Нолутон капсулы №30 (99216)

код товара: 99216
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЕберс ПП
Форма выпускаПо 30 капсул в упаковке.
Действующее веществоЛЕВОКАРНИТИН, ЭКСТРАКТ ГИНКГО БИЛОБА, ЭКСТРАКТ БОЯРЫШНИКА
Обновлено:
03.06.2022
Проверено

Описание

Нолутон - комплексна дієтична добавка, яка зміцнює серцеві мязи та покращує мозковий та серцевий кровообіг.

Гінкго білоба стимулює кровообіг, покращуючи кровопостачання всіх органів, насамперед головного мозку; містить сильнодіючі антиоксиданти, сприяючи інгібуванню вільних радикалів, що викликають мозкову патологію; захищає клітини мозку від дії травм, інтоксикацій, збільшує тривалість їх життя; знижує активність тромбоутворювального чинника, що зумовлює уповільнення кровообігу у мозку пацієнтів літнього віку. Екстракт гінкго білоба містить флавонові глікозиди та терпенові лактони та є периферичним вазодилататором. Чинить вазодилаторний вплив на судинну систему у цілому. Перешкоджає розвитку артеріального спазму, сприяє покращанню мозкового кровообігу та постачанню мозкової тканини киснем та глюкозою. Має виражені протинабрякові властивості як по відношенню до тканин мозку, так і до периферичних тканин. Істотно впливає на нейромедіаторні процеси у центральній нервовій системі, прискорюючи виділення нейромедіаторів, їх зворотне захоплення та катаболізм нейромедіаторів.

Левокарнітин - це амінокислота, яка допомагає підтримувати загальне самопочуття завдяки тому, що сприяє перенесенню груп жирних кислот в мітохондріальну мембрану для вироблення клітинної енергії. Відіграє важливу роль у підтримці здоров'я серцево-судинної системи, допомагає організму спалювати жир для отримання енергії. Задіяний в якості проміжної ланки в циклі Кребса, найважливішому процесі, який забезпечує вироблення енергії в мітохондріях. Левокарнітин покращує насичення серцево-судинної системи киснем та допомагає відновленню після фізичних навантажень.

Глід має позитивний вплив на серцево-судинну. Чинить помірну кардіотонічну, спазмолітичну і помірну седативну дію, має гіпотензивні властивості. Біологічно активні речовини, що містяться у плодах глоду, посилюють кровообіг у коронарних судинах та судинах головного мозку, підвищують чутливість міокарда до серцевих глікозидів і зменшують його збудливість, що призводить до певного посилення скорочень серцевого м'яза.

Инструкция - Нолутон капсулы №30

Производитель

Еберс ПП

Страна происхождения

Украина

Состав

Діючі речовини:
1 капсула містить 450 мг: екстракт Гінкго білоба -120 мг; Левокарнітин (у формі L-карнітину Фумарат) - 200 мг; екстракт Глоду - 100 мг.

Допоміжні речовини:
целюлоза мікрокристалічна (E460) - 25,5 мг, магнію стеарат (Е470) - 4,5 мг.

Продукт не містить ГМО.
Не містить консервантів.
Не містить глютену.

Форма выпуска

По 30 капсул в упаковке.

Лекарственная форма

Капсули

Действующее вещество

ЛЕВОКАРНИТИН, ЭКСТРАКТ ГИНКГО БИЛОБА, ЭКСТРАКТ БОЯРЫШНИКА

Показания

Може бути рекомендовано у складі комплексної терапії при дисциркуляторній енцефалопатії різної етіології; деменція, у тому числі у хворих на хворобу Альцгеймера; порушення мікроциркуляції та периферичного кровообігу; нейросенсорні порушення, у тому числі запаморочення, відчуття шуму у вухах, гіпоакузія Також рекомендовано у складі комплексної терапії функціональних порушень серцево-судинної діяльності (кардіалгії, нейроциркуляторна дистонія).

Як допоміжний засіб при легких формах порушень серцевого ритму (миготлива аритмія, пароксизмальна тахікардія). Легкі когнітивні розлади атеросклеротичного генезу; тривожні розлади при невротичних і неврозоподібних станах; купування абстинентного синдрому при алкогольному синдромі, постабстинентні розлади після гострої інтоксикації антипсихотропними засобами; астенічні стани.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період годування груддю, вік до 18 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Через підвищений ризик кровотеч слід уникати одночасного прийому лікарського засобу з антикоагулянтами, антиагрегантами.

Результати клінічних досліджень взаємодії з гінго білоба продемонстрували потенціювання або інгібування ізоферментів цитохрому Р450.

Рівень концентрації мідазоламу змінювався після супутнього прийому гінкго білоба, що дозволяє припускати наявність взаємодії через CYP3A4.

Тому лікарські засоби, які в основному метаболізуються через CYP3A4 і мають вузький терапевтичний індекс, слід застосовувати з обережністю.

Способы применения

Перед використанням рекомендується консультація лікаря.

Приймати дорослим по 1 капсулі запиваючи достатньою кількістю води 1 раз на добу. В окремих випадках можливе використання 2 рази на добу.

Не перевищувати рекомендовану дозу. Тривалість прийому визначається лікарем індивідуально.

Не є лікарським засобом.

Побочные действия

Зазвичай препарат переноситься добре, при передозуванні можливий головний біль, підвищена стомлюваність, діарея, диспепсія, абдомінальний біль, уповільнення серцевого ритму, алергічні реакції (у тому числі гіперемія, висипання, свербіж, набряк шкіри).

Особые условия

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного харчування.

Особые условия хранения

Термін придатності:
2 роки.


Умови зберігання:
Зберiгати в сухому, захищеному вiд свiтла мiсцi, при температурi не вище 25 °С.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004