Папилостоп средство кератолитичное по уходу за кожей тела флакон 4мл (85578)

код товара: 85578
в наличии
Срок годности до 01.08.2026
Цена:
109.70грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 85578
Срок годности до 01.08.2026
Цена:
109.70грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЛарікс Фарм ТОВ
ФормаСредство
Форма выпускаФлакон 4 мл

Описание

PapiloStop - ефективний засіб для видалення бородавок, папілом і натоптишів. З його допомогою можна швидко позбутися від такого роду дефектів на шкірі в найкоротші терміни.

Багато людей страждають від доброякісних новоутворень на кшталт бородавок або папілом.

Папілостоп допоможе прибрати існуючі дефекти та припинити поширення нових.

Формула засобу заснована на натуральних компонентах, що володіють кератолитичною дією, бактерицидними, протигрибковими, противірусними, а також антимікробними властивостями.

Властивості:

Екстракт чистотілу - містить близько двадцяти речовин, що володіють бактерицидними та антибактеріальними, протигрибковими, противірусними властивостями. Активні речовини чистотілу є згубними для більшості патогенних організмів.
Оцтова кислота - має кератолитическим дією і слабку протимікробну активність.
Молочна кислота - викликає хімічну деструкцію бородавок, папілом, натоптишів.
Екстракт цибулі - має бактерицидні та антисептичні властивості, бореться з вірусами.
Екстракт прополісу - володіє антибактеріальними, протизапальними, антибіотичні та протигрибкові властивості, тому його використовують для лікування багатьох дерматологічних захворювань, в тому числі папілом і бородавок. Він покращує регенерацію тканин, пригнічує процес утворення рубців, прискорює оновлення епідермісу.

Инструкция - Папилостоп средство кератолитичное по уходу за кожей тела флакон 4мл

Производитель

Ларікс Фарм ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Екстракт чистотілу, оцтова кислота, молочна кислота, екстракт цибулі, екстракт прополісу.

Форма выпуска

Флакон 4 мл

Показания

Для видалення бородавок, папілом і натоптишів

Противопоказания

Продукт не слід застосовувати дітям, вагітним і жінкам в період лактації, при підвищеній чутливості до компонентів продукту.

Способы применения

Папілостоп призначений тільки для зовнішнього застосування!

Перед використанням визначити дефект шкіри (бажано проконсультуватися у лікаря!). Відкрити зовнішню і внутрішню кришки флакона і ретельно розмішати вміст дерев'яним аплікатором (вкладений в упаковку). Щоб уникнути розтікання і попадання на здорову шкіру перед використанням рекомендується змастити навколо оброблюваної ділянки жирним кремом, вазеліном і захистити пластиром.

При обробці ділянок поблизу слизових оболонок або очей (можливе виникнення набряку сітківки, що може негативно позначитися на гостроті зору) необхідно дотримуватися особливої обережності. При нанесенні засобу в області очей треба закрити їх на 10-15 хвилин. За допомогою аплікатора нанести засіб локально на оброблювану ділянку, уникаючи попадання на сусідні ділянки здорової шкіри та слизові оболонки. Після нанесення засобу необхідно дочекатися його повного висихання (протягом 10-15 хвилин) і не змивати найближчі 8 годин.

Побочные действия

Можлива поява шкірних реакцій у вигляді почервоніння і короткочасного печіння. Можлива зміна пігментації шкіри та розвиток рубців в місці застосування засобу Папілостоп (даний ефект спостерігався вкрай рідко).

Слід уникати потрапляння в очі, на слизові оболонки носа, ротової порожнини та ін., А також на відкриті рани.

При неакуратному нанесенні засобу можливі опіки шкіри. При випадковому попаданні на шкіру слід негайно обробити цю ділянку вологим тампоном, видаливши засіб. При виникненні опіку рекомендується застосовувати протиопікові та загоюють кошти.

При попаданні засобу в очі слід негайно промити їх великою кількістю чистої води й негайно звернутися до офтальмолога.

Особые условия

На дрібні папіломи (розміром до 2 мм) Папілостоп наносять одноразово тонким шаром локально на уражену ділянку.

Більші папіломи, бородавки, натоптиші (сухі мозолі) (розміром 2-3 мм) вимагають 2-3 обробок товстим шаром з інтервалом в один день.

Протягом декількох днів після нанесення оброблювана ділянка набуває темно-коричневий відтінок і висихає з утворенням струпа.

Не слід видаляти струп нігтем або інструментально. Для нормального перебігу процесу загоєння і щоб уникнути подальшого утворення рубців струп повинен відпасти самостійно.

При обробці ділянок в області складок і в місцях тертя, дочекавшись повного висихання, заклеїти ділянку пластиром, який потрібно видалити не пізніше як через 8 годин.

Повне відновлення тканини відбувається протягом 2-4 місяців після застосування препарату.

Особые условия хранения

Умови зберігання:
У сухому місці при температурі від + 5 ° С до + 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності
36 місяців.
Термін придатності після відкриття флакона - 3 місяці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004