Молокоотсос Lovi ручной Expert 3D Pumping 50/030exp (60108)

код товара: 60108
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительТигрес ТОВ
Форма выпускаМолокоотсос и комплектующие в картонной упаковке.
Обновлено:
23.09.2022
Проверено

Инструкция - Молокоотсос Lovi ручной Expert 3D Pumping 50/030exp

Производитель

Тигрес ТОВ

Страна происхождения

Польша

Состав

СКЛАД НАБАРУ

a) Кришка лійки
b) Силіконова масажна вкладка
c) Лійка
d) Корпус молоковідсмоктувача
e) З'єднувач
f) Силіконова мембрана
g) Насадка мембрани
h) Ручка
i) Адаптер для пляшечок
j) Клапан
k) Пляшечка
l) Підставка

2A) Кришка
2B) Накрутка
2C) Соска
2D) Ущільнюючий диск
3. Торбинка для зберігання молоковідсмоктувача та його елементів.
4. Лактаційні прокладки "Descreet Elegance" кольорові - 6 шт.
5. Запасні елементи
a) клапан - 2 шт.

Форма выпуска

Молокоотсос и комплектующие в картонной упаковке.

Лекарственная форма

Молоковідсмоктувач

Показания

Молоковідсмоктувач ручний LOVI Expert це основна та ефективна підтримка мам, які годують груддю, і не мають серйозних проблем із грудним вигодовуванням.

Технологічно досконалий за будовою та принципом експлуатації, м'яка силіконова лійка динамічно працює усією поверхнею (масажуючи, натискаючи, відсмоктуючи), оточує сосок вздовж всієї довжини, завдяки чому відтворює процес смоктання грудей дитиною.

Грудне молоко є найздоровішою та найціннішою їжею для новонароджених та немовлят. Рекомендовано як єдине харчування, що дається дитині протягом перших 6 місяців життя. Через 6 місяців його слід поєднувати з твердою їжею.

Якщо виникають фізіологічні проблеми, негайно проконсультуйтеся з лікарем.

Особые условия

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ
Дотримуйтесь правил правильного використання як самого пристрою, так і окремих аксесуарів до молоковідсмоктувача.
Молоковідсмоктувач не призначений для використання особами (включаючи дітей) з обмеженими фізичними, чуттєвими або розумовими здібностями, а також тим, хто не має жодних знань або досвіду використання таких пристроїв, крім випадків, коли вони контролюються або будуть проінструктовані щодо використання дано пристрою опікуном.
Необхідний суворий нагляд, коли пристрій використовується людьми з обмеженими можливостями або поруч із дітьми.
ЗАВЖДИ зберігайте прилад в місці, недоступному для дітей.

УВАГА! ПОВОДЖЕННЯ НЕ У ВІДПОВІДНОСТІ З ІНСТРУКЦІЄЮ, МОЖЕ ПРИЗВЕСТИ ДО ПОШКОДЖЕННЯ ВИРОБУ ТА МОЖЕ БУТИ НЕБЕЗПЕКА ЗІ СТОРОНИ ВИРОБУ.

1. Прилад необхідно використовувати лише за призначенням описаним в даній інструкції. Інше застосування порушує правила гарантії.
2. Прилад перевіряйте перед кожним використанням. Забороняється використовувати несправний прилад, з видимими пошкодженнями. Зв'яжіться з сервісом виробника або дистриб'ютора.
3. Забороняється використовувати виріб під час купання.
4. НЕ використовуйте жодних агресивних речовин або хімікатів для чищення виробу.
5. Прилад не є іграшкою. Використовуйте та зберігайте прилад та всі його елементи в місці, недоступному для дітей.

КОРИСНІ ПОРАДИ
Важлива інформація щодо безпеки:
Ніколи не використовуйте молоковідсмоктувач під час вагітності, оскільки це може спричинити судоми.
У разі виникнення проблем із природним годуванням дитини чи годування причиняє біль, перед тим, як використовувати молоковідсмоктувач, важливо звернутися за порадою до лікаря.

