NanoDermix (НаноДермикс) Ultra Active средство кератолитичное от сухих мозолей/натоптышей 10мл (85576)

код товара: 85576
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЛарікс Фарм ТОВ
Форма выпускаФлакон 10 мл
Действующее веществоКИСЛОТА УКСУСНАЯ, КИСЛОТА САЛИЦИЛОВАЯ, КИСЛОТА ГЛИКОЛЕВАЯ
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

НаноДермикс Ультра Актив (NanoDermix Ultra Active) засіб від сухих мозолів і натоптишів
Засіб кератолітичний по догляду за огрубілою шкірою.

Натоптиші стали справжньою проблемою 21 сторіччя.
Взуття на високих підборах, з вузькими носами, не завжди з якісних матеріалів, синтетичні тканини у виробництві панчіх - основні фактори, які призводять до утворення затверділих ділянок шкіри на стопах.
Натоптиші і сухі мозолі - це ущільнення поверхневого шару шкіри на ступнях (нагромадження омертвілих клітин шкіри). Такі утворення виникають через багаторазові механічні подразнення і тиск на шкіру стоп.
Постійне натирання призводить до порушення кровообігу в цій області та посилює ороговіння шкіри. Під час ходіння натоптиші нагадують про себе печінням і сильним болем. Частіше за все виникають біля основи пальців ніг і на «подушечці».

NanoDermix Ultra Active засіб від сухих мозолів і натоптишів ефективно видаляє сухі поверхневі мозолі та натоптиші. Активною діючою речовиною є комбінація кислот (оцтова, саліцилова, гліколева), сечовини, екстрактів, ефірних олій та вітамін. Такий склад має кератолітичну дію, сприяє пом'якшенню і видаленню сухих мозолів і натоптишів. Крім того, засіб виявляє антибактеріальну й протизапальну дію. Комбінація кислот володіє кератолітичною властивістю - розчиняє омертвілі клітини шкіри, що сприяє оновленню епідермісу. Завдяки вітаміну Е та алантоїну прискорюється регенерація та загоєння шкіри. Пантенол загоює пошкоджені тканини. Екстракти вівса, алое, морських водоростей, тім'яну сприяють загоєнню мікротріщин, олія чайного дерева володіє очисними і дезинфікуючими властивостями, ментол надає місцево-анестезуючі властивості. Сечовина сприяє руйнуванню ороговілого шару, зволожує шкіру і прискорює загоєння.

Инструкция - NanoDermix (НаноДермикс) Ultra Active средство кератолитичное от сухих мозолей/натоптышей 10мл

Производитель

Ларікс Фарм ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Оцтова кислота, саліцилова кислота, гліколева кислота, сечовина, вітаміну Е, алантоїну, пантенол, екстракти вівса, алое, морські водорості, тім'ян, олія чайного дерева, ментол.

Форма выпуска

Флакон 10 мл

Лекарственная форма

Засіб

Действующее вещество

КИСЛОТА УКСУСНАЯ, КИСЛОТА САЛИЦИЛОВАЯ, КИСЛОТА ГЛИКОЛЕВАЯ

Показания

- натоптиші і сухі мозолі;
- ороговіння шкіри.

Противопоказания

Продукт не слід застосовувати дітям, вагітним і жінкам у період лактації, за підвищеної чутливості до компонентів продукту.

Способы применения

Засіб призначений виключно для зовнішнього застосування!

Перед використанням визначити дефект шкіри (бажано проконсультуватися у лікаря!).
1) Відкрити зовнішню й внутрішню кришки флакона та ретельно перемішати вміст флакона дерев'яним аплікатором (знаходиться в упаковці).
2) Щоб уникнути розтікання та потрапляння на здорову шкіру, перед використанням рекомендується змастити шкіру навколо оброблюваної ділянки жирним кремом, вазеліном і захистити пластиром.
3) За допомогою аплікатора нанести засіб локально безпосередньо на оброблювану ділянку, уникаючи потрапляння розчину на сусідні ділянки здорової шкіри й слизові оболонки.
4) Після нанесення препарату необхідно дочекатися його повного висихання (протягом 10-15 хвилин) і не змивати протягом найближчих 6 годин.
5) Натоптиші і сухі мозолі (завбільшки 2-3 мм) вимагають 2-3 обробок товстим шаром з інтервалом в один день.
6) Як правило, через 3-4 дні стає можливим видалити мозолі та мозолистість після прийняття теплої ножної ванни. Повне відновлення тканини відбувається протягом 2-4 місяців після застосування засобу.

Побочные действия

При застосуванні надлишкової кількості препарату можливе ушкодження глибших шарів тканин. Застосування NanoDermix Ultra Active часто викликає легке і нетривале печіння (локально). Можливе незначне почервоніння навколо місця застосування. Можлива зміна пігментації шкіри та розвиток рубців у місці застосування засобу NanoDermix Ultra Active (цей ефект спостерігався вкрай рідко). Слід уникати потрапляння в очі, на слизові оболонки носа, ротової порожнини тощо, а також на відкриті рани.

Особые условия

Особливості застосування:
NanoDermix Ultra Active має властивості сильної кислоти і може викликати ушкодження тканин. Не рекомендується наносити NanoDermix Ultra Active на подразнені ділянки шкіри.
Увага! Необережне поводження з NanoDermix Ultra Active (нанесення надмірної кількості) може призвести до опіків і ураження шкіри. При випадковому потраплянні на здорову шкіру слід негайно видалити засіб вологим тампоном. При випадковому потраплянні засобу в очі відразу ж промити місце ураження великою кількістю води та негайно звернутися до офтальмолога.

Зверніть увагу. У зв'язку з вмістом натуральних компонентів (рослинні екстракти) засіб може містити включення в залежності від використовуваної сировини. Це є нормою.

Не є лікарським засобом. ТУ У 20.4-3032608353-001:2021

Особые условия хранения

Умови зберігання: у сухому місці за температури від + 5°С до + 25°С та відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004