Nestle Nancare Flora Protect пробиотик капли для детей с рождения 5мл (100183)

код товара: 100183
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительNestle
Форма выпускаПо 5 мл в упаковке
Действующее веществоТРИГЛИЦЕРИДЫ, LACTOBACILLUS RHAMNOSUS
Обновлено:
29.06.2022
Проверено

Описание

Дієтична добавка Nancare Flora - Protect (Флора - Протект) із лактобактеріями L. rhamnosus* для дітей від народження.

Склад кишкової мікрофлори має ключове значення для здоров'я людини, на яке вона впливає, підвищуючи ефективність травлення, розвиток імунної системи, диференціацію клітин та обмежуючи колонізацію патогенних мікроорганізмів.

Становлення оптимальної мікрофлори кишківника відразу після народження та підтримання балансу кишкової мікрофлори - важливі чинники розвитку імунної системи.

Розвиток кишкової мікрофлори відбувається в перші роки життя - важливий період, що збігається з вирішальним часом розвитку та дозрівання імунної системи.

Доцільно розпочинати приймання добавки якнайраніше, краще одночасно з антибіотикотерапією, до початку зміни кишкової мікрофлори та надмірного розмноження патогенів. Також доцільно і далі приймати L. rhamnosus упродовж усього курсу антибіотикотерапії та до 1-3 тижнів після його завершення. Точну тривалість застосування добавок треба уточнити в лікаря.

Продукт безпечний для вашої дитини у разі дотримання рекомендованої дози. Попри те, що немає встановленої максимально дозволеної дози пробіотика в ЄС, є клінічні дослідження на користь безпеки застосування 1 x 1011 КУО (CFU)/добу в дітей віком від 2 тижнів до 17 років.

Зазначимо, що як загальний запобіжний захід під час застосування пробіотиків важко хворим дітям або дітям з імунодефіцитними станами треба приймати продукт тільки під суворим медичним наглядом. Перед початком приймання будь-якої дієтичної добавки здоровими дітьми треба повідомити лікаря.

Инструкция - Nestle Nancare Flora Protect пробиотик капли для детей с рождения 5мл

Производитель

Nestle

Страна происхождения

Италия

Состав

Середньоцепні тригліцериди, культура L. rhamnosus (ATCC 53103), масло ши органічне, емульгатор моно - і дигліцериди жирних кислот.

Форма выпуска

По 5 мл в упаковке

Лекарственная форма

Пробіотик

Действующее вещество

ТРИГЛИЦЕРИДЫ, LACTOBACILLUS RHAMNOSUS

Показания

Для становлення оптимальної мікрофлори кишківника вашої дитини.

Способы применения

Застосовувати по 9 крапель один раз на добу.

Ретельно збовтується протягом декількох секунд перед кожним застосуванням.

Краплі можна давати малюкові, наносячи їх безпосередньо на груди матері або змішуючи з грудним молоком або сумішшю для дитячого харчування.

Для збереження користі живих бактерій краще додавати продукт в рідину кімнатної температури і починати годування..

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004