Хлорофиллипт Синус спрей гиалуроновая кислота флакон 15мл (69487)

код товара: 69487
в наличии
Срок годности до 01.09.2025
Цена:
47.80грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 69487
Срок годности до 01.09.2025
Цена:
47.80грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительТОВ "КФК "Грін Фарм Косметик"
Форма выпускаПо 15 мл во флаконе, картонная упаковка
Действующее веществоНАТРИЯ ГИАЛУРОНАТ, ЭКСТРАКТ ЭВКАЛИПТА, ПОЛИСОРБАТ
Торговое названиеХлорофиллипт Синус
Обновлено:
06.03.2024
Проверено

Описание

З турботою про своє здоров'я, необхідно віддавати перевагу препаратам на натуральній основі. Саме таким і є Спрей "хлорофіліпт Синус з гіалуроновою кислотою" Green Pharm Cosmetic.

Це засіб на основі листя евкаліпта, яке з успіхом бореться із запаленнями і хворобливими відчуттями носоглотки, знімає закладеність, набряк слизової, є дієвим щодо грибкових інфекцій і стафілокока. Натуральна основа дає право вважати цей препарат безпечним для дітей з 3х річного віку.

Крім активних інгредієнтів, препарат містить гіалуронову кислоту, вона ефективно зволожує порожнину носа і носоглотки, перешкоджає пересиханню слизових, продовжує дію активних субстанцій на основі хлорофілу і евкаліпта. Спрей з гіалуронкою виступає відмінним профілактичним засобом проти інфекцій верхніх дихальних шляхів і носоглотки, таких як риніт, синусит, риносинусит та ін.

Основні його завдання-зняти запалення, усунути першопричину захворювання, знищити віруси і хвороботворні бактерії, тобто, дієва терапія в найкоротші терміни, і абсолютно нешкідливо для природної мікрофлори носоглотки. Кілька натискань здатні надовго позбавити від закладеності носа, усунути дискомфорт і його причини, нейтралізувати бактерії і мікроби.

Препарат не викликає алергічних реакцій навіть на чутливій слизовій оболонці, якщо тільки пацієнт не страждає від алергії на компоненти спрею. Спрей розроблений з урахуванням особливостей організму дорослих і дітей з 3-х років.

Инструкция - Хлорофиллипт Синус спрей гиалуроновая кислота флакон 15мл

Производитель

ТОВ "КФК "Грін Фарм Косметик"

Страна происхождения

Украина

Состав

Aqua, Eucalyptus Extract (Active Substance Chlorofile Seanus), Polysorbate 80, Sodium Hyaluronate, Camphor, Benzalkonium Chloride.

Евкаліпт сприяє досягненню антибактеріального та антивірусного ефекту, стимулює імунітет, усуває стафілокок і гриби.
Гіалуронова кислота наповнює вологою клітини слизової оболонки порожнини носа, не допускає пересихання, підсилює і продовжує дію основних інгредієнтів.
Камфора розріджує мокротиння і полегшує її виведення, пом'якшує оболонки.

Форма выпуска

По 15 мл во флаконе, картонная упаковка

Лекарственная форма

Розчин

Действующее вещество

НАТРИЯ ГИАЛУРОНАТ, ЭКСТРАКТ ЭВКАЛИПТА, ПОЛИСОРБАТ

Показания

Спрей хлорофіліпт + гіалуронова кислота призначають з метою профілактики і лікування ГРВІ, гострого і хронічного запалення носової порожнини, пазух носа, для зволоження внутрішньої стінки.

Способы применения

Спрей розпилюють в кожен носовий хід шляхом натискання на клапан. Дозування-2-3 розпилення до 5-6 разів на день.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004