Пантенол-Спрей жожоба 130г (54919)

код товара: 54919
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФармаком ПТФ ООО
ФормаСпрей
Форма выпускаСпрей 130 г
Действующее веществоПАНТЕНОЛ, ВОСК, МАСЛО ЖОЖОБА
Торговое названиеПантенол-Спрей
Обновлено:
13.12.2022
Проверено

Описание

Спрей при различных повреждениях кожи Пантенол жожоба для чувствительной кожи Фармаком - это незаменимое средство для чувствительной и склонной к раздражениям кожи, снимает покраснения, снижает воспалительный процесс, нормализует влажность кожи и работу сальных желез.

Масло жожоба обладает превосходными увлажняющими свойствами и идеально подходит как для сухой, так и для жирной кожи. По своему химическому составу масло жожоба приближено к естественным липидам нашей кожи и способствует восстановлению ее защитных функций.

Оригинальное сочетание с d-пантенолом способствует большему проникновению в глубокие слои кожи, прекрасному увлажнению и питанию.

Инструкция - Пантенол-Спрей жожоба 130г

Производитель

Фармаком ПТФ ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Пантенол-спрей олією жожоба: пантенол, віск, олія жожоба, допоміжні компоненти.

Олія чайного дерева має потужні антибактеріальні, протизапальні та протигрибкові властивості.

Олія жожоба має чудові зволожуючі властивості й ідеально підходить як для сухої, так і для жирної шкіри. За своїм хімічним складом олія жожоба наближена до природних ліпідів нашої шкіри і сприяє відновленню її захисних функцій. Оригінальне поєднання з d-пантенолом сприяє більшому проникненню в глибокі шари шкіри, прекрасному зволоженню та живленню.

Прополіс, як в чистому вигляді, так і в спиртовому або водному розчині - найсильніший природний антибіотик, який має потужну протимікробну дію. Завдяки вмісту в його складі комплексу вітамінів і мінералів прополіс посилює внутрішньоклітинні обмінні процеси, протидіє старінню клітин і відновлює шкірний покрив.

Алое має унікальні властивості, що регенерують, оскільки в ньому міститься 18 з 22 необхідних нам амінокислот - будівельний матеріал для клітини. Крім того, алое має антиоксидантні властивості завдяки вмісту вітамінів Е, С, групи В і бета-каротину.

Алантоїн - речовина, яка має потужний зволожуючий ефект. Проникаючи в глиб шкіри, алантоїн доставляє в неї інші компоненти, утримує вологу в шкірі та сприяє процесам регенерації, допомагаючи відновлювати структуру клітин, загоювати опіки, рани і різні пошкодження шкіри.

Екстракт ромашки має антисептичну, протизапальну і болезаспокійливу дію.

Форма выпуска

Спрей 130 г

Лекарственная форма

Спрей

Действующее вещество

ПАНТЕНОЛ, ВОСК, МАСЛО ЖОЖОБА

Показания

Проти роздратування, знижує запальний процес

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Способы применения

Наносять на уражені ділянки шкіри один або декілька разів на добу. Перед застосуванням балончик струшують і рівномірно наносять вміст на уражену ділянку з відстані 10-20 см.
Пантенол-спрей для дітей рекомендовано дітям з одного року.

Особые условия хранения

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004