Натюрель boutique крем для рук Интенсивное увлажнение 75мл (74854)

код товара: 74854
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительРІПЛЕЙ ТОВ
Форма выпускаПо 75 мл в тубе, картонная упаковка
Обновлено:
26.01.2022
Проверено

Описание

Натюрель boutique Крем для рук і ліктів інтенсивне зволоження. Краса рук-важливий атрибут сучасної людини. Щоденна робота негативно позначається на стані рук. Шкіра стає сухою, грубою і запаленою. Руки вимагають щоденного догляду. Для цього ми розробили лінійку кремів для рук, до складу яких введені високі концентрації масел, які зволожують, живлять і захищають ніжну шкіру рук.

Крем "інтенсивне зволоження" серії "Натюрель boutique" призначений для ніжної шкіри рук і ліктів. Крем насичує шкіру вологою, дозволяє ефективно боротися з сухістю шкіри. Крем легко вбирається.

Алантоїн, який міститься в Алое Вера будучи провідником, переносить всі корисні речовини вглиб шкіри. Алое Вера володіє потужним зволожуючим компонентом, утримує в шкірі вологу і сприяє її регенерації, а також допомагає відновлювати структуру клітин шкіри.

Масло кокоса володіє живильним, пом'якшувальним і зволожуючим властивостями, після його нанесення утворюється свого роду невидима плівка на шкірі, що виконує захисну функцію, надовго підтримує оптимальний баланс вологості в шкірі.

Кокосове масло можна використовувати в догляді за чутливою, запаленою і роздратованою шкірою, тому що воно володіє хорошим протизапальну, і заспокійливу дію.

Инструкция - Натюрель boutique крем для рук Интенсивное увлажнение 75мл

Производитель

РІПЛЕЙ ТОВ

Страна происхождения

Украина

Форма выпуска

По 75 мл в тубе, картонная упаковка

Лекарственная форма

Крем

Показания

Крем "інтенсивне зволоження" серії "Натюрель boutique" створює на поверхні тонку невидиму плівку, яка захищає шкіру від впливу навколишнього середовища. Крем прекрасно заспокоює роздратовану шкіру, а також сприяє швидкому загоєнню шкіри, знижуючи ризик виникнення рубців. Крем має густу консистенцію.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Способы применения

Наносити легкими масажними рухами на чисту шкіру рук.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004