Калоприемник 6100 мс2000 стомичный однокомпонентный открытого типа прозрачный большой 10-80мм №30 (76205)

код товара: 76205
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендColoplast
ПроизводительКолопласт А/С
Форма выпускаПо 30 калоприемников в упаковке.
Обновлено:
02.11.2022
Проверено

Описание

Калоприймач Coloplast 6100 стромічний однокомпонентний, відкритий, прозорий розмір для вирізання 10-80 мм 30 шт - це тонкий, еластичний, гнучкий гідроколоїдний адгезив. Він є хорошим абсорбентом, захищає шкіру від подразнення, володіє високими адгезивними властивостями, повністю і легко видаляється.

Адгезив Курагард термопластичний: під впливом природного тепла шкіри він стає м'яким і заповнює всі складки і нерівності шкіри, перешкоджаючи протіканню кишкового виділень або сечі під пластину, не стягує шкіру і не заважає рухам тіла. Так само адгезивна (клейова) пластина потовщена у стоми і стоншується до країв.

Навколо пластини є додаткове кільце з мікропористої плівки для кращої фіксації. Калоприймач виконаний з багатошарового поліетилену, який надійно замикає вміст і запахи. Мішок прозорий, можна легко контролювати якість і кількість вмісту.

Калоприймач дренируемый (відкритий) з простим і зручним затискачем. Затиск прикріплений до мішка, він не загубиться і мішок легко закривати навіть на дотик. Щоб закрити мішок досить загорнути дренажний кінець кілька разів і затиснути кінчики затиску.

Підготовка до застосування:

- Використовуючи маркування для вирізання на пластині за допомогою маленьких вигнутих ножиць, виріжте отвір в пластині, що буде відповідати розміру і формі стоми.
- Ви можете використати шаблон для вимірювання розміру і форми. Шаблон додається. Точна відповідність між вирізаним отвором і стомою дуже важлива для зменшення ризику підтікання кишкового вмісту під пластину та проблем зі шкірою.
- Перед приклеюванням пластини переконайтесь, що поверхня шкіри навколо стоми чиста та суха.
- Для прихованого випускного отвору
- Покладіть мішок на пласку поверхню адгезивною пластиною донизу.
- Закрийте випускний отвір згинанням нижньої частини випускного отвору вгору три рази, так щоб смужка Velcro/Велкро стала видимою.
- Надійно закріпіть дві бокові вкладки всередину щоб забезпечити безпеку Velcro/Велкро.



Застосування
- Зніміть захисну плівку з пластини калоприймача.
- Відігніть пластину назад, вирівняйте пластину навколо стоми і щільно притисніть її до шкіри.
- Пластина повинна щільно прилягати навколо стоми. Щоб запобігти підтіканню, важливо забезпечити герметичне приклеювання навколо стоми. Для герметичного приклеювання ретельно розгладьте пластину знизу вверх, міцно притискаючи її до шкіри. Обведіть пальцем навколо стоми, щоб забезпечити щільне прилипання пластини.
- Натисніть на мішок, щоб забезпечити швидке приклеювання.

Випорожнення мішка

- Відкрийте випускний отвір і при необхідності спорожніть мішок в унітаз.
- Очистіть випускний отвір, наприклад, туалетним папером. Складіть і знову закріпіть випускний отвір після випорожнення мішка.
- Акуратно відклейте пластину, потягнувши за вушко на пластині зверху вниз.
- Вільною рукою притримуйте шкіру, щоб полегшити відклеювання.
 

Инструкция - Калоприемник 6100 мс2000 стомичный однокомпонентный открытого типа прозрачный большой 10-80мм №30

Бренд

Производитель

Колопласт А/С

Страна происхождения

Дания

Лекарственная форма

Увлоприймач

Форма выпуска

По 30 калоприемников в упаковке.

Показания

Калоприймач стомічний призначений для збору кишкових виділень зі стоми. Адгезивна пластина калоприймача приклеюється до шкіри навколо стоми, фіксуючи таким чином калоприймач на тілі пацієнта.

Особые условия

Перед використанням калоприймача з конвексною пластиною, проконсультуйтесь з лікарем.

Попередження
Повторне використання даного виробу може створити потенційну шкоду користувачеві.
Повторна обробка, миття, дезінфекція та/або стерилізація можуть привести до порушення характеристик виробу, що в свою чергу створює додатковий ризик тілесного ушкодження або інфікування пацієнта.

Особые условия хранения

Утилізація
Виріб призначений тільки для одноразового використання і повинен бути утилізований відповідно до місцевих правил утилізації, наприклад, із побутовим сміттям.
Не змивайте виріб в унітаз.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004