ЛикоМаст капсулы №30 (66103)

код товара: 66103
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительОксфорд Лабораториз Пвт.Лтд.
ФормаКапсулы
Форма выпускаПо 10 мягких капсул в блистере и по 3 блистера с инструкцией в картонной коробке.
Действующее веществоВИТАМИН Е, ВИТАМИН А, ЛИКОПИН НАТУРАЛЬНЫЙ
Обновлено:
20.01.2021
Проверено

Описание

Дія на організм ЛікоМаст обумовлена активними компонентами, що входять до його складу:

Лікопін - натуральний антиоксидант, що отримується з томатів, Е природним каротиноїдом, не синтезується в організмі. Лікопін перевершус за антиоксидантною активністю в 2,2 рази ?-каротин і в 100 разів вітамін Е.

Вітамін А - має антиоксидантні властивості, бере участь в окисно-відновних процесах, регуляції синтезу білків, сприяє нормальному обміну речовин, функції клітинних і субклітинних мембран.

Вітамін С - антиоксидант, бере участь в реryляціі окислювально-відновних процесів. Бере участь в синтезі колагену і проколагену, обміні фолієвої кислоти та заліза, а також синтезі стероїдних гормонів і катехоламінів. Вітамін С включений в біохімічні процеси згортання крові, кровотворення, проникності капілярів.

Вітамін Е - як антиоксидант захищає клітини, сповільнюючи окислення ліпідів і формування вільних радикалів, бере участь у регуляції циркуляції крові і регенерації тканин, може використовуватися при передменструальному синдромі і фіброзних захворюваннях грудей.

Селен - мікроелемент, є одним з компонентів ферментної системи, що забезпечує антиоксидантний захист організму, діє синергічно з вітаміном Е.

Цинк - мікроелемент, який бере участь у багатьох біохімічних реакціях організму, пов'язаних з процесами діяльності залоз внутрішньої секреції.

Инструкция - ЛикоМаст капсулы №30

Производитель

Оксфорд Лабораториз Пвт.Лтд.

Страна происхождения

Индия

Состав

1 капсула містить: натуральний лікопін не менше 5,0 мг; вітамін А пальмітат - 2500 МЕ; вітамін Е ацетат - 10 МЕ; аскорбінова кислота (вітамін С) - 50 мг; цинку сульфату моногідрат - 27,45 мг; селену діоксиду моногідрат - 70 мкг.

Форма выпуска

По 10 мягких капсул в блистере и по 3 блистера с инструкцией в картонной коробке.

Лекарственная форма

М'які желатинові капсули

Действующее вещество

ВИТАМИН Е, ВИТАМИН А, ЛИКОПИН НАТУРАЛЬНЫЙ

Показания

Використовується в якості додаткового джерела антиоксидантів: лікопіну, вітамінів А, Е, С і мікроелементів цинку, селену. Може використовуватися при станах, що вимагають збагачення харчового раціону антиоксидантами.

Способы применения

Препарат призначають усередину жінкам і дівчатам старше 14 років по 1 капсулі 1 раз на день після їжі протягом 30 днів або за рекомендацією лікаря. Капсули приймають цілими, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю води.

Особые условия хранения

Термін придатності
2 роки.


Умови зберігання
Зберігати за температyрі не вище 25°С в недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004