОВ ШИПОВНИКА, ХОЛОСАНТ, ХОЛОСАС, ХОЛОСАС-САНТО, ШИПОВНИКА МАСЛО, ШИПОВНИКА ПЛОДЫ, ШИПОВНИКА ЭКСТРАКТ ЖИДКИЙ

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004