Марелит Защита почек капсулы №24 (57406)

код товара: 57406
в наличии
Срок годности до 01.07.2025
Цена:
99.40грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 57406
Срок годности до 01.07.2025
Цена:
99.40грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендВертекс
ПроизводительТОВ "Фармацевтична фірма "Вертекс"
Форма выпуска24 капсулы в блистере (8х3), в упаковке.
Действующее веществоЭКСТРАКТ ЗОЛОТАРНИКА, ЭКСТРАКТ МАРЕНЫ
Обновлено:
21.11.2023
Проверено

Описание

Диетическая добавка к рациону питания - способствует нормализации функционирования почек и регуляции кислотно-щелочного равновесия (pH) мочи.
Фитокомпоненты МАРЕЛИТА способствуют улучшению функционального состояния мочевыводящих путей, устранению обменных и сосудистых нарушений у пациентов,
страдающих мочекаменной болезнью, а также помогают предотвратить развитие осложнений.

Не является лекарственным средством. ТУ У 15.8-31062507-014: 2008

Инструкция - Марелит Защита почек капсулы №24

Бренд

Производитель

ТОВ "Фармацевтична фірма "Вертекс"

Страна происхождения

Украина

Состав

сухий екстракт кореневищ з корінням марени фарбувальної - 0,02 г; сухий екстракт трави золотушника звичайного - 0,01 г; сухий екстракт трави хвоща польового - 0,01 г; сухий екстракт аммі зубної - 0,01 г; сухий екстракт трави гадючника в'язолистого - 0,02 г; лактоза, магнію стеарат - до маси вмісту капсули 0,3 г.

Форма выпуска

24 капсулы в блистере (8х3), в упаковке.

Лекарственная форма

Біоактивна добавка

Действующее вещество

ЭКСТРАКТ ЗОЛОТАРНИКА, ЭКСТРАКТ МАРЕНЫ

Показания

Марена фарбувальна

Розпушує і руйнує камені в нирках і сечовому міхурі, сприяє виведенню фосфорнокислий, щавлевої та інших солей з організму, має спазмолітичні, діуретичними властивостями, має бактерицидну дію.

Золотарник звичайний

Має виражену діуретичну, протизапальну, імуностимулюючу, спазмолітичну, жовчогінну, фунгіцидну та антимікробну дію. Завдяки цим властивостям його широко застосовують при хронічних захворюваннях нирок і сечового міхура, особливо часто - при сечокам'яній хворобі, при розладах сечовиділення у людей похилого віку (мимовільне сечовипускання або затримка сечі), гематурії, простатитах, альбумінурії (білок в сечі), гіпертрофії передміхурової залози . Золотарник звичайний отримав в європейській медицині офіційне визнання як «ідеальна рослина» для лікування інфекцій сечовивідних шляхів.

Хвощ польовий

Містить ряд корисних речовин: флавоноїди, ефірні олії, щавлеву, яблучну і кремнієву кислоти. Хвощ стимулює діурез, прискорює виведення токсинів, зменшує кількість білка в сечі, усуває набряки. Має протизапальну і уросептіческім дією.

Амми зубна

З давніх-давен використовується в народній медицині як ефективний засіб при сечокам'яній хворобі. Фармакологічна активність цієї рослини обумовлена сумою біологічно активних спазмолітичних речовин, основними з яких є келлин і ависан. Рекомендується аммі при спазмах сечовивідних шляхів, для кращого відходження сечових каменів, при ниркових коліках, а також для полегшення катетеризації сечоводів.

Лабазник вязолістний

Містить саліцилати, що робить його незамінним протизапальним і знеболюючим засобом. Крім цього, він зміцнює стінки судин і капілярів, знижує їх ламкість і проникність. За рахунок підвищення тонусу судин регулює рівень ниркового тиску. Одночасно комірник має здатність розріджувати занадто густу кров, знижувати її в'язкість і тим самим полегшує роботу ниркової системи.

Способы применения

Дорослим і дітям старше 12 років по 1-2 капсули 2-3 рази на день після їди. При застосуванні капсул рекомендується приймати підвищену кількість рідини (не менш 1,5-2 л води, чаю або фруктових соків).

Особые условия хранения

Рекомендований термін споживання: 3-4 тижні. Повторні курси рекомендовані з інтервалом 1-1,5 місяці. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання: вагітність і період лактації, діти до 12 років, гострий і хронічний гломерулонефрит, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Зберігання: в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 0 ° С до 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 24 місяці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004