ХИЛО-ДУАЛ капли для лубрикации глаз гиалуронат натрия/эктоин флакон 10мл (79104)

код товара: 79104
в наличии
Срок годности до 01.06.2026
Цена:
583.10грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 79104
Срок годности до 01.06.2026
Цена:
583.10грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительСОНА-ФАРМЕКСІМ ТОВ
Форма выпускаПо 10 мл во флаконе, картонная упаковка
Действующее веществоЭКТОИН, НАТРИЯ ГИАЛУРОНАТ
Обновлено:
19.10.2023
Проверено

Описание

Хіло-ДУАЛ містить натрієву сіль гіалуронової кислоти (натрію гіалуронат), яка фізіологічно присутня в тканинах ока і інших органах людини. Натрію гіалуронат володіє унікальними властивостями, що дозволяють йому утворювати однорідну і стійку до змивання плівку на поверхні ока.

Переваги
не містить консервантів і фосфатів розчин;
краплі Хіло-дуал поміщені в спеціальний непроникний для повітря контейнер системи «КОМОД», який гарантує стерильність вмісту флакона і забезпечує вилучення однакових за розміром крапель.

Инструкция - ХИЛО-ДУАЛ капли для лубрикации глаз гиалуронат натрия/эктоин флакон 10мл

Производитель

СОНА-ФАРМЕКСІМ ТОВ

Страна происхождения

Германия

Состав

1 мл крапель для очей Хіло-Дуал містить:

натрію гіалуронат - 0.5 мг;
ектоін - 20 мг;
боратний буферний розчин, вода.

Ектоін - це природна речовина, що виробляється мікроорганізмами, що живуть в екстремальних умовах (наприклад, в сольових озерах). Для захисту від таких екстремальних умов ці мікроорганізми виробляють природну речовина ектоін, особливі властивості якого використовуються в Хіло-ДУАЛ.

Ектоін підсилює зв'язування води клітинами поверхні ока, що сприяє утворенню фізіологічного бар'єру на рогівці, захищаючи її від речовин з алергенною дією. Одночасно з цим ектоін стабілізує ліпідний шар слізної плівки, ніж захищає очі від надмірного випаровування сліз.

Взаємодія гиалуроната натрію і ектоїну забезпечує інтенсивне тривале зволоження поверхні очей і захищає їх від випаровування сліз. Хіло-ДУАЛ звільняє від типових симптомів - свербіння і відчуття печіння, які спостерігаються при запальних реакціях на дратівливі стимули, що знаходяться в навколишньому середовищі, а також при алергічних реакціях.

Форма выпуска

По 10 мл во флаконе, картонная упаковка

Лекарственная форма

Краплі

Действующее вещество

ЭКТОИН, НАТРИЯ ГИАЛУРОНАТ

Показания

Для зволоження рогівки та кон'юнктиви, захисту від надмірного випаровування сліз, стабілізації слізної плівки, позбавлення від симптомів запалення очей при подразненні і алергії, таких як свербіж і відчуття печіння

Противопоказания

гіперчутливість до будь-якого з компонентів очних крапель;

діти до 6 років.

Способы применения

Зазвичай дорослим і дітям від 6 років і старше закапують по 1 краплі Хіло-дуал3 рази в день в кон'юнктивальний мішок кожного ока. При більш частому застосуванні (наприклад, понад 10 разів в день) або в разі більш серйозних скарг потрібно регулярно консультуватися з лікарем-офтальмологом.

Хіло-ДУАЛ придатний для тривалого застосування. Проте, як і у випадку всіх стійких симптомів, з усіма скаргами слід звертатися до лікаря-офтальмолога, якщо скарги не зникають, наприклад, протягом 2 тижнів

Особые условия хранения

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004