Масло ладана 5мл (04314)

код товара: 04314
в наличии
Срок годности до 01.12.2026
Цена:
85.90грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 04314
Срок годности до 01.12.2026
Цена:
85.90грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЗолотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО
Форма выпускаФлакон 5 мл в упаковке
Действующее веществоМАСЛО ЛАДАНА
Обновлено:
22.02.2024
Проверено

Описание

Ладана эфирное масло Ароматика-это эфирное масло, полученное из смолы дерева босвеллия. Аромат ладана быстро выводит из подавленных состояний, дает ощущение внутреннего покоя и благоденствия. рекомендуется для ароматизации помещений, особенно в неблагоприятный осенне-зимний период.
< br>является мощным восстанавливающим средством для кожи, которое тонизирует, омолаживает кожу, помогает устранять морщины, а также хорошо укрепляет волосы. это косметическое средство применяется для регенерации, повышения упругости и эластичности кожи.

Инструкция - Масло ладана 5мл

Производитель

Золотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Boswellia Carterii Oil.

Форма выпуска

Флакон 5 мл в упаковке

Лекарственная форма

Масло ефірне.

Действующее вещество

МАСЛО ЛАДАНА

Показания

Ефірна олія ладану, з її потужними стягуючими та оновлюючими властивостями, являється винятковим засобом для догляду за шкірою, особливо сухою.

Це чудовий тонізуючий засіб, який омолоджує та оновлює шкіру, підвищує її пружність, дає можливість її підтягти, позбутися в'ялості шкіри, допомагає розгладжувати складки та зморшки.

Способы применения

> Збагачення косметичних засобів:
2-5 крапель олії ладану або її суміші з іншими оліями додати до 10-15 г (мл) основи (рослинної олії, крему, тоніка, шампуню, ополіскувача, маски й т.д.).
> Масаж:
3-5 крапель олії ладану або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових і виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему.
> Ванни:
Можна застосовувати заспокійливі олії для ванни. У наповнену ванну (37-38 °С) додати 3-5 крапель олії ладану або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хв.
> Баня і сауна:
Для ароматизації повітря в лазні та сауні шляхом нанесення на розжарені камені 3-5 крапель олії розвести в 500 мл води.
> Ароматизація приміщення:
3-5 крапель олії ладану або її суміші з іншими оліями додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хв.

Особые условия

Тільки для зовнішнього застосування.

Тестувати індивідуально, не допускати передозування.

При потраплянні олії в очі - промити великою кількістю води.

Не застосовувати при вагітності.

Особые условия хранения

Умови зберігання:
зберігати щільно закритою, в недоступному для дітей місці, за температури не вищої +25 °C. Уникати потрапляння прямих сонячного проміння.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004