Карбоактив Silica гель стик-пакет 20г №20 (64641)

код товара: 64641
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендFARMAKOM
ПроизводительФармаком ПТФ ООО
ФормаПорошок
Форма выпускаСтик-пакет 20 г № 20
Действующее веществоДИОКСИД КРЕМНИЯ
Обновлено:
13.12.2022
Проверено

Описание

Карбоактів Silica - багатофункціональне антитоксичний засіб на основі високодисперсного діоксиду кремнію. Застосовується при харчових отруєннях, інфекційних, алергічних і шкірних захворюваннях. Володіє вираженими сорбційними і детоксикаційні властивості: зв'язує і виводить з шлунково-кишкового тракту ендогенні і екзогенні токсичні речовини різного походження (в т.ч. отрути, алкоголь, алергени, хвороботворні мікроби і їх токсини, надлишок продуктів обміну речовин, радіонукліди).

Инструкция - Карбоактив Silica гель стик-пакет 20г №20

Бренд

Производитель

Фармаком ПТФ ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Вода підготовлена - до 20,0 г, діоксид кремнію - 1,6 г (g), КМЦ - 0,3 г, лимонна кислота - 0,245 г, цикламат натрію - 0,1 г, натрію бензоат - 0,06 г, ароматизатор «Вишня» - 0,03 м

Форма выпуска

Стик-пакет 20 г № 20

Лекарственная форма

Рідина

Действующее вещество

ДИОКСИД КРЕМНИЯ

Показания

Джерело ентеросорбенту діоксиду кремнію; сприяє нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, виведенню токсичних речовин з організму, поліпшенню секреторної функції кишечника, зменшенню процесів бродіння і газоутворення. Володіє детоксикаційними властивостями.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, діти до 3 років; виразкова хвороба шлунка і 12-палої кишки в стадії загострення, шлункові і кишкові кровотечі, виразки та ерозії слизової оболонки кишечника, кишкова непрохідність.

Способы применения

Перед застосуванням суспензію зробити однорідною шляхом розминання стіки. Вміст стіки виливають безпосередньо в ротову порожнину або в столову ложку.

Дорослим і дітям з 14 років приймати по 1 стик-пакету 3 рази в день, дітям з 7 до 14 років - по 1 стик-пакету 2-3 рази на день, з 3 до 7 років - по ? стик-пакета 3-4 рази в день. Приймати за 1-1,5 години до або через 2 години після їжі, запивати достатньою кількістю води. Не перевищувати рекомендовану добову норму споживання. Тривалість застосування і можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Особые условия хранения

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ккал / 100 Г
8 ккал

ХАРЧОВА (ЖИВИЛЬНА) ЦІННІСТЬ В 100 Г ПРОДУКТУ
Білки - 0 г; жири - 0 г; вуглеводи - 2 г

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
36 місяців

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004