Индомирол М капсулы №30 (08875)

код товара: 08875
в наличии
Срок годности до 01.11.2024
Цена:
666.30грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 08875
Срок годности до 01.11.2024
Цена:
666.30грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендNutrimed
ПроизводительНутримед ООО
Форма выпускаУпаковка с 30 капсулами шт.
Действующее веществоИНДОЛ-3-КАРБИНОЛ, ЭКСТРАКТ ПРУТНЯКА ОБЫКНОВЕННОГО, ДИИНДОЛИЛМЕТАН
Обновлено:
30.11.2023
Проверено

Описание

ИНДОМИРОЛ®-М представляет собой сбалансированный комплекс негормональных биологически активных веществ, которые нормализуют функциональное состояние и предупреждают развитие гиперпластических процессов в молочных железах и репродуктивных органах женщины, путем нормализации гормонального баланса женской половой системы

Инструкция - Индомирол М капсулы №30

Бренд

Производитель

Нутримед ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

1 капсула містить: активні інгредієнти:

- 3,3'-диіндолілметан 150 мг;
- екстракт прутняка звичайного (Vitex agnus-castus) 100 мг;
- індол-3-карбінол 50 мг;
- ресвератрол 25 мг.

Допоміжні речовини: наповнювачі: діоксид кремнію аморфний (аеросіл), мікрокристалічна целюлоза, кальцію стеарат; оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г(g) добавки: білки - 15,0 г(g), вуглеводи - 1,1 г(g), жири - 0 г(g); 64,4 ккал(kcal)/269,4 кДж(kJ).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості (2 капсули): білки - 0,13 г(g), вуглеводи - 0,01 г(g), жири - 0 г(g); 0,54 ккал(kcal)/2,26 кДж(kJ).

Без ГМО.

Форма выпуска

Упаковка с 30 капсулами шт.

Лекарственная форма

Капсулы с массой содержимого 360 мг ± 7,5 %, 30 штук.

Действующее вещество

ИНДОЛ-3-КАРБИНОЛ, ЭКСТРАКТ ПРУТНЯКА ОБЫКНОВЕННОГО, ДИИНДОЛИЛМЕТАН

Фармакодинамика

3,3'-диіндолілметан (DIM) - один з активних метаболітів індол-3-карбінолу, що утворюється з двох його молекул, має більш стабільну структуру, ефективно та безпечно нормалізує метаболізм естрогенів, має виражені антипроліферативні властивості.

Індол-3-карбінол (I-3-C) -натуральна біологічно активна речовина, що міститься в рослинах сімейства хрестоцвітих, володіє антиестрогенними властивостями, перешкоджає розвитку естрогензалежних гіперпроліферативних процесів, захищає клітини від руйнівної дії вільних радикалів та токсинів, блокує проонкогенні білки Е6/Е7 в епітеліальних клітинах, інфікованих вірусом папіломи людини та застосовується при цервікальній інтраепітеліальній неоплазії.

Індол-3-карбінол та DIM нормалізують метаболізм естрогенів шляхом зменшення кількості 16-?-гідроксиестрону, який обумовлює проліферацію, збільшення кількості 2- гідроксиестрону, який захищає від гіперплазії, вибірково зв'язуються з естрогеновими рецепторами-?, пригнічують активність естрогенових рецепторів-?, що перешкоджає розвитку естрогензалежної патології. Антипроліферативна дія компонентів пов'язана з регуляцією клітинного циклу, індукцією апоптоза та пригніченням ангіогенезу. Комбінація 3,3'-диіндолілметана з індол-3-карбінолом значно підсилює ефективність в організмі, порівняно з мономерною формою.

Екстракт прутняка звичайного знижує продукцію пролактину усуває гіперпролактинемію та нормалізує рівень статевих гормонів. Активні речовини прутняка - біциклічні дитерпени, діючи на дофамінові D-2 рецептори гіпоталамуса, чинять дофамінергічний ефект, пригнічують секрецію та вивільнення пролактину. Екстракт прутняка нормалізує співвідношення гонадотропних гормонів, підвищує секрецію лютеінізуючого гормону, внаслідок чого підвищується рівень прогестерону, що сприяє нормалізації дисбалансу між естрогенами та прогестероном і, як наслідок, усуває гіперестрогенію. Окрім цього, зниження рівня пролактину, призводить до зворотнього розвитку патологічних процесів у молочній залозі, сприяє звуженню молочних протоків та усуває напруження і дискомфорт у молочних залозах.

Ресвератрол - потужний природний поліфенол, який сприяє здоровому довголіттю, пригнічує процеси окислення, нейтралізує дію вільних радикалів, які можуть призвести до ураження органів і систем, мутації та трансформації клітин, має антипроліферативну та протизапальну дію. Ресвератрол здатен зв'язуватись з естрогеновими рецепторами, завдяки чому, знижує стимулюючу дію власного естрадіолу на розвиток гормонозалежних новоутворень. В комбінації з індол-3-карбінолом підсилює його дію та проявляє онкопротекторний ефект.

Показания

ІНДОМІРОЛ®-М рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин для нормалізації функціонального стану та попередження розвитку гіперпластичних процесів в молочних залозах і репродуктивних органах жінки, зниження рівня пролактину (завдяки взаємодії з дофаміновими D2-рецепторами гіпоталамуса). Сприяє нормалізації метаболізму естрогенів. Має антипроліферативні та антиоксидантні властивості.

ІНДОМІРОЛ®-М рекомендовано вживати при:

- мастопатії;

- циклічній масталгії та мастодинії;

- передменструальному синдромі;

- дисплазії шийки матки;

- ендометріозі;

- аденоміозі;

- міомі (фіброміомі) матки;

- кистах яєчників;

- з метою зниження ризику розвитку гіперпроліферативних процесів, пов'язаних з підвищеним рівнем естрогенів та пролактину.

Противопоказания

Період вагітності та годування груддю, індивідуальна несприйнятливість компонентів.

Способы применения

Вживати дорослим (жінкам) по 1 капсулі 1-2 рази на добу після їди запиваючи достатньої кількістю питної води. Курс застосування становить 3-6 місяців. При необхідності курс можна повторити. Перед застосуванням необхідна консультація лікаря.

Особые условия

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. ІНДОМІРОЛ®М не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особые условия хранения

Термін придатності. 24 місяці з дати виготовлення.

Зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4°С до 25°С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004