Перед використанням переконайтеся, що молоковідсмоктувач є розмонтований, помитий та простерилізований.
Розмонтуйте, помийте та простерилізуйте елементи молоковідсмоктувача, які мають контакт з молоком мами, завжди перед і після використання пристрою.
Підтримуйте загальну чистоту пристрою. Необхідно запобігти осіданню пилу та інших домішок, які можуть погіршити роботу пристрою.
Забезпечення гігієни є важливим для безпеки мами та дитини.

Коли необхідно використовувати молоковідсмоктувач?
Якщо це можливо, почекайте, поки стабілізується лактація, зазвичай це відбувається протягом 2-4 тижнів після пологів. Винятки:

- Коли в Ваших грудях забагато молока, вони стають твердими. Зціджування надлишку молока перед або під час годування принесе Вам полегшення.
- Сосок ховається в середину (це може статися через тривалий інтервал між годуванням).
- Якщо маєте ввігнуті, пласкі або пошкодженні соски (молоковідсмоктувач допомагає покращити форму сосків).
- Якщо між годуваннями відчуваєте, що груди переповнені, та не хочете будити дитину.
- Якщо дитина хвора і не може ссати.
- Якщо в Ваших грудях замало молока, використовуючи молоковідсмоктувач відтворюєте годування, що приводить до збільшення лактації.
- Якщо Ви працюєте або перебуваєте поза межами дому та прагнете продовжувати годування грудьми, необхідно регулярно зціджувати молоко, щоб продовжити натуральний процес лактації.

Як часто необхідно зціджувати молоко?
Якщо Ви тимчасово не можете годувати грудьми рекомендується, зціджувати молоко, використовуючи молоковідсмоктувач, при наймі 8 разів на добу. Це дозволить підтримати лактацію на відповідному рівні. На початку у Вас можуть виникнути труднощі витоку молока, але через кілька зціджувань кількість молока збільшиться. Також при стабілізації лактації можливості одноразового зцідження молока менші (30-60 мл), тому для збільшення однієї порції молока знадобиться декілька сеансів зцідження.

ІНСТРУКЦІЯ МИТТЯ ТА СТЕРИЛІЗАЦІЇ

Перед першим та кожним наступним використанням розмонтуйте молоковідсмоктувач. Всі елементи молоковідсмоктувача та пляшечку помийте в теплій воді з дитячим милом або миючим засобом для дитячого посуду, потім добре сполосніть та простерилізуйте згідно нижче наведених рекомендацій.

Перед першим використанням, необхідно простерилізувати всі елементи, які мають безпосередній контакт з молоком ( силіконова вкладка (1b), корпус молоковідсмоктувача (1d), клапан (1j), силіконова мембрана (1f), з'єднувач (1e), адаптер до пляшечки (1i), пляшечка (2к)) прокип'ятивши їх протягом 5 хв.. Це забезпечить гігієну. Увага! Не залишайте елементів на дні посудини. Мішайте воду під час стерилізації елементів, щоб запобігти їх пошкодженню.
Пам'ятайте, що необхідно використати стільки води, щоб під час кипіння всі елементи були занурені в воді.
Не стерилізувати елементів які не мають безпосереднього контакту з зцідженим молоком.
Вийміть всі елементи з води відразу після стерилізації.

Перед кожним наступним використанням, простерилізуйте вище вказані елементи молоковідсмоктувача та пляшечку обдавши кип'ятком або в паровому стерилізаторі або в контейнері для стерилізації в мікрохвильовій печі. Це забезпечить гігієну.

Увага! Не можна стерилізувати лійку та насадки. Не занурюй їх в воді. До протирання використовуйте дезінфікуючий засіб.

Після кожної стерилізації добре висушіть елементи перед монтажем молоко відсмоктувача та наступним використанням. Висушити можна чистим полотенцем. Висушені елементи рекомендується зберігати в щільному контейнері або поліетиленовому пакеті. Можна також використати чисте полотенце.
Увага! Недобре висушені елементи молоковідсмоктувача можуть негативно вплинути на роботу всього пристрою, для цього перед використанням переконайтеся, що всі елементи належно висушені.

Інструкція миття:
Зажди мийте виріб безпосередньо після його використання, щоб усунути рештки молока.
Всі елементи молоковідсмоктувача вичистіть згідно поданих вище інструкцій.
Не можна використовувати агресивних миючих засобів та матеріалів, які можуть подряпати поверхню елементів.
Сполосніть чистою, гарячою водою.
Якщо для стерилізації використовуєте паровий стерилізатор, уважно прочитайте інструкцію надану виробником.

