Мешок уростомный 1758 Алтерна двухкомпонентный открытого типа прозрачный фланец 50мм №20 (76225)

код товара: 76225
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 76225
Цена
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 76225
Цена
Ваш город
Адамовка
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендColoplast
ПроизводительКолопласт А/С
Форма выпускаПо 20 шт. в упаковке
Обновлено:
06.02.2024
Проверено

Описание

Клапан уростомних мішків з м'якого пластику забезпечує унікальну надійність. Клапан гігієнічний, так як краплі сечі не потрапляють на зовнішню сторону клапана при спорожненні мішка.

Крім того, після спорожнення в мішку не залишається сечі.

Ефективний антирефлюксний клапан запобігає зворотний закид сечі в уростому, тим самим знижує ризик інфекції сечовивідних шляхів і подразнення шкіри.

Спіралевидна структура клейового шару Alterna, що складається з чергуються шарів адгезивів, володіє надійним адгезивним і захисним властивостями.

Унікальна спіралевидна структура з чергуються адгезивних шарів особливо підходить для тривалого носіння. Один шар адгезиву є абсорбуючим, підтримує нормальний стан шкіри, інший забезпечує надійне кріплення пластини до шкіри протягом декількох днів.

Зручне кріпильне кільце Alterna забезпечує надійне кріплення мішка на пластині, легко замикається, не надаючи тиску на передню черевну стінку. Характерне клацання свідчить про те, що мішок надійно прикріплений до пластини.

Зручні і непомітні під одягом стомні мішки Alterna виготовлені з безшумного, що не пропускає запах матеріалу. Задня поверхня мішка покрита м'яким матеріалом для додаткового захисту шкіри від подразнення.

Инструкция - Мешок уростомный 1758 Алтерна двухкомпонентный открытого типа прозрачный фланец 50мм №20

Бренд

Производитель

Колопласт А/С

Страна происхождения

Дания

Форма выпуска

По 20 шт. в упаковке

Лекарственная форма

Уростомний мішок

Показания

Уростомний мішок

Способы применения

Переконайтеся, що кільце-засувка на мішку відкрито. Необхідно зіставити фланець мішка з фланцем пластини і надіти мішок на пластину.

Закрийте кільце-зещелку, поверніть мішок в зручне положення. Характерний звук "клацання" свідчить про те, що мішок закритий і надійно встановлений на пластині.

Щоб зняти мішок з пластини, необхідно відкрити кільце-зещелку і акуратно зняти мішок з пластини.

Для зручності використання уростомного мішка і збільшення обсягу, мішок можна приєднати до будь-якого приліжкового або ножного мочеприемного мішка. Для цього необхідно за допомогою коннектора, який йде в наборі з уростомнимі мішками, приєднати уростомний мішок з мочеприемним мішком.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

Как только товар появится в наличии Вы будете оповещены на почту

08004 08004