Ингалятор компр.LEVITA (76800)

код товара: 76800
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендNewmed
ПроизводительНьюмед Г.м.б.Х
Форма выпускаИнгалятор, небулайзер RF8 Plus, съемный шнур электропитания (1.5 м); детская насадка для носа; взрослая насадка для носа; мундштук (2 шт); сверхмягкая детская маска Soft Touch; сверхмягкая взрослая маска Soft Touch; клапан; фильтр (2 шт); соединительная трубка; инструкция.
Обновлено:
04.01.2023
Проверено

Описание

Інгалятор "Levita" призначений для проведення небулайзерної аерозольної терапії.

Застосовується як в побутових умовах так і в умовах стаціонару для лікування гострих і хронічних захворювань легенів, верхніх і нижніх дихальних шляхів таких як:

- Фарингіт, ларингіт;
- Риносинусит, трахеїт;
- Бронхіт, бронхіальна астма;
- Пневмонія, туберкульоз легень,
- Хронічні обструктивні захворювання легень;
- Післяопераційна дихальна недостатність.

Інгалятор "Levita" оснащений розпилювачем (небулайзером) RF-8 PLUS новітнього покоління і наслідком майже 50-річного досвіду роботи в розробці пристроїв для аерозольної терапії.

Ефективність і швидкість лікування-це головні риси небулайзера, який має дві швидкості розпилення і систему клапанів. Небулайзер можна використовувати з будь-яким інгалятором NEWMED, завдяки інноваційній внутрішній конструкції.

Кнопка перемикання швидкостей, а також клапан і аксесуари дозволяють пацієнту отримати оптимальну швидкість розпилення лікарського засобу, який необхідно для лікування захворювань дихальних шляхів.

Механізм синхронного відкриття і закриття клапанів при вдиху і видиху дозволяє оптимізувати витрату лікарської речовини, зводячи до мінімуму його вивільнення в навколишнє середовище.
Також ця модель інгалятора має відділ для зберігання аксесуарів. Інгалятор "Levita" NM-F700 легко транспортувати за допомогою зручної вбудованої ручки.

Фільтр
У комплект приладу входить винятковий протипиловий фільтр, який завжди повинен замінюватися при повному його забрудненні. Для заміни даного фільтра можна використовувати звичайну плоску викрутку, яку необхідно дбайливо помістити між краєм фільтра і корпусом інгалятора.

Инструкция - Ингалятор компр.LEVITA

Бренд

Производитель

Ньюмед Г.м.б.Х

Страна происхождения

Австрия

Форма выпуска

Ингалятор, небулайзер RF8 Plus, съемный шнур электропитания (1.5 м); детская насадка для носа; взрослая насадка для носа; мундштук (2 шт); сверхмягкая детская маска Soft Touch; сверхмягкая взрослая маска Soft Touch; клапан; фильтр (2 шт); соединительная трубка; инструкция.

Лекарственная форма

Інгалятор

Показания

- Фарингіт, ларингіт;
- Риносинусит, трахеїт;
- Бронхіт, бронхіальна астма;
- Пневмонія, туберкульоз легень,
- Хронічні обструктивні захворювання легень;
- Післяопераційна дихальна недостатність.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004