Папилофит средство кератолитичное для устранения косметических дефектов кожи флакон 8мл (85579)

код товара: 85579
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 85579
Цена
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 85579
Цена
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЛарікс Фарм ТОВ
ФормаСредство
Форма выпускаФлакон 8 мл

Описание

Папілофіт- засіб, призначений для видалення папілом, бородавок і натоптишів (сухих мозолів). Має припікаючу і бактерицидну дію. При локальному застосуванні викликає муміфікацію змінених тканин.

Екстракт чистотілу - містить близько двадцяти речовин, що володіють бактерицидними і антибактеріальними, протигрибковими, противірусними властивостями.

Оцтова кислота має кератолітичну дію.

Щавлева кислота - завдяки впливу на шкіру відбувається коагуляційний некроз.

Саліцилова кислота - усуває запальні процеси, що розм'якшує роговий шар епітелію, має антисептичну і кератолическое (ніжний) дію.

Екстракт часнику - завдяки фітонцидам, що входять до складу часнику, він володіє відмінним бактерицидним, протизапальним ефектом. Надає антисептичну, протимікробну дію.

Рицинова олія - володіє високою ефективністю в боротьбі з вірусами шкіри (у т. ч. папіломавірусами, які є причиною виникнення бородавок і папілом).

Олія чайного дерева - має протизапальний ефект, а також стимулює загоєння пошкоджень на шкірних покривах, знімає роздратування.

Екстракт чорного горіха - володіє антибактеріальними, протигрибковими властивостями і є природним антибіотиком, здатним боротися з бактеріями і вірусами.

Екстракт алое - допомагає зняти роздратування і почервоніння шкірного покриву, усунути свербіж та інші прояви алергії, ознаки подразненої шкіри.

Екстракт ромашки володіє протизапальною дією і здатністю сприяти регенерації клітин.

Инструкция - Папилофит средство кератолитичное для устранения косметических дефектов кожи флакон 8мл

Производитель

Ларікс Фарм ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Екстракт чистотілу, часнику, чорного горіха, алое, ромашки; оцтова, щавлева, саліцилова кислота; касторове масло; масло чайного дерева.

Лекарственная форма

Розчин

Форма выпуска

Флакон 8 мл

Показания

Для видалення папілом, бородавок і натоптишів (сухих мозолів)

Противопоказания

Продукт не слід застосовувати дітям, вагітним і жінкам в період лактації, при підвищеній чутливості до компонентів продукту

Способы применения

Папілофіт призначений тільки для зовнішнього застосування!
Перед використанням визначити дефект шкіри (бажано проконсультуватися у лікаря!).
Відкрити зовнішню і внутрішню кришки флакона і ретельно розмішати вміст флакона дерев'яним аплікатором (вкладений в упаковку).
Щоб уникнути розтікання і попадання на здорову шкіру перед використанням рекомендується змастити навколо оброблюваної ділянки жирним кремом, вазеліном і захистити пластиром.
При обробці ділянок поблизу слизових оболонок або очей (можливе виникнення набряку сітківки, що може негативно позначитися на гостроті зору) необхідно дотримуватися особливої обережності.
При нанесенні засобу в районі області очей очі повинні бути закриті протягом 10-15 хвилин.
За допомогою аплікатора нанести засіб локально на оброблювану ділянку, уникаючи попадання на сусідні ділянки здорової шкіри і слизові оболонки.
Після нанесення засобу необхідно дочекатися його повного висихання (протягом 10-15 хвилин) і не змивати найближчі 5 годин.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

Как только товар появится в наличии Вы будете оповещены на почту

08004 08004