Кардиостат (KARDIOSTAT) капсулы №60 (08892)

код товара: 08892
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендSVETAN
ПроизводительСветан ТОВ
Форма выпускаПо 60 капсул в упаковке
Обновлено:
21.11.2022
Проверено

Описание

БАД для сердечно-сосудистой системы "Кардиостат".
< br>это натуральное природное средство, являющееся источником флавоноидов, необходимых для укрепления сердечно-сосудистой системы, обладает седативным эффектом.нормализует ритм сердца, стабилизирует давление, устраняет аритмии и улучшает метаболизм миокарда.

Инструкция - Кардиостат (KARDIOSTAT) капсулы №60

Бренд

Производитель

Светан ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Плоди глоду, шлемник корінь, акація колір, горобина червона плоди, м'ята трава, череда трава, буркун трава, діоскорея ніппонська корінь, гриб трутовик березовий.

Лекарственная форма

Капсули

Форма выпуска

По 60 капсул в упаковке

Показания

При вегето-судинній дистонії різного типу, в т. ч. у підлітків, порушеннях серцевого ритму,

порушеннях сну,

для поліпшення ліпідного обміну,

нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту,

нормалізації серцево-судинної системи,

також для загального очищення організму від токсичних речовин (детоксикації).

Способы применения

Специфічні флавоноїди кардіотонічного( вітексин), седативного. сечогінної та жовчогінної дії, що входять до складу препарату обумовлюють стимулюючий вплив на кровообіг у судинах серця та головного мозку, зокрема вплив на міокард при міокардіодистрофії, підвищеній нервовій збудливості ( у т.ч. кардіоневрозах, тахікардії різного походження, екстрасистолії, гіпоксії міокарда).

Спазмолітичний і знеболюючий ефект ефірних масел в комплексі з попередніми компонентами забезпечує регулюючий вплив при вегето-судинних і нейроциркуляторних дистоніях.

Стероїдні сапоніни, що містяться в кореневищі і коренях діоскореї забезпечує пряму антисклеротичну дію, пов'язуючи і сприяючи виведенню з організму вільного холестерину. Зазначений ефект посилюється присутністю тритерпенових сапонінів, що проявляють антиагрегатну активність, що проявляється в зниженні показників згортання крові і зниження ризику можливості інфарктів, інсультів і тромбозів.

Посиленню серцевої діяльності сприяють комплекс біологічно активних речовин збору. Біологічні активні речовини збору, сприяють нормалізації функції щитовидної залози, що коригує роботу серцево-судинної системи.

Особые условия хранения

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004