Клапан слід мити дуже обережно і не допускати залишків висохлої їжі.
УВАГА! Завжди знімайте клапан (мал. 1j) беручи двома пальцями як найближче "ошийка" розміщеного на клапані. Ніколи не тягніть за ободок мембрани, тому що можна її пошкодити і зменшиться сила ссання.

Увага! Перед кожним використанням перевірте стан всіх елементів щодо тріщин, подряпин, зміни кольору або псування, тому що це може вплинути на ефективність роботи пристрою.
Як стерилізувати соску до пляшечки?
Перед першим та кожним наступним використанням помийте соску в теплій воді та розмістіть на 5 хв. в кип'ячій воді. Це необхідно для забезпечення гігієни. Перед кожним використанням уважно оглядайте виріб та розтягуйте в усіх напрямках. При перших ознаках пошкодження - викиньте. Не залишайте соску на прямому сонячному промінні, поряд з джерелом тепла, або в дезінфікуючих розчинах («стерилізація») на довший час від рекомендованого, оскільки це може її пошкодити. Не закручуйте соску надто сильно на пляшечку, оскільки це може порушити вентиляцію соски. Перевіряйте чи молоко не витікає з під накрутки. З міркувань гігієни та безпеки рекомендується замінювати соску на нову максимально через кожних 2 місяці. Після використання, пляшечку з соскою очистити від решток молока, сполоснути, помити та простерилізувати в стерилізаторі паровому/електричному або в кип'ячій воді. Пляшечку можна мити в посудомийній машині (максимальна температура 650C). Не можна мити соску в посудомийній машині, тому що миючі засоби можуть пошкодити виріб.
Для безпеки та здоров'я Вашої дитини. Попередження! Виріб використовувати під безпосереднім наглядом дорослої особи. Ніколи не використовуйте соску, як пустушку. Безперервне і тривале смоктання рідини може призвести до карієсу. Завжди перевіряйте температуру їжі перед годуванням. Нагрівання в мікрохвильовій печі може викликати місцеву високу температуру. Якщо підігріваєте їжу в мікрохвильовій печі, пам'ятайте що пляшечка має бути відкритою і слід проявляти обережність. Завжди перемішуйте підігріту їжу для рівномірного розподілу температури та перед годуванням дитини перевірте температуру. Не рекомендується підігрівати в мікрохвильовій печі грудне молоко. Виріб не є іграшкою. Всі елементи зберігайте в місці, недоступному для дітей.


ЗБЕРІГАННЯ ЗЦІДЖЕНОГО МОЛОКА

1. З погляду на активні біохімічні та мікробіологічні процеси в молоці, дуже важливим є підтримання стабільної температури його зберігання.
2. Молоко можна зберігати в пляшці, в контейнері або в спеціальних пакетах.
3. Необхідно зазначати дату на кожній ємності зі зцідженим молоком.
4. Заморожуйте лише свіже молоко. Не заповнюйте пляшку повністю, оскільки заморожене молоко збільшує свій об'єм.
5. Грудне молоко може бути розморожене точно так само, як і будь-який інший продукт (але не в мікрохвильовій печі, так як це може зруйнувати цінні поживні речовини).
6. Заморожене грудне молоко можна розморожувати, поставивши на ніч в холодильник, потім поступово нагрівати в підігрівачу або в гарячій воді.
7. Струсніть пляшку, щоб змішати усі поживні елементи молока.
8. Не можна зберігати грудне молоко на полицях, які розміщені на дверцях холодильника.
9. НІКОЛИ не заморожуйте розморожене молоко.
10. Не додавайте свіже молоко до розмороженого молока.
11. Не додавайте свіже молоко до замороженого молока раніше.
12. Ніколи не кип'ятіть грудне молоко та не нагрівайте у мікрохвильовій печі.
13. Завжди перевіряйте температуру молока перед годуванням.
14. Утилізуйте молоко не використане під час годування.
КОЖНА МОДЕЛЬ МОЛОКОВІДСМОКТУВАЧА Є ПЕРЕВІРЕНА ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРЕД ВПРОВАДЖЕННЯМ ЙОГО В ПРОДАЖ.
Пам'ятайте, у випадку проблем з лактацією, коли Ваша дитина не може спорожнити груди, молоковідсмоктувачі можуть також виявитися недійовими.

