Найс Тракт таблетки 0.5г №20 (84794)

код товара: 84794
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительТОВ "Еліт-Фарм"
ФормаТаблетки
Форма выпускаПо 20 таблеток в упаковке.
Действующее веществоСПИРУЛИНА, ЭКСТРАКТ ПЛОДОВ ДИКОЙ СЛИВЫ
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Препарат «Найс Тракт» рекомендується в якості ефективного засобу для нормалізації процесів травлення, допомоги при запорах, геморої, спастичних станах кишечника. Усі компоненти дієтичної добавки володіють легкою послаблюючою дією та стимулюють перистальтику кишечника, допомагають при атонії кишечника (млявий кишечник), частих запорах.

Під дією екстракту плодів дикої сливи в тонкому кишечнику стимулюється виділення жовчі, що допомагає в перетравленні їжі і активації перистальтики.

Екстракт плодів сливи допомагає виведенню з судин надлишків холестерину і очищенню судин від атеросклеротичних бляшок, перешкоджає утворенню тромбів, зміцнює печінку. Екстракт дуже корисний при хворобах нирок і сечової системи, оскільки він багатий мінералом, корисним для нирок і серця - калієм. Калій в сливах має легкий сечогінний ефект, що сприяє виведенню з тіла зайвих солей і рідини. Дуже корисний при порушенні обміну речовин, для попередження виникнення ожиріння і ревматизму.

Спіруліна - це ретельно самою природою набір з безліч інгредієнтів: 18 амінокислот, у тому числі 8 незамінних; "Ненасичені жирні кислоти, безліч мікро- і макроелементів (Fе, Са, Сu, Мg, Р, Sе), цілий ряд вітамінів (А, С, Е, група В), рослинні пігменти, нуклеїнові кислоти (ДНК, РНК), які виконують найважливішу функцію по зберіганню і передачі генетичної інформації, ферменти і інші біологічно активні речовини. Спіруліна ефективно відмінює мікрофлору кишечника, благотворно впливає на функціонування печінки, посилюючи бар'єрні механізми і підвищуючи рівень очищення організму від шлаків і токсинів. Спіруліна нормалізує обмін речовин, знижує рівень холестерину в крові, нормалізує роботу імунної системи, знижує рівень цукру в крові інсуліно-незалежних діабетиків; виводить важкі метали, радіонукліди, інші токсини.
Спіруліна сприяє клітинній регенерації, надає омолоджуючий ефект, захищає наші нирки від шкідливого впливу ліків. Крім того, спіруліна має антигрибкову, протипухлинну та антибактеріальну.

Люцерна - природний сечогінний і послаблюючий засіб. Наявність екстракту люцерни допомагає вивести з організму зайву рідину і покращити травлення. Саме затримка рідини в організмі відіграє ключову роль у розвитку таких хвороб як ревматизм, подагра, артроз, цукровий діабет, целюліт і набряки. За великий вміст поживних речовин люцерна носить назву «цариця трав». Люцерна містить сапоніни, які блокують поглинання холестерину і перешкоджають утворенню атеросклеротичних бляшок (закупорки артерій). Через великий вміст кальцію і калію, рослина допомагає боротися організму з надлишком сечової кислоти. Коли сечової кислоти в надлишку, вона відкладається в суглобах, а це в майбутньому артрит або подагра. Люцерна у великій кількості містить хлорофіл,який сприяє очищенню (детоксикації) всього організму.

Сена здавна відома як проносний засіб. Вона володіє послабляючими властивостями і підвищує моторну функцію кишечника,особливо товстого кишечника.

Порошок листя сени добре відновлює функції кишечника, допомагає при хронічних атонічних запорах.

Календула дуже корисна при захворюваннях печінки і селезінки, а також гастритах, колітах. Крім цього, квітки календули надають потужну бактерицидну дію.

Хвощ є хорошим сечогінним засобом, сприяє розчиненню і виведенню каменів та піску з нирок і сечового міхура, зменшує набряки і кількість білка в сечі, благотворно впливає на обмін речовин. Також трава хвощу польового володіє антисептичною,кровоспинною,в'яжучою властивостями.

Инструкция - Найс Тракт таблетки 0.5г №20

Производитель

ТОВ "Еліт-Фарм"

Страна происхождения

Украина

Состав

Діючі речовини:
Екстракт плодів дикої сливи (терну) - 100 мг; спіруліна -100 мг; екстракт люцерни -100 мг; порошок листя сени - 30 мг; квіти календули - 20 мг; трава хвощу польового -10 мг; цедра апельсину - 20 мг.

Допоміжні речовини:
кальцію стеарат, лактоза,сорбіт,крохмаль, МКЦ.

Форма выпуска

По 20 таблеток в упаковке.

Лекарственная форма

Таблетки

Действующее вещество

СПИРУЛИНА, ЭКСТРАКТ ПЛОДОВ ДИКОЙ СЛИВЫ

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована як джерело комплексу біологічно активних речовин рослинного походження для нормалізації процесів травлення.

Противопоказания

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.

Способы применения

Дорослим по 1 таблетці 2-3 рази на день під час вживання їжі.

Тривалість вживання до 4 тижнів. Перед застосуванням рекомендовано порадитись з лікарем.

Особые условия



Не перевищувати рекомендовану добову дозу! Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особые условия хранения

Термін придатності:
2 роки


Умови зберігання:
зберігати в оригінальній упаковці, при температурі від +5°С до +25°С та відносній вологості повітря не більше 75%, в захищеному від світла та вологи, та недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004