Мастрелле Флора Плюс душ вагинальный саше №10 (97608)

код товара: 97608
в наличии
Срок годности до 01.12.2025
Цена:
390.30грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 97608
Срок годности до 01.12.2025
Цена:
390.30грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительНатурфарм Прат
Форма выпускаПо 4 г (g) порошка в саше; по 10 саше в картонной коробке.
Действующее веществоЭКСТРАКТ ЭХИНАЦЕИ, ЭКСТРАКТ РОМАШКИ
Торговое названиеМастрелле Флора
Обновлено:
05.04.2024
Проверено

Описание

Здорова вагінальна флора складається (на 50-90%) в основному з паличок Дедерлейна, до складу яких входять різні штами лактобактерій. На поверхні слизової оболонки піхви лактобактерії утворюють біоплівку, яка захищає піхву від патогенних мікроорганізмів. Коли кількість лактобактерій зменшена або вони відсутні, може спостерігатися надмірне зростання кількості інших мікроорганізмів, що може викликати розлади. Більшість урогенітальних інфекцій виникає в результаті дисбалансу вагінальної флори. У більшості випадків вагініт супроводжується такими симптомами, як рясні виділення, різкий запах, свербіж, біль, подразнення та дискомфорт під час статевого акту.

рН піхви у жінок репродуктивного віку коливається від 3,5 до 4,5. Було показано, що сперма діє як потужний залужнюючий агент, який знижує кислотність піхви та сприяє підвищенню pH (pH = 6-7) протягом декількох годин після статевого акту. Завдяки нейтралізації кислотності піхви створюється сприятливе середовище для розвитку патогенних мікроорганізмів. Тому, через наявність сперми в піхві, природні захисні механізми нейтралізуються. Це пояснює, чому багато жінок після частих статевих контактів страждають від вагінального дискомфорту через зміну мікробіоти піхви.

Під час менструації вагінальне середовище є менш кислим (pH 6 або більше), тому що молочна кислота виводиться з піхви разом з менструальною кров'ю. Крім того, кількість лактобацил зменшується, тому що вони зв'язуються з менструальною кров'ю, а не залишаються в епітеліальних клітинах, які вкривають піхву. Тому менструація стає фактором ризику для балансу вагінальної екосистеми, що пояснює, чому багато жінок часто заявляють про вагінальний дискомфорт після менструації.

Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс - це м'який інтравагінальний очищуючий засіб, який врівноважує вагінальну флору та рН, та видаляє неприємні запахи та патологічні виділення бактеріального походження. Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс швидко знімає свербіж і печіння, врівноважує рН піхви та відновлює піхвовий епітелій після менструації, а також видаляє виділення або залишки контрацептивних гелів після статевого акту.

Инструкция - Мастрелле Флора Плюс душ вагинальный саше №10

Производитель

Натурфарм Прат

Страна происхождения

Румыния

Состав

Біологічно активний пребіотичний комплекс - олігосахарид - 0,3 г (g), біоактивні рослинні екстракти (екстракт ромашки - 0,2 г (g), екстракт ехінацеї - 0,1 г (g), екстракт кінського каштана - 0,012 г (g)), молочна кислота - 2 г (g), ксиліт - 0,075 г (g), лактоза - 0,913 г(g), діоксид кремнію - 0,4 г (g).

Форма выпуска

По 4 г (g) порошка в саше; по 10 саше в картонной коробке.

Лекарственная форма

Порошок

Действующее вещество

ЭКСТРАКТ ЭХИНАЦЕИ, ЭКСТРАКТ РОМАШКИ

Показания

Загальна вагінальна гігієна;

інтенсивна вагінальна гігієна при рясних виділеннях, різкому запаху, свербінні, подразненні та печінні;

профілактика вагінальних інфекцій та допоміжний засіб при бактеріальних і грибкових інфекціях (кандидоз), для врівноваження вагінальної мікрофлори та рН;

регенерація вагінального епітелію та відновлення рН піхви після менструального циклу;

відновлення рН піхви та видалення виділень або залишків контрацептивних гелів після незахищеного статевого aкту;

вагінальна гігієна для жінок в період менопаузи.

Противопоказания

Застосування вагінального душу Мастрелле Флора плюс протипоказане у разі підвищеної чутливості до будь-якого з компонентів продукту.

Способы применения

Вміст одного саше розчиняють в 200-300 мл ( ml) теплої води, в результаті чого виходить розчин з рН = 3,5. За допомогою цього розчину ви можете зробити внутрішнє спринцювання, використовуючи вагінальний іригатор Мастрелле або будь- який інший відповідний іригатор. Частота спринцювань залежить від індивідуального стану піхви:

для загальної гігієни піхви: одне саше вагінального душу Мастрелле Флора плюс на тиждень;

для інтенсивної гігієни піхви, як допоміжний засіб при вагінальних інфекціях: одне саше вагінального душу Мастрелле Флора плюс один-два рази на день протягом 5 днів;

для видалення залишків вагінального супозиторію або вагінальної таблетки: одне саше вагінального душу Мастрелле Флора плюс за півгодини до застосування нового вагінального супозиторію або вагінальної таблетки.

Особые условия

Застосування у період вагітності і лактації
Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс можна використовувати під час вагітності та лактації.

Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс має здатність окислювати вагінальне середовище, в той час як сперма є залужнюючим агентом. Використання вагінального душу Мастрелле Флора плюс може знизити активність сперматозоїдів. Тому, якщо ви хочете завагітніти, не слід застосовувати вагінальний душ Мастрелле Флора плюс після статевого акту. Вагінальний душ Мастрелле Флора плюс не можна використовувати для контрацепції.

Особые условия хранения

Зберігайте при температурі не вище 25 °C в оригінальній упаковці, в недоступному для дітей місці.

Термін придатності 2 роки.

Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не викидайте порожню упаковку в оточуюче середовище.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004