Попередження!
Не використовуйте прилад для інших цілей, ніж зазначено в інструкції.
Не зберігайте прилад близько біля відкритого вогню.
Перед використанням переконайтеся, що всі деталі правильно складені.
Негайно припиніть використання приладу, якщо ви відчуваєте дискомфорт в грудях або сосках.
Ретельно мийте руки перед використанням молоковідсмоктувача.
Зберігайте в недоступних для дітей місці.
Не кидайте і не вдаряйте прилад, щоб запобігти ушкоджень.
Щоб уникнути опіків не беріть прилад руками відразу після стерилізації.
Не перепродавайте використаний прилад.

ВИРІШЕННЯ ПРОСТИХ ПРОБЛЕМ
Під час використання молоковідсмоктувача можете зіткнутися з дрібним труднощами. Перш ніж звернутися з рекламацією, спробуйте самостійно з нею впоратись. Нижче ви знайдете кілька корисних порад, які допоможуть вам вирішити найбільш поширені проблеми.
Сила ссання є дуже низькою або відсутня:
Якщо Ви помітили послаблення сили ссання, виконайте наступне -
Переконайтеся, що молоковідсмоктувач був правильно змонтований і всі з'єднання між елементами виконані правильно.
Перевірте чи клапан розміщено правильно і не пошкоджений. Даний елемент має ключове значення при зцідженні на силу ссання. Якщо є пошкоджена, необхідно замінити на новий. Запасні клапани є в наборі.
Перевірте, щоб груди щільно прилягали до корпуса з лійкою.

Молоко збирається в силіконовій вкладці:
Переконайтеся, шо правильно тримаєте молоковідсмоктувач. Пляшечка повинна знаходитись в вертикальній позиції.

Молоко не потрапляє в пляшечку:
Якщо молоко або вода знаходяться в силіконовій мембрані, вичистіть згідно з інструкцією. Дотримуйтесь поради "висушіть повністю перед використанням".
Перевірте чи мембрана не пошкоджена.

ГАРАНТІЯ
1. Фірма Canpol sp. z o. o. надає 24 м-ців гарантії від дати продажу за умови, що виріб використовувався за призначенням, немає механічних пошкоджень і пломби непорушені. Рекламацію оголошувати в місці купівлі виробу.
2. Рекомендовано, щоб покупець надав виріб в оригінальній фабричній упаковці, додатково забезпечений від пошкодження. Пошкодження, які виникли із-за неправильного пакування, не підлягають гарантії.
3. Період гарантії продовжується на час від звернення рекламації до ремонту пристрою.
4. Гарантійний ремонт не включає в себе заходи, передбачені в інструкції, які Покупець зобов'язаний виконувати своїми силами та за свій рахунок.
5. Будь-яке чищення приладу здійснюється за рахунок Покупця відповідно до прейскуранта сервісного центру та не буде розглядатися як гарантійний ремонт.
6. Гарантії не підлягає:
a) механічне пошкодження пристрою під час його використання або під час доставки пристрою до ремонту;
b) пошкодження та дефекти, які виникли:
- використання пристрою не за призначенням;
- невідповідне або незгідно з інструкцією використання, зберігання, монтування;
- використання неоригінальних витратних матеріалів;
- ремонти виконані не офіційними сервісними центрами або самостійно; підтвердження факту такого ремонту або самостійного відкриття приладу є причиною втрати гарантії;
- конструкційні зміни або використання для ремонту неоригінальних замінних матеріалів;
c) скляні деталі, освітлення, лампочки;
d) витратні матеріали.
7. Без назви та моделі пристрою, дати його купівлі, печатки та підпису продавця гарантійна карта є недійсною.
8. Вищенаведена гарантія на проданий товар не виключає, не обмежує та не призупиняє права Покупця внаслідок невідповідності товару умовам.
Пам'ятайте, що підставою розпізнання рекламації є наявність фіскального чека та інструкції з печаткою продавця.

Особые условия хранения

Очікувана тривалість служби виробу становить 5 років. Силіконові елементи можуть бути знебарвлені. Ці елементи слід замінити новими після зміни кольору

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004