NanoDermix (НаноДермикс) Ultra Active средство противогрибковое для ногтей 10мл (85575)

код товара: 85575
в наличии
Срок годности до 01.09.2026
Цена:
122.10грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 85575
Срок годности до 01.09.2026
Цена:
122.10грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЛарікс Фарм ТОВ
Форма выпускаФлакон 10 мл
Действующее веществоКИСЛОТА МОЛОЧНАЯ, ОКТОПИРОКС, КИСЛОТА САЛИЦИЛОВАЯ
Условия отпускаБез рецепта
Обновлено:
15.11.2023
Проверено

Описание

«НаноДермикс Ультра Актив (NanoDermix Ultra Active)»
Засіб по догляду за нігтями від грибка

NanoDermix Ultra Active - засіб для усунення грибкових уражень нігтів. Глибоко проникає в шари нігтя. Руйнує структуру грибка. Призначений для зовнішнього застосування.

NanoDermix Ultra Active має протигрибкову, протизапальну дію, бореться з симптомами грибкової інфекції (подразненням, свербінням, печінням).

NanoDermix Ultra Active містить активні речовини, які забезпечують антибактеріальну дію, знищуючи більшість грамнегативних і грампозитивних мікроорганізмів, що провокують приєднання вторинних бактеріальних інфекцій.

NanoDermix Ultra Active є унікальним продуктом. Він містить компоненти, які ефективно борються з грибком не лише нігтів, а й стопи. Засіб усуває грибкову інфекцію на кутикулі нігтя, навколо нігтя по боках, під нігтем і між пальцями, а також стає на заваді її подальшому поширенню.

NanoDermix Ultra Active забезпечує тривалий захист від грибка, зволожує і загоює подразнену шкіру, зменшуючи свербіння, печіння та тріщини, викликані мікозом ніг. Має антисептичну, загоювальну дію. Активними діючими речовинами є: octopirox, тетраніл У, кислоти, ефірні олії та рослинні екстракти.

Оctopirox негативно впливає на життєдіяльність усіх грибкових збудників. Ефективний засіб проти грибків, патогенних для людини, демонструє активність стосовно як грампозитивних, так і грамнегативних бактерій. Перш за усе це агент протигрибкової дії, що впливає безпосередньо на грибок. Має потужну фунгіцидну (протигрибкову) і антибактеріальну дію.

Молочна кислота характеризується швидким проникненням і поширенням по всій ураженій площі. За її допомогою усередині нігтьової пластини утворюється кисле середовище, непридатне для мікроорганізмів.

Саліцилова кислота - є антисептиком, пригнічує активність мікроорганізмів. Вона відома кератопластичним ефектом. Ніготь розм'якшується, що прискорює утворення нормального здорового рогового шару. Цей ефект дуже важливий для лікування грибка. Кислота має протизапальні і підсушуючі властивості. Це дозволяє усунути ураження епідермісу навколо хворого нігтя.

Олія чайного дерева має найсильніші антибактеріальні, противірусні, протигрибкові властивості. У ньому наявні такі речовини, як феландрен, терпінен, сабібен. Саме вони усувають усі ознаки грибкової інфекції та роблять нігті й шкірний покрив навколо них здоровими. Крім того, масло чайного дерева має відмінні ранозагоювальні та протизапальні якості.

Ефірна олія евкаліпту характеризується яскраво вираженою фітонцидною дією. Широко використовуються болезаспокійливі та антисептичні властивості евкаліптової олії. Діючі речовини чистотілу забезпечують загоювальний, очищувальний, бактерицидний, протизапальний і протигрибковий ефект. Доведеною дією стосовно грибкових захворювань характеризується й череда. Її активні речовини зменшують запалення, свербіння та підсушують шкіру.

Тетраніл У володіє фунгіцидним та бактерицидним ефектом. Він активний відносно синьогнійної палички, грибів роду Кандида, золотистого стафілокока, кишкової палички та ін. Важливо, що, на відміну від агресивних речовин з антибактеріальним ефектом, тетраніл У добре сумісний зі шкірою і не робить на неї дратівної дії. Він є похідним ундециленовой кислоти, яка входить до складу шкірного секрету, і разом з іншими жирними кислотами і жиром виконує функцію фізіологічної захисту, в тому числі і від грибкових інфекцій. При цьому тетраніл У значно перевершує її за ефективністю.

NanoDermix Ultra Active має кілька переваг. Він зручний у використанні, адже швидко всмоктується в ніготь. До того ж розчин міститься в маленькому флаконі, що дає можливість носити його з собою і використовувати в будь-який зручний час у будь-яких умовах.

Инструкция - NanoDermix (НаноДермикс) Ultra Active средство противогрибковое для ногтей 10мл

Производитель

Ларікс Фарм ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Оctopirox, молочна кислота, саліцилова кислота, олія чайного дерева, ефірна олія евкаліпту, чистотіл, череда, тетраніл.

Форма выпуска

Флакон 10 мл

Лекарственная форма

Засіб

Действующее вещество

КИСЛОТА МОЛОЧНАЯ, ОКТОПИРОКС, КИСЛОТА САЛИЦИЛОВАЯ

Показания

Грибкові інфекції нігтів (оніхомікоз), грибкові інфекції шкіри, міжпальцеві мікози, запальні дерматомікози, що супроводжуються свербінням або без нього.

Противопоказания

Продукт не слід застосовувати дітям, вагітним і жінкам у період лактації, за підвищеної чутливості до компонентів продукту.

Способы применения

При грибкових ураженнях нігтів засіб рекомендується застосовувати двічі на добу.
Перед першим застосуванням необхідно максимально видалити вражену частину нігтя ножицями або пилкою для нігтів.

1) Одну-дві краплі засобу нанести на поверхню нігтя й рівномірно розподілити по всій поверхні та краєчку нігтя.
2) Зачекати 1-2 хвилини, доки ніготь не вбере рідину.

Застосовувати вранці і на ніч не менше 8 тижнів, після цього - лише на ніч до повного зникнення симптомів.

Тривалість застосування залежить від ступеня враження грибком, за необхідності - до 6 місяців.
Для запобігання рецидивам слід продовжувати застосування мінімум 2 тижні після зникнення основних симптомів захворювання.
При грибкових ураженнях шкіри NanoDermix Ultra Active слід наносити на уражену поверхню шкіри й сусідні з нею ділянки 1-2 рази на добу після ретельного очищення і висушування.
Тривалість застосування - 2-4 тижні (за необхідності - до 8 тижнів).

Побочные действия

При застосуванні NanoDermix Ultra Active можлива поява таких побічних ефектів: подразнення, почервоніння, алергійні реакції.

Особые условия

Засіб застосовувати при грибкових ураженнях нігтів і шкіри лише зовнішньо!
Слід уникати потрапляння в очі, на слизові оболонки носа, ротової порожнини тощо, а також на відкриті рани. При потраплянні в очі ретельно промити їх водою.

Не є лікарським засобом. ТУ У 20.4-3032608353-001:2021

Зверніть увагу. У зв'язку з вмістом натуральних компонентів (рослинні екстракти) при зберіганні можливо помутніння розчину і випадання осаду, що не впливає на якість продукту. Це є нормою. Перед використанням засобу флакон потрібно трохи струснути.

Особые условия хранения

Умови зберігання: у сухому місці за температури від + 5°С до + 25°С та відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Строк придатності: 36 місяців.
Строк придатності після відкриття флакона: 6 місяців.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004