Холосас Стевия 150мл (26334)

код товара: 26334
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЛекраст ЧП
Форма выпуска150 г флакон в пачке
Торговое названиеХолосас
Обновлено:
02.04.2022
Проверено

Описание

Средства, применяемые при билиарной патологии. Код АТХ А05А Х.

Инструкция - Холосас Стевия 150мл

Производитель

Лекраст ЧП

Страна происхождения

Украина

Состав

діюча речовина: екстракт шипшини рідкий;

1 г сиропу (що відповідає 0,7 мл) містить екстракт шипшини рідкий (Fructis Rosae) (1:0,7) (екстрагент: вода очищена) з кислотністю не менше 3,5 % у перерахуванні на кислоту яблучну - 0,4 г;

допоміжна речовина: цукор.

Лекарственная форма

Сироп.

Основные физико-химические свойства: густая сиропообразная жидкость темно-коричневого цвета со специфическим запахом.

Форма выпуска

150 г флакон в пачке

Фармакодинамика

Дія лікарського засобу Холосас пов'язана з впливом комплексу компонентів, що входять до складу плодів шипшини, в тому числі таких, як вітаміни В1, В2, С, Е, К, РР, провітамін А, цукор - 14-16 %, яблучна і лимонна кислоти, флавоноїди, пектини - 25 %, ефірні олії, декстрин, ванілін, лецитин, солі К, Са, Fе, Мg.

Холосас підвищує функціональну здатність печінки, збільшує секрецію жовчі, збільшує вміст в жовчі холатів, зменшує в'язкість жовчі. Жовчогінна дія препарату зумовлена вмістом флавоноїдів. Екстракт шипшини має також вплив і на інші функції організму: нормалізує і стимулює секрецію залоз шлунка, підвищує ферментативну активність шлункового соку, посилює перистальтику кишечника при його атонії. Також сприяє протизапальній дії за рахунок вмісту аскорбінової кислоти (вітаміну С).

Завдяки наявності в плодах шипшини органічних кислот і пектинів Холосас виявляє діуретичну дію.

Органічні кислоти у складі лікарського засобу Холосас (яблучна, лимонна) збуджують діяльність слинних залоз, впливають на виділення жовчі і панкреатичного соку, покращують апетит і травлення, сприяють зниженню гнильних процесів в організмі.

Аскорбінова кислота екстракту шипшини виявляє антисклеротичну і протизапальну дію, активізує ферментні системи і окисно-відновні процеси в організмі, позитивно впливає на вуглеводний обмін і посилює регенерацію тканин, підвищує опірність організму до несприятливих факторів навколишнього середовища.

Показания

Как вспомогательное средство при хронических некалькульозних холециститах, холангитах, хронических гепатитах; при С - и Р-гиповитаминозах; при медикаментозных и алкогольных интоксикациях.

Противопоказания

Повышенная индивидуальная чувствительность к компонентам лекарственного средства. Обтурация желчевыводящих путей, калькулезный холецистит, тромбофлебит и склонность к нему, недостаточность кровообращения, эндокардит, декомпенсированный сахарный диабет, тяжелые заболевания почек.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Не вимагає виключення зі схеми комплексного лікування інших лікарських засобів. При спазмах жовчовивідних шляхів показані спазмолітичні та атропіноподібні препарати. При гострих запальних процесах у жовчовивідних шляхах та жовчному міхурі призначати сумісно з антимікробними засобами.

У разі необхідності одночасного застосування будь-яких інших лікарських засобів слід проконсультуватися з лікарем.

Способы применения

Холосас приймати внутрішньо за 30 хв до їди. Дорослим та дітям віком від 14 років - по 5 мл (1 чайна ложка) 2-3 рази на добу. Дітям віком від 3 до 6 років - по 1,25 мл ( чайної ложки) 2-3 рази на добу; віком від 6 до 14 років - по 2,5 мл ( чайної ложки) 2-3 рази на добу.

Дітям препарат застосовувати за призначенням лікаря.

Тривалість застосування визначається лікарем індивідуально та залежить від характеру і вираженості захворювання та супутньої терапії.

Діти.

Дітям віком до 3 років препарат не застосовувати. Дітям віком від 3 років рекомендується застосовувати лікарський засіб за призначенням лікаря.

Передозировка

Длительное применение препарата может спровоцировать развитие неинфекционной желтухи.

Побочные действия

Можливі алергічні реакції, у тому числі гіперемія, висипання, свербіж, набряк шкіри, печія. У разі виникнення будь-яких незвичних реакцій слід припинити прийом препарату та звернутись до лікаря.

Особые условия

З обережністю застосовувати хворим на цукровий діабет (препарат містить цукор), а також пацієнтам, схильним до тромбоутворення та до розвитку алергічних реакцій.

Якщо у пацієнта встановлена непереносимість деяких цукрів, йому слід проконсультуватися з лікарем, перш ніж приймати цей лікарський засіб.

Застосування у період вагітності або годування груддю.

З обережністю препарат призначати у період вагітності або годування груддю.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.

Особливих застережень немає.

Особые условия хранения

3 роки.

Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 ?С.

Зберігати у недоступному для дітей місці.


Категорія відпуску
Без рецепта.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004