Крем солнцезащитный SPF 50 100мл (81647)

код товара: 81647
в наличии
Срок годности до 30.06.2025
Цена:
117.80грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 81647
Срок годности до 30.06.2025
Цена:
117.80грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФітопродукт НВЛ ТОВ
Форма выпускаПо 100 мл во флаконе, по флакону в упаковке.
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Сонцезахисний крем SPF-50 рекомендується використовувати для людей з блідою шкірою.

Містяться в алое вітаміни, органічні кислоти і мінеральні солі, які приносять незамінну користь для шкіри. Головною якістю даної речовини є її поживні властивості, що знімають роздратування і заспокоюють пошкоджені ділянки. Також екстракт алое сприяє омолодженню і зволоженню шкіри.

Зелений чай відноситься до засобів, здатним зберігати молодість шкіри і допомагає рятувати від ороговілих клітин. Гарна допоміжна речовина, що захищає від ультрафіолетових променів.

Багате на вітаміни А і Е масло Ши також є хорошим антиоксидантом, допомагаючи захищати шкіру від старіння, прискорюючи регенерацію пошкоджених ділянок шкіри і зберігаючи захисні функції при попаданні ультрафіолету на епідерміс.

Масло Жожоба активно бореться з сухістю шкіри, зволожуючи і збагачуючи її вітамінами, які поліпшують загальний стан і дарують молодість і свіжість. Також дана речовина допомагає запобігати відлущування шкіри.

У якості фізичних фільтрів в правильних пропорціях були впроваджені найпопулярніші речовини, рекомендовані лікарями і косметологами: оксид цинку і діоксид титану.

Дані речовини не проникають глибоко під шкіру, тим самим, не завдаючи жодної шкоди організму , а навпаки сприяють утворенню міцної захисної плівки, здатної відобразити сонячні промені UVA і UVB.

Инструкция - Крем солнцезащитный SPF 50 100мл

Производитель

Фітопродукт НВЛ ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Екстракт алое Барбаденсис, екстракт листя камелії китайської (зелений чай), масло ши, масло насіння жожоба, оливкова олія, мінеральне масло, вода, оксид цинку, діоксиду титану, фенілбензімідазолсульфоновая кислота, етілгексілтріазон, гліцерин, аскорбінова кислота , стеаринова кислота, парметановая кислота, ізопропілмірістат, гліцерилстеарат, цетеарет-20, цетеарет-12, цетеариловий спирт, цетеариловий спирт, токоферілацетат, феноксіетанол, метилпарабен, етілпарабен, бутилпарабен, пропілпарабен, ізобутілпарабен, віддушка.

Форма выпуска

По 100 мл во флаконе, по флакону в упаковке.

Лекарственная форма

Крем

Показания

Крем призначений для захисту шкіри від UV-променів типів А і типів В.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, шкірні захворювання.

Способы применения

Розподіляти по шкірі до і під час знаходження на сонці.

Особые условия хранения

Термін придатності:
3 роки


Умови зберігання:
зберігати в сухому, чистому, добре провітрюваному місці, при температурі від 5 С до 25 С і відносній вологості повітря не вище 70-75%.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004