Натюрель boutique крем для рук Питательный 24 часа 75мл (74855)

код товара: 74855
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительРІПЛЕЙ ТОВ
Форма выпускаПо 75 мл в тубе, картонная упаковка
Обновлено:
26.01.2022
Проверено

Описание

Натюрель boutique Крем для рук Живильний 24 години. Краса рук-важливий атрибут сучасної людини. Щоденна робота негативно позначається на стані рук. Шкіра стає сухою, грубою і запаленою. Руки вимагають щоденного догляду. Для цього ми розробили лінійку кремів для рук, до складу яких введені високі концентрації масел, які зволожують, живлять і захищають ніжну шкіру рук.

Крем "живильний 24 години "серії" Натюрель boutique " - живить шкіру вітамінами і мінералами, відновлює суху і роздратовану шкіру. Крем має швидко вбирається текстуру.

Оливкова олія-джерело вітамінів і мінералів, які допомагають зміцнити нігті, запобігаючи їх розшаровування, при цьому підвищує тонус і захисні властивості шкіри.

Масло оливи містить найпотужніші антиоксиданти: вітамін Е і сквален, які омолоджують шкіру на клітинному рівні, захищають колаген і еластин від пошкоджень і сприяє їх відновленню.

Масло ши оберігає епідерміс від висихання і зневоднення, живлячи його. Завдяки наявності фітостеролів і тритирпенів, масло Ши стимулює вироблення колагену і прискорює регенерацію тканин.

Инструкция - Натюрель boutique крем для рук Питательный 24 часа 75мл

Производитель

РІПЛЕЙ ТОВ

Страна происхождения

Украина

Форма выпуска

По 75 мл в тубе, картонная упаковка

Лекарственная форма

Крем

Показания

Крем "живильний 24 години«, серії» Натюрель boutique" володіє цінними для шкіри пом'якшувальною, зволожуючою, антиоксидантною і відновлюючими властивостями. Крем дбайливо доглядає за вашими руками, м'яким дотиком повертає шкірі пружність і еластичність, робить рівною і шовковистою.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способы применения

Наносити легкими масажними рухами на чисту шкіру рук.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004