Остеовит Д3+К2 таблетки №60 (64256)

код товара: 64256
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительАгрофарм ТОВ
ФормаТаблетки
Форма выпускаПо 60 таблеток в картонной упаковке.
Действующее веществоКАЛЬЦИЙ
Обновлено:
09.06.2021
Проверено

Описание

Остеовіт D3 + К2 містить всі вітаміни і мінерали, необхідні для підтримки здоров'я кісток.

Кальцій є мінеральною речовиною, необхідним для росту і зміцнення кісток, тоді як вітамін D3 забезпечує реабсорбцію кальцію в кишечнику.

Вітамін К2 запобігає кальцифікації в кровоносних судинах, хрящах і м'яких тканинах, зазвичай зустрічається у осіб, регулярно приймають добавки кальцію і вітаміну D3.

Вітамін К2 необхідний для нормального засвоєння резорбованого кальцію і його повного введення в кістки. Також потрібний для активації білків остеокальцину і MatrixGla, необхідні для зв'язування і введення кальцію в кістковий матрикс. Якщо ці білки не активовані, кальцій не здатний до зв'язування. Виступає в ролі кофактора активації - активоване остеокальцин вдало пов'язує кальцій і вводить його в гідроксиапатит, неорганічний кістковий матрикс. Активоване білок MatrixGla пов'язує кальцій і виводить його з кровоносних судин і м'яких тканин.

Вітамін К2 запобігає кальцифікації в кровоносних судинах, хрящах і м'яких тканинах, зазвичай зустрічається у осіб, які регулярно приймають добавки кальцію і вітаміну D3.

Вітамін D3 забезпечує реабсорбцію кальцію в кишечнику.

Инструкция - Остеовит Д3+К2 таблетки №60

Производитель

Агрофарм ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Діючі речовини:
кальцій (у формі карбонату кальцію) - 71,46%, вітамін К2 (в формі менахінон, представленого у формі менахінон-7, входить до складу MenaQ7®, отриманого в результаті очищення ферментованих соєвих бобів Натто, традиційного японського ферментованого соєвого продукту) - 1 , 41%, вітамін D3 (у формі холекальциферолу) - 0,12%.

допоміжні речовини:
мікрокристалічна целюлоза (Е 460) - наповнювач, кроскармелоза натрію (Е 466) - розпушувач, магнію стеарат (Е 470b) - засіб проти злипання, плівкове покриття (гідроксипропілметилцелюлоза (Е 464), діоксид титану (Е 171), поліетиленгліколь ( Е одна тисячі п'ятсот двадцять одна), целюлоза (Е 460), тальк (Е 553b), полісорбат 80 (Е 433)).

Форма выпуска

По 60 таблеток в картонной упаковке.

Лекарственная форма

Таблетки.

Действующее вещество

КАЛЬЦИЙ

Показания

Рекомендується для всіх осіб середнього і літнього віку, а особливо для жінок для сприяння збереженню здоров'я кісток і кровоносних судин.

Противопоказания

Особливу обережність при вживанні цього продукту повинні дотримуватися особи, які беруть антикоагулянти, вагітні та жінки, які годують груддю. У цих випадках слід проконсультуватися з лікарем перед використанням продукту.

Не рекомендується особам з підвищеною чутливістю до будь-якої речовини, що входить до складу продукту.

Перевищувати зазначену рекомендовану кількість продукту для щоденного вживання.

Способы применения

Для дорослих - по 2 таблетки на день, запиваючи водою, вживати під час їжі.

Тривалість застосування залежить від стану пацієнта і необхідності підтримувати достатній рівень вітамінів і мікроелементів.

Перед вживання рекомендується проконсультуватися з професіоналом з медичною освітою.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004