Крем-бальзам при ушибах растяжениях . От синяков 10г (75144)

код товара: 75144
в наличии
Срок годности до 01.09.2025
Цена:
20.50грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 75144
Срок годности до 01.09.2025
Цена:
20.50грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Адамовка
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительХЕЛЕР КОСМЕТИКС ТОВ
Форма выпускаУпаковка 10 г
Действующее веществоЛАНОЛИН, ЦЕРЕЗИН
Обновлено:
31.10.2023
Проверено

Описание

Крем-бальзам на основі рослинних екстрактів та ефірних олій, має терапевтичний ефект при забоях і травмах опорно-рухового апарату та м'яких тканин. Компоненти крему-бальзаму знеболюють, знімають набряклість і запалення, розсмоктують гематоми, забезпечують швидкий і тривалий ефект. Скипидар має виражену антисептичну дію. Крем-бальзам рекомендований для використання спортсменам перед змаганнями або майбутніми фізичними навантаженнями, для запобігання розтягування м'язів.

Инструкция - Крем-бальзам при ушибах растяжениях . От синяков 10г

Производитель

ХЕЛЕР КОСМЕТИКС ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

PETROLATUM, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, LEDUM PALUSTRE EXTRACT, CERESIN, BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter) (and) GLYCERYL ROSINATE (and) OLEA EUROPAEA (olive) OIL UNSAPONIFIABLES, CAMPHOR, TURPENTINE, L-MENTHOL, CITRUS LIMON PEEL OIL, ABIES SIBERIA NEEDLE OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL.

Форма выпуска

Упаковка 10 г

Лекарственная форма

Крем -бальзам

Действующее вещество

ЛАНОЛИН, ЦЕРЕЗИН

Показания

В першу добу після отримання травми нанести крем-бальзам легкими масажними рухами на уражену ділянку тіла і прикласти до місця ураження холод. Починаючи з другої доби, для прискорення загоєння після нанесення крему-бальзаму можливе накладення пов'язки. Застосовувати до припинення больових симптомів. Рекомендується використовувати в зоні зв'язок і суглобів, перед інтенсивними тренуваннями та іншими навантаженнями для запобігання розтягувань.
Увага! Слід уникати попадання крему на слизові оболонки і садна.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004