Масло для нейтрального массажа 100мл (59895)

код товара: 59895
в наличии
Срок годности до 01.12.2025
Цена:
126.40грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 59895
Срок годности до 01.12.2025
Цена:
126.40грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЗолотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО
ФормаМасло
Форма выпускаПо 100 мл в бутылке, картонная упаковка.
Обновлено:
04.04.2024
Проверено

Описание

Смесь приготовлена на основе натуральных жирных растительных масел миндаля, персиковых косточек, виноградных косточек и жожоба с добавлением гераниевого, жасминового, лимонного, мандаринового и розового эфирных масел.

Смесь не содержит консервантов, красителей и синтетических добавок.

Инструкция - Масло для нейтрального массажа 100мл

Производитель

Золотоношская ПКФ ОАО по заказу Ароматика ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Олії натуральні: виноградних кісточок, мигдальна, персикових кісточок, жожоба; олії натуральні ефірні: лимонна, жасминова, геранієва, мандаринова, рожева, ліналоол, амілціннамаль, бензиловий спирт, бензілціннамат, бензилбензоат, бензилсаліцилат, евгенол, гідроксицитронеллаль.

Лекарственная форма

Олія для масажу

Форма выпуска

По 100 мл в бутылке, картонная упаковка.

Показания

Посилює оздоровчу дію масажу;
благотворно впливає на стан шкіри;
сприяє запобіганню подразнень при підвищеній чутливості шкіри.
Багатий склад масажної олії обумовлює широкий спектр її фармакологічної дії. Лікувальний масаж з використанням даної суміші позитивно впливає практично на всі системи організму.

Активні інгредієнти масажної суміші надають могутню антиоксидантну дію, сприяючи загальному омолодженню організму. Оптимізуючи процеси саморегуляції, олія підвищує опірність і захисні властивості організму. Має загальнозміцнюючу і оздоровчу дію. Є прекрасним засобом від загальної слабкості.

На нервову систему і психіку олія діє балансуюче, вирівнюючи психо-емоційний стан і поведінкові реакції. З одного боку масаж з використанням цього масла добре знімає нервове напруження, дратівливість, неспокій і тривогу. З іншого боку бадьорить і надає освіжаючий ефект, забезпечує приплив сил, усуває симптоми перевтоми, дає позитивну мотивацію і спонукає до творчості.

Олія виявляє антитоксичну дію, сприяючи нейтралізації і виведенню шкідливих речовин з організму, позитивно впливає на функціональний стан серцево-судинної системи. Нормалізує ліпідний обмін, покращує утилізацію жирів. Перешкоджає накопиченню зайвої ваги і втрати пружності контурів тіла. Омолоджує і зміцнює стінки судин, надає антисклеротичну дію, сприяє розсмоктуванню гематом, перешкоджає варикозне розширення вен.

Масло полегшує різні болі (при остеохондрозі, невралгіях, міалгіях, ревматизмі та ін). Масаж із застосуванням цієї олії здатний усунути головний біль, пов'язаний з гіподинамією, духотою, перевтомою і метеорологічними чинниками. Використання масажної композиції сприяє поліпшенню діяльності травної системи: підвищує апетит, потенціює роботу печінки і підшлункової залози, чинить легку жовчогінну та сечогінну дію. Масаж грудної клітки стимулює дихання, зменшує бронхоспазми, сприяє розжиженню і евакуації мокротиння з бронхів, пом'якшує кашель, знімає запальні процеси.

Застосування олії для нейтрального масажу сприяє поліпшенню обмінних процесів в клітинах шкіри. Воно має тонізуючий, пом'якшувальний і омолоджуючий ефект для будь-якого типу шкіри. Олія освіжає стомлену і голодуючу шкіру. Усуває сухість і роздратування, передчасні зморшки, високу реактивність на зовнішні впливи. Нормалізує жирову секрецію. Масаж надає благотворну дію при целюліті і надмірній вазі.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття окремих компонентів олії.

Способы применения

Олію наносити на попередньо очищену шкіру. Масаж проводити за загальними правилами. Після масажу не виходити на сонце протягом 1-1,5 годин.

Особые условия хранения

Зберігати при температурі не вище +25 °C.

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004