Масло миндаля 100мл (59894)

код товара: 59894
в наличии
Срок годности до 01.02.2026
Цена:
120.10грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 59894
Срок годности до 01.02.2026
Цена:
120.10грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЗолотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО
Форма выпускаФлакон 100 мл в упаковке
Действующее веществотокоферол, МАСЛО МИНДАЛЯ
Обновлено:
25.03.2024
Проверено

Описание

Масло миндальное Ароматика - это растительное масло, полученное из семян сладкого миндаля.

Миндальное масло - это своеобразный универсал с широким спектром применения. Это отличное средство для роста и укрепления волос.

Оно подходит для любого типа кожи, но особенно эффективно действует на увядающую, очень сухую, раздраженную и чувствительную кожу, смягчая и увлажняя ее.

Миндальное масло для лица с природным содержанием витаминов и жирных кислот замедляет процессы старения клеток эпидермиса, а благодаря витамину F предотвращает расширение пор и налаживает работу сальных желез.

При регулярном использовании масло миндаля придает коже ровный бархатистый оттенок.

Инструкция - Масло миндаля 100мл

Производитель

Золотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol.

Не містить консервантів, барвників та синтетичних домішок.

Форма выпуска

Флакон 100 мл в упаковке

Лекарственная форма

Масло ефірне

Действующее вещество

токоферол, МАСЛО МИНДАЛЯ

Показания

Мигдалеву олію рекомендують у чистому вигляді та в складі косметичних мазей або емульсій як пом'якшуючий, обволікаючий засіб для догляду за шкірою як дітей, так і літніх людей. Її використовують для масажу проблемних зон, ефективна мигдалева олія від целюліту, для обробки огрубілих ділянок шкіри та при видимому судинному малюнку на шкірі.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття олії мигдалю.

Способы применения

Олія мигдалева може використовуватися у чистому вигляді для догляду за шкірою тіла, обличчя, рук і волоссям, для збагачення косметичних засобів: кремів, масок, шампунів, гелів, лосьйонів, а так само в суміші з іншими рослинними оліями і як основа-носій для розчинення натуральних ефірних олій, деяких лікарських і косметичних засобів.

Домашні рецепти від Ароматики

> Збагачення косметичних засобів:
можна додавати до рідких кремів, шампунів, лосьйонів, гелів, пляжних кремів у такому співвідношенні: для сухої шкіри та волосся 7 мл мигдалевої олії на 100 мл косметичного засобу; для нормальної шкіри та волосся - 5 мл; для жирного волосся - 3 мл; 15-20 мл на 100 мл пляжної косметики, можна використовувати мигдалеву олію для душу.
> Масаж:
для масажу шиї, обличчя при сухій шкірі до 1 столової ложки мигдалевої олії або її суміші з олією жожоба, або авокадо, олією пшеничних зародків (1:1) можна додати по 1-2 краплі ефірних олій трояндової та санталової або санталової, ліметової та неролієвої; при жирній шкірі - 1-2 краплі ефірних олій іланг-ілангової, грейпфрутової та бергамотової. Мигдалеву олію ретельно перемішати з олією жожоба в рівних пропорціях, попередньо нагрівши суміш до температури +37 °C - +38 °C, використовувати протягом 1-2 хв. для масажу обличчя, шиї. У нас Ви можете мигдалеву олію для масажу купити.
> Для моделюючого масажу:
мигдалева олія, збагачена ефірними оліями (на 1 столову ложку по 1-2 краплі) апельсинової, мандаринової, пачулієвої, фенхелевої, розмаринової, ялівцевої, санталової, грейпфрутової є відмінним засобом для моделюючого масажу, також допомагає мигдалева олія проти целюліту.
> Маски для будь-якого типу шкіри:
• основа - кашка з вівсяного борошна (2-3 столові ложки вівсяного борошна розвести гарячою водою до одержання сметаноподібної консистенції), до якої додаються 5-10 мл мигдалевої олії та по 2-3 краплі ефірних олій лимонної, трояндової та санталової, або по 1-2 краплі ефірних олій санталової, апельсинової, пачулієвої та рожевого дерева;
• гаряча олійна маска: на бавовняну серветку, змочену в гарячій воді та віджату, нанести 20-25 мл мигдалевої олії, накласти на обличчя і шию на 20-30 хв, накривши зверху рушником;
• до 1 столової ложки мигдалевої олії додати по 1 краплі ефірних олій ліметової, трояндової та санталової;
• до 1 столової ложки мигдалевої олії додати по 1 краплі ефірних олій кипарисової, лавандової, трояндової, лимонної або ліметової.
> Суміші для волосся:
при жирному волоссі мигдалева олія використовується в чистому вигляді: перед миттям голови втирають олію по кілька крапель, починаючи від коренів до кінців волосся. При сухому волоссі олію втирають після миття голови у вологе тепле волосся таким же способом.

Для отримання сильнішого ефекту до мигдалевої олії або її суміші з олією жожоба можна додати ефірні олії: при жирному волоссі - на 1 столову ложку основи по 2 краплі ефірної олії кедрової або кипарисової, або бергамотової та лимонної; при сухому волоссі - по 2 краплі ефірних олій апельсинової та іланг-ілангової, або мандаринової та санталової. Ці композиції можна використовувати для нанесення на гребінь і прочісування волосся 2-3 рази в день.

Особые условия

Тільки для зовнішнього застосування.

Особые условия хранения

Умови зберігання:
зберігати щільно закритою, у недоступному для дітей місці, за температури не вищої +25 °С.
Уникати потрапляння прямого сонячного проміння.
При температурі зберігання нижче +5 °С допускається легке помутніння олії, яке зникає при підігріванні олії до +20 °С.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004